Duben 7, 20205 r Koukal jsem, že z konfigurátoru zmizela možnost vyhřívaného volantu u verze 2.0TDI 110kw DSG Style, přitom když jsem v únoru zasílál konfiguraci, vyhřívaný volant jsem tam měl a ani mi nepřišla žádná zpráva o tom, že by byla položka vyjmuta. Nevíte o tom někdo něco?
Duben 7, 20205 r před 1 hodinou, martyvob napsal: Koukal jsem, že z konfigurátoru zmizela možnost vyhřívaného volantu u verze 2.0TDI 110kw DSG Style, přitom když jsem v únoru zasílál konfiguraci, vyhřívaný volant jsem tam měl a ani mi nepřišla žádná zpráva o tom, že by byla položka vyjmuta. Nevíte o tom někdo něco? Já ho tam pořád vidím, navíc je i v kombinaci s Cestovní paket (Travel Assist) "povinný".
Duben 7, 20205 r Verze liftback, motor 2.0TDI DSG, výbava style, vyhřívaný volant to nenabídne ani u travel assistu, kdežto dříve to šlo.
Duben 7, 20205 r před 8 minutami, martyvob napsal: Verze liftback, motor 2.0TDI DSG, výbava style, vyhřívaný volant to nenabídne ani u travel assistu, kdežto dříve to šlo. Pravdu máš a dokonce není možné dokoupit ani mobilitu plus. Asi nějaké omezení v rámci aktuální situace.. možná nebudou díly... Otázka jak to bude z aktuálními objednávkami.. Já doufám že se již nic na uzavřených smlouvách nebude měnit a že bude nějak rozumě dodáno.. I když kdo dnes ví jak to bude..
Duben 7, 20205 r Já mám také objednáno s vyhrivanym volantem, auto mělo být už vyrobené, bohužel to týden před tím zavřeli. Tudíž jestli nemají díly bůhví jak dlouho budeme čekat až spustí výrobu
Duben 8, 20205 r Já si objednal sklápění sedadla spolujezdce a poté to z ceníku vyndali. Auto dorazilo se sklápněním, takže i volant by snad měl dorazit ;)
Duben 9, 20205 r Je to subjektivní, ale lift se mi líbí víc než kombi... Být tam místo nápisu Škoda 4 kruhy, tak si to člověk málem splete s Audi :-) Upraveno Duben 9, 20205 r od Martin Bednář
Duben 11, 20205 r Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace. Laura v SIII iV toto neumí, na povel “je mi zima” odpoví “funkce klimatizace nelze ovlàdat hlasem”. Buď je v tomto OIV dál, anebo je to prostě tím, že u ní už není možné nastavit klimu mechanickými ovladači.
Duben 11, 20205 r @BirK V Superbu to možná ovládat nejde (přecejen je to starší "architektura" a MIB3 je tam naroubován jen u iV modelu), kdo ví, ale OIV by to umět měla (první kousky Lauru neměli, ale snad by se měl dát dohrát).
Duben 11, 20205 r https://forum.skodahome.cz/topic/125248-drnčení-plastů-a-pazvuky-v-interiéru/?do=findComment&comment=2017824
Duben 11, 20205 r [mention]bouchy [/mention] Ano. U O3, když nebyla plná nádrž, šlo slyšet při rozjezdech/brždění šplouchání paliva v nádrži. Kdysi se zde na fóru psalo, že ŠA šetřila na přepážkách v nádrži, které tomuto jevu zabraňují. Pár lidí tu zde v OIV už jelo, nebo ji už dokonce vlastní, proto jsem se ptal, jak na tom OIV v tomto směru je.
Duben 11, 20205 r Zajímavé, ani u O3FL to nebylo řešeno? Protože nic takového nepozoruji ani po několikaletém provozu s velmi tichým autem, kde jsem dost alergický na každý nový a neznámý zvuk...
Duben 11, 20205 r Zajímavé, ani u O3FL to nebylo řešeno? Protože nic takového nepozoruji ani po několikaletém provozu s velmi tichým autem.... Bohužel, ani u O3 a ani u O3FL, kterou mám aktuálně. Pravda je, že oba vozy jsou diesely.
Duben 11, 20205 r Aha, takže to se TSI evidentně netýká, to už bych dávno slyšel. Ve svém servise jsem pověstný tím, že v autě slyším všechno...
Duben 11, 20205 r Mohu potvrdit, že dieselu se to týká už od O2 (minimálně FL) a naopak TSI ne. Otázka co OIV diesel.
Duben 15, 20205 r Mám (obecný) dotaz - jak je udělaná elektronicky ovládaná ruční brzda? Bude fungovat jako nouzová v případě, že bude porucha hydraulických brzd? Dosud to tak fungovalo, protože ručně ovládaná brzda byla nezávislá na hydraulice. jak je vůbec el. brzda řešená?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.