Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mě by nevadilo čekat. Ale ať stanoví termín, který bude platit. Třeba za 6 měsíců. Nebo za 9, to je jedno. Pak s tím můžu počítat. Nakoupím si na staré auto zimní gumy, vyměním olej, atd. A nebudu shánět kupce na stávající auto. Ale mít termín koncem čercna a ještě dnes nevědět kdy se uráčejí auto vyrobit je s prominutím  sraní zákazníkovi na hlavu. A nejvíc mě štve, že dementním šmejdskejm policajtům dodali auta v termínu. 

Předpokládám, že tam byla uzavřena smlouva s termínem, a případným penálem za každý den prodlení

Tak největší světový výrobce čipů prý má zvedat cenu čipů vhodných pro automobilky údajně o 20%. Takže očekávejme další zdražování včetně Octavie, ostatně nedávno to řekl sám šéf Škodovky Schäfer, že máme v budoucnu očekávat to, že cena i té nejmenší Škodovky bude začínat někde na 500.000,- korunách!!!

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/clanek/zdrazi-elektronika-i-automobily-nejvetsi-smluvni-vyrobce-cipu-zvysi-ceny-az-o-20-procent-40370256#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=F2XIr2cDama-202108271357&dop_id=40370256&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Upraveno od DušanV

• Autor

Kdyby bylo auto o řízení a ne o nesmyslech, nemuselo nás to trápit..

Upraveno od _Denis_

• 2 týdny později...

z fóra no masakr - ať jim ty prodeje spadnou na 0 jako v Číně 😀

5B03107E-DDCC-4A67-883E-B1C8ACE5A72B.jpeg

Líbí se mi co napsal Denis-" Kdyby bylo auto o řízení a ne o nesmyslech, nemuselo nás to trápit.."

Japonská Mazda pořád ctí"řidič-pedály-volant" ale bohužel je pod tlakem a musí tam ty nesmysly také montovat.

Navíc,v takových masech ty čipy stojí pakatel a né 20% ceny vozů navíc.Já doufám,že na to pěkně dojedou.

Před hodinou, Jan R. napsal:

z fóra no masakr - ať jim ty prodeje spadnou na 0 jako v Číně 😀

5B03107E-DDCC-4A67-883E-B1C8ACE5A72B.jpeg

Nějaký joke , ne? To jako už zákazníkům vyhrožují? Příště je pošlou do .....? Tomu článku už nevěřím

Věřit tomu nemusíš, klidně mu napiš máš to v SZ. Toto je realita.

Tento týden se to taky někde řešilo ty pojistky tady.

No, nevím jestli prodejci jsou v situaci, kdy můžou zákazníkům vyhrožovat. Skladovky docházejí nebo už došly, nových aut je ještě méně a u objednaných aut neví kdy budou vyrobena.  To je situace, ve  které prodejci ještě nikdy dlouhodobě nebyli.
Spíš dělají všechno pro to, aby prodali auta o kterých vědí že jsou na cestě. Ale nějakému vyhrožování zákazníkům nevěřím. Buďto to někdo špatně podal nebo naopak špatně vnímal.

• 2 týdny později...

Mohlo být nešetrně sděleno, že buď pojistka nebude a nebo bude prodloužena doba dodání.

• 3 týdny později...

Ta Oktávka v ČR padá brutálně.

Buď opravdu nemají čipy, nebo není zájem dle recenzí a elektroniky a nebo to uměle brzdí ( si myslím také), aby neplatili pokuty nad 95g ( na Enyaq který má daleko více čipů ty mají ….)

Červenec-Srpen-Září

2A89137B-5651-42E0-BC06-033B612ED701.jpeg

EEA3CA2C-95F3-47DD-B99D-029F070C6EB0.jpeg

B2CA3DF2-3819-4211-B420-97DB85E30728.jpeg

Zájem by byl ... ale ono skoro roční čekačka na octavii se prostě projeví v tom, že je tam pár měsíců výpadek.

Kdyby měl někdo zájem, tady je originální rozhovor

Chtěl jsem předevčírem kouknout na něco v konfigurátoru OIV a nefungoval (změna výbav, nenačtou se barvy, apod.). Dnes už 3. den stále stejný problém. Zkoušel jsem na Windows, tak i iPadOS. Funguje Vám, nebo máte stejný problém?

Barvy třeba mě jdou, ale doplňková výbava, záruky, data u motorů nejsou.

D76E5D60-AF7A-4EAE-95E0-3B2D07840A62.png

Nás zapomněli informovat, že odstávka fyzické výroby se dotkne i funkčnosti konfigurátoru. Možná cílený marketing, aby si lidi nemohli nakonfigurovat auto :-D 

Mně funguje vše až na konci nejde uložit výbava do PDF, zkoušeno na více PC doma i v práci. Kolega se snaží udělat konfiguraci Octavie liftback a už týden nejde uložit. Jen se tam roztočí kolečko, že to pracuje a to trvá napořád....

Pracují na tom. Tohle aktuálně vidím na webu.

492126476_ScreenShot2021-10-15at16_31_34.thumb.png.e3f10e003dc901e2dbce98988efe88d8.png

Ti z Vás co mají el. ovládaný 5. dveře - když je otevřený kufr a zmáčknu (bez podržení) na klíčku "zamknout", zavře se automaticky i kufr?

Nie, na zatvorenie kufra musíš vždy stlačiť prostredné tlačidlo. 

před 2 hodinami, Nocturnal napsal:

Nie, na zatvorenie kufra musíš vždy stlačiť prostredné tlačidlo. 

OK díky za info. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.