Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukal jsem, že z konfigurátoru zmizela možnost vyhřívaného volantu u verze 2.0TDI 110kw DSG Style, přitom když jsem v únoru zasílál konfiguraci, vyhřívaný volant jsem tam měl a ani mi nepřišla žádná zpráva o tom, že by byla položka vyjmuta. Nevíte o tom někdo něco?

před 1 hodinou, martyvob napsal:

Koukal jsem, že z konfigurátoru zmizela možnost vyhřívaného volantu u verze 2.0TDI 110kw DSG Style, přitom když jsem v únoru zasílál konfiguraci, vyhřívaný volant jsem tam měl a ani mi nepřišla žádná zpráva o tom, že by byla položka vyjmuta. Nevíte o tom někdo něco?

Já ho tam pořád vidím, navíc je i v kombinaci s Cestovní paket (Travel Assist) "povinný". 

Verze liftback, motor 2.0TDI DSG, výbava style, vyhřívaný volant to nenabídne ani u travel assistu, kdežto dříve to šlo.

před 8 minutami, martyvob napsal:

Verze liftback, motor 2.0TDI DSG, výbava style, vyhřívaný volant to nenabídne ani u travel assistu, kdežto dříve to šlo.

Pravdu máš a dokonce není možné dokoupit ani mobilitu plus. Asi nějaké omezení v rámci aktuální situace.. možná nebudou díly... Otázka jak to bude z aktuálními objednávkami..

Já doufám že se již nic na uzavřených smlouvách nebude měnit a že bude nějak rozumě dodáno.. I když kdo dnes ví jak to bude.. 

Já mám také objednáno s vyhrivanym volantem, auto mělo být už vyrobené, bohužel to týden před tím zavřeli. Tudíž jestli nemají díly bůhví jak dlouho budeme čekat až spustí výrobu 

Já si objednal sklápění sedadla spolujezdce a poté to z ceníku vyndali. Auto dorazilo se sklápněním, takže i volant by snad měl dorazit ;)

Je zde někdo kdo má již dodán LB? 

E727B6BC-EBB4-427F-A8BA-8B6DE3745144.thumb.jpeg.951222d5e9a5c346a446a6ee052bfdda.jpeg65F28E65-8A4B-4CFE-9E4B-BAA77E399156.thumb.jpeg.ae293275612934bc3ad2348c55718e65.jpegBCCA5342-3AAD-4512-8F1D-4C452A2596BD.thumb.jpeg.ecf97692aaeb45cbd4b5636e1f470645.jpeg95261A62-C079-4228-8A45-98BBCA159AC3.thumb.jpeg.83aa5718993e5e23308bcb91ce0286d6.jpeg

Bílá ji sedí ??

Upraveno od Jan R.

Je to subjektivní, ale lift se mi líbí víc než kombi...

Být tam místo nápisu Škoda 4 kruhy, tak si to člověk málem splete s Audi :-)

Upraveno od Martin Bednář

Nevíte, zda-li upravili nádrž, aby už nešplouchala?

Šplouchala OIII, OIV by měla taky? O tom jsem nikde nečetl. 

Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace.

Laura v SIII iV toto neumí, na povel “je mi zima” odpoví “funkce klimatizace nelze ovlàdat hlasem”. Buď je v tomto OIV dál, anebo je to prostě tím, že u ní už není možné nastavit klimu mechanickými ovladači.

@BirK V Superbu to možná ovládat nejde (přecejen je to starší "architektura" a MIB3 je tam naroubován jen u iV modelu), kdo ví, ale OIV by to umět měla (první kousky Lauru neměli, ale snad by se měl dát dohrát).

[mention]bouchy [/mention] Ano. U O3, když nebyla plná nádrž, šlo slyšet při rozjezdech/brždění šplouchání paliva v nádrži. Kdysi se zde na fóru psalo, že ŠA šetřila na přepážkách v nádrži, které tomuto jevu zabraňují.

Pár lidí tu zde v OIV už jelo, nebo ji už dokonce vlastní, proto jsem se ptal, jak na tom OIV v tomto směru je.

Zajímavé, ani u O3FL to nebylo řešeno?

Protože nic takového nepozoruji ani po několikaletém provozu s velmi tichým autem, kde jsem dost alergický na každý nový a neznámý zvuk...

Zajímavé, ani u O3FL to nebylo řešeno?
Protože nic takového nepozoruji ani po několikaletém provozu s velmi tichým autem....

Bohužel, ani u O3 a ani u O3FL, kterou mám aktuálně.
Pravda je, že oba vozy jsou diesely.

Aha, takže to se TSI evidentně netýká, to už bych dávno slyšel. Ve svém servise jsem pověstný tím, že v autě slyším všechno...

Mohu potvrdit, že dieselu se to týká už od O2 (minimálně FL) a naopak TSI ne. Otázka co OIV diesel.

Ja to pocujem aj v passate b7

Mám (obecný) dotaz - jak je udělaná elektronicky ovládaná ruční brzda? Bude fungovat jako nouzová v případě, že bude porucha hydraulických brzd? Dosud to tak fungovalo, protože ručně ovládaná brzda byla nezávislá na hydraulice. jak je vůbec el. brzda řešená?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.