RDMBR Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Úpně nějak tak sem si to představoval , díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 https://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-2-0-tdi-110-kw-dsg-style-co-kus-to-original-134615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Zase test verze za mega, schválně jestli jim na podzim dají do testu litr Active [emoji3] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Jak jsou tlačítka pod dotykovou obrazovkou, jsou obsazené všechy u výbavy Style, nebo je tam nějaký vynechaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 (editace) Tak už i nás v ČR , toho chromu je tam moc...? https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iv-ram-predni-masky-rs-original-perletove-cerny-12177cz3170/ Editováno: 30. Květen 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Spoiler Tak kdy uz bude 4x4? (a doufám, že bude makat lépe než ten současný haldex 5, předchozí haldex byl lepší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Nevíte někdo jestli již vyřešili ten problém a jestli již předávají vozy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 (editace) To ještě brzy, mě říkal tak kolem 20. června Editováno: 31. Květen 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Ještě se nic neděje, taky čekáme a zatím bez změny, údajně to má být dřív jak toho 20teho,ale já si myslím že to tak rychlé nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Tak vyrábět se vyrábí dál ne? To už pak jenom přehrajou software i u prodejce snad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Jj prej se vyrábí pořád dál, ale auta stojí v Boleslavi, k prodejci je ani nepustí bohužel zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Tak snad se to nepo.ere a přijdou na to hoši co nejdřív ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Jj taky pořád doufám že to někdo vyřeší co nejdřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 No je otazka, co dalšího se ještě po..... Muj LB má zatím plán výroby okolo 15.6. tak jsem sám zvědav jak to vyjde. Vzhledem k tomu, že se objednávky ŠA celkově dost výrazně propadly tak jsem zvědav jaký bude reálný termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikendak Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 To oni ti to asi vyrobí podle plánu, ale pokud ten software nebude hotovej nechají to tam stát, já mám auto vyrobeno ale bohužel stojí v Boleslavi na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Kde je psané že se obj. propadly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Něco z testu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Vždy ty jejich subjektivní hodnocení designu..... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 já když viděl tuto fotku tak sem věděl že jdu do ní ? 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Upřímně, jak ji denně potkávám, mám pár postřehů: Všední šedá myš, nevyznat se v tom, nepoznám, že je to nový model Překvapivě úzká (na dnešní poměry) Boční linie vesměs na pohled podobné s jakoukoli jinou Octávkou Zadek zvláštní, něco mezi Škodovkou a Toyotou, moc se mi to nelíbí (hlavně ten zvláštní úhel sklonu u RZ) Když stála vedle "čtyřočky", kterou celkem nemohu vystát, překvapen svými pocity jsem musel konstatovat, že designově "čtyřočko" dávalo větší smysl.. Je to jen subjektivní hodnocení 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) Tady máme taky jeden test, ale tzv. "losí test" a ten u Octavie IV v rychlosti 72 km/hod. moc slavný nebyl. https://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-octavia-nezvladla-losi-test-vymluvy-na-hybridni-techniku-nezaberou/ Vzpomínám si na losí test Fabie III v rychlosti 77 km/hod a ta to dala celkem v pohodě: https://www.youtube.com/watch?v=pYnDQ0Bymo4&t=38s Tak proč má model vyšší řady najednou problémy? Že by zase ten překotný vývoj? Editováno: 1. Červen 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Zas rozdil Fabie a Octa, jiny ridic atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 No jo, ale třeba taková Škoda Kodiaq v losím testu na 77km/hod sice nic moc, ale třeba v 75km/hod to již dala v pohodě. A to je oproti Octavii IV setsakra vysoká kára s vyšším těžištěm. https://www.youtube.com/watch?v=ayaNUHAt0JY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Tak poladí ESP a bude to lepší.Už je to asi pravidlo, že auta testují zákazníci. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Pokud jde o drobnosti, ať je testují. Ale podvozek je dost zásadní záležitost, aby vypustili takovéhle bahno. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.