Srpen 27, 20214 r Mě by nevadilo čekat. Ale ať stanoví termín, který bude platit. Třeba za 6 měsíců. Nebo za 9, to je jedno. Pak s tím můžu počítat. Nakoupím si na staré auto zimní gumy, vyměním olej, atd. A nebudu shánět kupce na stávající auto. Ale mít termín koncem čercna a ještě dnes nevědět kdy se uráčejí auto vyrobit je s prominutím sraní zákazníkovi na hlavu. A nejvíc mě štve, že dementním šmejdskejm policajtům dodali auta v termínu.
Srpen 27, 20214 r Předpokládám, že tam byla uzavřena smlouva s termínem, a případným penálem za každý den prodlení
Srpen 27, 20214 r Tak největší světový výrobce čipů prý má zvedat cenu čipů vhodných pro automobilky údajně o 20%. Takže očekávejme další zdražování včetně Octavie, ostatně nedávno to řekl sám šéf Škodovky Schäfer, že máme v budoucnu očekávat to, že cena i té nejmenší Škodovky bude začínat někde na 500.000,- korunách!!! https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/clanek/zdrazi-elektronika-i-automobily-nejvetsi-smluvni-vyrobce-cipu-zvysi-ceny-az-o-20-procent-40370256#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=F2XIr2cDama-202108271357&dop_id=40370256&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno Srpen 27, 20214 r od DušanV
Srpen 27, 20214 r Autor Kdyby bylo auto o řízení a ne o nesmyslech, nemuselo nás to trápit.. Upraveno Srpen 27, 20214 r od _Denis_
Září 7, 20214 r Líbí se mi co napsal Denis-" Kdyby bylo auto o řízení a ne o nesmyslech, nemuselo nás to trápit.." Japonská Mazda pořád ctí"řidič-pedály-volant" ale bohužel je pod tlakem a musí tam ty nesmysly také montovat. Navíc,v takových masech ty čipy stojí pakatel a né 20% ceny vozů navíc.Já doufám,že na to pěkně dojedou.
Září 7, 20214 r Před hodinou, Jan R. napsal: z fóra no masakr - ať jim ty prodeje spadnou na 0 jako v Číně 😀 Nějaký joke , ne? To jako už zákazníkům vyhrožují? Příště je pošlou do .....? Tomu článku už nevěřím
Září 7, 20214 r Věřit tomu nemusíš, klidně mu napiš máš to v SZ. Toto je realita. Tento týden se to taky někde řešilo ty pojistky tady.
Září 8, 20214 r No, nevím jestli prodejci jsou v situaci, kdy můžou zákazníkům vyhrožovat. Skladovky docházejí nebo už došly, nových aut je ještě méně a u objednaných aut neví kdy budou vyrobena. To je situace, ve které prodejci ještě nikdy dlouhodobě nebyli. Spíš dělají všechno pro to, aby prodali auta o kterých vědí že jsou na cestě. Ale nějakému vyhrožování zákazníkům nevěřím. Buďto to někdo špatně podal nebo naopak špatně vnímal.
Září 17, 20213 r Mohlo být nešetrně sděleno, že buď pojistka nebude a nebo bude prodloužena doba dodání.
Říjen 5, 20213 r Ta Oktávka v ČR padá brutálně. Buď opravdu nemají čipy, nebo není zájem dle recenzí a elektroniky a nebo to uměle brzdí ( si myslím také), aby neplatili pokuty nad 95g ( na Enyaq který má daleko více čipů ty mají ….) Červenec-Srpen-Září
Říjen 5, 20213 r Zájem by byl ... ale ono skoro roční čekačka na octavii se prostě projeví v tom, že je tam pár měsíců výpadek.
Říjen 5, 20213 r Je možné, že zastaralé čipy nie sú a možno už ani nebudú ☹ https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/602790-sef-intelu-cipov-je-vraj-dost-a-automobilky-ich-ale-nechcu/
Říjen 7, 20213 r Poláci dobrý - iV a 18" https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8265308,skoda-octavia-policja-radiowoz-przetarg.html?fbclid=IwAR1nZQR53Wc0ixXa4KcH6PCeoJujGZNhc-6sIbaTxhwhcF7VkdYvKAMJsQo
Říjen 8, 20213 r Trochu iný pohľad od TSMC na nedostatok čipov: https://diit.cz/clanek/tsmc-zjistili-jsme-kteri-zakaznici-vyrabeji-na-sklad-omezime-jim-dodavky
Říjen 15, 20213 r Chtěl jsem předevčírem kouknout na něco v konfigurátoru OIV a nefungoval (změna výbav, nenačtou se barvy, apod.). Dnes už 3. den stále stejný problém. Zkoušel jsem na Windows, tak i iPadOS. Funguje Vám, nebo máte stejný problém?
Říjen 15, 20213 r Nás zapomněli informovat, že odstávka fyzické výroby se dotkne i funkčnosti konfigurátoru. Možná cílený marketing, aby si lidi nemohli nakonfigurovat auto :-D
Říjen 15, 20213 r Mně funguje vše až na konci nejde uložit výbava do PDF, zkoušeno na více PC doma i v práci. Kolega se snaží udělat konfiguraci Octavie liftback a už týden nejde uložit. Jen se tam roztočí kolečko, že to pracuje a to trvá napořád....
Říjen 18, 20213 r Ti z Vás co mají el. ovládaný 5. dveře - když je otevřený kufr a zmáčknu (bez podržení) na klíčku "zamknout", zavře se automaticky i kufr?
Říjen 18, 20213 r V 15. 10. 2021 na 16:32, Chloop napsal: Pracují na tom. Tohle aktuálně vidím na webu. Píší, že stále pracují, ale dokončit mi šla. https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/summary-scenic?activePage=summary&color=8X8X&configurationId=&extraEquipments=GPDBPDB|GPJBPJB|GPK0PK0|GWC5WC5|MNES8WB|MSIH4A3|GYA1YA1&id=CZE%3Bskoda%3B2022%3BNX32L5%3B0%3BGYAZYAZ\GYOKYOK%3Bmda20211015012502%3Bcs-CZ%3B%3B63003%3B63003&interior=BG&modifiedPages=trimlines|colors|extraequipments&snapshotVersion=5de68ce5-cf88-43b1-ae01-d3cc25acc6ae&trimline=NX2|Active6300363003&visitedPages=trimlines|colors|wheels|interiors|engines|extraequipments|services
Říjen 18, 20213 r před 2 hodinami, Nocturnal napsal: Nie, na zatvorenie kufra musíš vždy stlačiť prostredné tlačidlo. OK díky za info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.