martyvob Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Koukal jsem, že z konfigurátoru zmizela možnost vyhřívaného volantu u verze 2.0TDI 110kw DSG Style, přitom když jsem v únoru zasílál konfiguraci, vyhřívaný volant jsem tam měl a ani mi nepřišla žádná zpráva o tom, že by byla položka vyjmuta. Nevíte o tom někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 před 1 hodinou, martyvob napsal: Koukal jsem, že z konfigurátoru zmizela možnost vyhřívaného volantu u verze 2.0TDI 110kw DSG Style, přitom když jsem v únoru zasílál konfiguraci, vyhřívaný volant jsem tam měl a ani mi nepřišla žádná zpráva o tom, že by byla položka vyjmuta. Nevíte o tom někdo něco? Já ho tam pořád vidím, navíc je i v kombinaci s Cestovní paket (Travel Assist) "povinný". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Verze liftback, motor 2.0TDI DSG, výbava style, vyhřívaný volant to nenabídne ani u travel assistu, kdežto dříve to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 před 8 minutami, martyvob napsal: Verze liftback, motor 2.0TDI DSG, výbava style, vyhřívaný volant to nenabídne ani u travel assistu, kdežto dříve to šlo. Pravdu máš a dokonce není možné dokoupit ani mobilitu plus. Asi nějaké omezení v rámci aktuální situace.. možná nebudou díly... Otázka jak to bude z aktuálními objednávkami.. Já doufám že se již nic na uzavřených smlouvách nebude měnit a že bude nějak rozumě dodáno.. I když kdo dnes ví jak to bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 @TomN Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Já mám také objednáno s vyhrivanym volantem, auto mělo být už vyrobené, bohužel to týden před tím zavřeli. Tudíž jestli nemají díly bůhví jak dlouho budeme čekat až spustí výrobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 Já si objednal sklápění sedadla spolujezdce a poté to z ceníku vyndali. Auto dorazilo se sklápněním, takže i volant by snad měl dorazit ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 Je zde někdo kdo má již dodán LB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 (editace) Bílá ji sedí ?? Editováno: 9. Duben 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 (editace) Je to subjektivní, ale lift se mi líbí víc než kombi... Být tam místo nápisu Škoda 4 kruhy, tak si to člověk málem splete s Audi :-) Editováno: 9. Duben 2020, autor: Martin Bednář 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Nevíte, zda-li upravili nádrž, aby už nešplouchala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Šplouchala OIII, OIV by měla taky? O tom jsem nikde nečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace. Laura v SIII iV toto neumí, na povel “je mi zima” odpoví “funkce klimatizace nelze ovlàdat hlasem”. Buď je v tomto OIV dál, anebo je to prostě tím, že u ní už není možné nastavit klimu mechanickými ovladači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 @BirK V Superbu to možná ovládat nejde (přecejen je to starší "architektura" a MIB3 je tam naroubován jen u iV modelu), kdo ví, ale OIV by to umět měla (první kousky Lauru neměli, ale snad by se měl dát dohrát). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 @LukášCBR Šplouchání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 https://forum.skodahome.cz/topic/125248-drnčení-plastů-a-pazvuky-v-interiéru/?do=findComment&comment=2017824 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 [mention]bouchy [/mention] Ano. U O3, když nebyla plná nádrž, šlo slyšet při rozjezdech/brždění šplouchání paliva v nádrži. Kdysi se zde na fóru psalo, že ŠA šetřila na přepážkách v nádrži, které tomuto jevu zabraňují. Pár lidí tu zde v OIV už jelo, nebo ji už dokonce vlastní, proto jsem se ptal, jak na tom OIV v tomto směru je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Zajímavé, ani u O3FL to nebylo řešeno? Protože nic takového nepozoruji ani po několikaletém provozu s velmi tichým autem, kde jsem dost alergický na každý nový a neznámý zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Ono se to podle reakcí na foru týkalo spíš dieselů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Zajímavé, ani u O3FL to nebylo řešeno? Protože nic takového nepozoruji ani po několikaletém provozu s velmi tichým autem.... Bohužel, ani u O3 a ani u O3FL, kterou mám aktuálně. Pravda je, že oba vozy jsou diesely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Aha, takže to se TSI evidentně netýká, to už bych dávno slyšel. Ve svém servise jsem pověstný tím, že v autě slyším všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Mohu potvrdit, že dieselu se to týká už od O2 (minimálně FL) a naopak TSI ne. Otázka co OIV diesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Ja to pocujem aj v passate b7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Mám (obecný) dotaz - jak je udělaná elektronicky ovládaná ruční brzda? Bude fungovat jako nouzová v případě, že bude porucha hydraulických brzd? Dosud to tak fungovalo, protože ručně ovládaná brzda byla nezávislá na hydraulice. jak je vůbec el. brzda řešená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.