Octavia31 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nezkoušel domluvit skupinku kolem 20 lidi a u prodejce získal lepší cenu, když by všichni koupili u něho auto. Jinak kdo už objednal, pochlubte se jaká byla sleva na kodiaq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 20 Kodiaqů do konce roku ani žádný prodejce nedostane, ne? A navíc jezdit přes půl republiky, když má každý škodovku za humny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svata Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Viz příspěvek výše - - 20 aut má prodejce kvótu skoro na celý rok -- se slevami je to to těžké . Prodejci argumentují slovy, proč by jsme dávali slevu, když je o auto zájem, nekoupíš ty koupí druhý. Musíš smlouvat , začínal jsem na 6 % a výsledná sleva byla po " dlouhém "smlouvání 9,5 %. Nevím jestli je to dost nebo málo, ale já jsem spokojen . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Myslím si, že jsi byl úspěšný a víc jen tak někdo nezíská. Obecně se tvrdí, že cokoliv nad 7% dává prodejce ze svého a holt to není kuřecí v penny a nelze furt an vše mít jen slevu, zvlášť když se prodává, jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taso37 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Ja som dostal 7,5% ZTP na člena rodiny, dva dni pred objednaním bola ešte 9,5% zľava v deň objednania im prišiel pripis že nastala zmena pre kodiaq na 7,5% nemal som váhať 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 20. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Tak spíš mě, zajímalo jestli by mělo smysl něco takového organizovat. Zájem určitě opadne a věřím, že hodně lidí by jelo klidně přes celou republiku když by mělo auto (placnu) o 10% levnější něž za rohem. Navíc ČR zas tak velká není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svata Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Nevěř tomu že zájem opadne !! Bude hůř až továrna najede na YETI II. Podívej se na ATECU , na tu se čeká rok . A ve finále je republika nezajímá, manažery zajímají jen prodeje ve světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Sleva 10 % ? Tak to v současné době jedině zázrakem. I těch 9,5 % co má Svata už je za hranou.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Dokud bude zájem tak se slušnou slevou se nedá moc počítat. A protože geometricky roste poprávka po SUV tak na větší slevy může dojít až za pěknou řádku let. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Jestli pak nebude lepší koupit VW Tiguan, ceníkové ceny obdobné nebo možná i lepší a u VW se dá dosáhnout běžně sleva kolem 20%. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Pokud mi vyjednáš 20% slevu na Tiguana ozvi se mi. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Tak to by jsem chtěl vidět naživo těch 20% u VW, ale když vidím ostatní komentáře pana "osobne" tak se nedivím, ten vždycky pobaví..... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 (editace) není neobvyklé prodat toto auto bez slevy. Je to jednoduché nabídka X poptávka. Editováno: 21. Únor 2017, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Nechal jsem si udelat par nabidek, slevy zacaly na 3 %, nejvic jsem dostal 6,8 %. Jeste nemam objednano, chci to zkusit dat na 7,5 % - 8 %, tak uvidime:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Moc nečekej nebo ti ho už letos nikdo nedodá. Dealeři mají pro letošek poslední kusy a řada z nich má už vy objednáno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Dostal jsem i 8 %, ale nakonec asi "priplatim" a pujdu do Tiguana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Objednal jsem taky Tiguana u Amondu a sleva na firmu 16% .Je pravda že firma má velký odběr vozů... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 19 minutes ago, cilda1 said: Objednal jsem taky Tiguana u Amondu a sleva na firmu 16% .Je pravda že firma má velký odběr vozů... Ja uvidim, asi taky pujdu na ICO, jen resim jestli koupim nebo operativni leasing. Jak dlouho bude trvat, nez Ti ho vyrobi? Jinak jsem na Kodiaq dostal na prvni poptani slevy 3, 6, 6.8 a 8 % (a to jako FO), bez toho aniz bych musel nejak negociovat. Vsechno Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Objednal jsem R-line v CL+doplnky led+acc,dcc podvozek,kessy,kamera ,side assist+parkování+zrcátka atd. a v objednávce mám 4-6 měsíců.Ale po doplnění objednávky díky wiewerovi(rozpoznávání značek-příplatek 0,-kč) jsem se dověděl že je to zaplánováno na 20KT+ 2 na dopravu takže začátek června.Objednával jsem na konci unora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Sakra ty odpadlíci s Tiguany se nám tady nějak množí, holt dobrá volba, .... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1234 Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 U nás štátny zamestnanci majú v škode 10%. Advokáti myslím ešte viac. Treba si nájsť kamaráta nech auto objedna na seba a po pol roku prepis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Ktorí štátni zamestnanci ? Daj echo.... Mám dvoch v rodine, inak vytrieskam celú vetvu po žene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1234 Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 Min. financií a vnútra určite . Len sa treba opýtať ktorá skupina ma koľko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TorpedoPluto Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Ja som dostal na policajta cca 9%. Na ZŤP je najvyššia zľava. Len treba zvážiť, či to naozaj stojí za tie peniaze to písať na niekoho iného, predsa existuje závisť aj v rodine a ešte si človek môže pokaziť rodinné vzťahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Keď som kupoval auto ja, tak ZŤP bolo okolo 8 alebo 9 % (už neviem presne), ale toto sa mení aj podľa typu auta. Iná je zľava na Fabiu a iná bude na Superba. Pamätám sa ešte na to, že VW mal zľavu až nejakých 12 %, a Seat iba 7 %. V mojom prípade je ale reč o autách Fabia/Polo/Ibiza, rok 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.