Přejít na obsah

Výmena Stream za Columbus


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Dobry den, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s výměnou rádia stream za navigaci columbus...Uvažuji nad koupi Octavie II RS, která má sound system, ale bohužel jen radio stream a našel jsem si na internetu navigaci Columbus (cca. za 23 000 kč)...A tak se ptám jestli toto někdo nedělal nebo neví co s tím je vše potřeba udělat.

Btw. psal jsem do servisu Auto JAROV

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když vlastním škoda octavia II RS, a uvnitř je škoda STREAM MP3 radio+sound system a koupil jsem navigaci Columbus, kolik by mě stálo u vás v servisu vyměnění těchto zařízení a jestli by to bylo vůbec možné...děkuji

odpověď:

Dobrý den p. Kubico, navigace Columbus namontovat nelze, z důvodu, že bude mít odběr proudu a bude vybíjet AKU. (Pracuje na jiné datové sběrnici než autotario Stream).

Myslím si, že je blbost aby na lince dávali do každé octavie jiné dat. sběrnice podle navigací a rádií...Podle mě to možné je, jen to není plně legální nebo tak něco a napíší mi raději že to nejde. Mnoho lidí si dávájí př. obrazovky do opěrek a místo rádia obrazovku s navigací a rádiem (neoriginalní) a AKU jim to nevybíjí...Prostě si s tím nevím rady...děkuju za odpovědi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží odkud jsi je tu spousta lidí co to umí předělat naprosto suprově zkus třeba člena ferda25 je ze Strakonic a je to machr v oboru umí cokoliv. Já si k němu klidně zajedu když něco potřebuju i z Liberce.Napiš mu SZ,určitě se domluvíte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si nechal namontovat Columba místo Streama v servise Škoda v ČB. Samo, že jsem musel dokoupit nějaké řídící jednotky (origo nové) a jen navi byla bazarová. Udělali to naprosto bez problémů, a prý jsem nebyl první komu to dělali. Takže i v servisu to jde, jen když se chce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

má zkušenost s Jarovem je ta, že mrknou do ETKy a pokud to není v seznamu možných kombinací, tak ti odpoví, že to nejde. Třebas mně ferda naznačil problematiku autoelektriky dnešních dob a než v jakym je to autě, rozhoduje verze CANu a použitých ŘJ. Každá emise jednotek umožňuje komunikace s nějakým rozsahem jiných, a proto je víc možností jak docílit potřebného výsledku. Vždy se volí ta nejvhodnější podle MR a výbavy tvého auta....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já koupil pod palubovku GPS asi za 550Kč a chytám jen 5-7 satelitů ze cca 14. Kdybych kupoval znovu šel bych do ploutve na střechu ale tu s prutem.

 

Na veletrhu aut v Brně měl stánek shop s 2DIN navi a náhražkami columbuse a taky tam měli speciál antény a říkal že prut žádná ploutev ani anténa v okně nanehradí, že je to prostě nejlepší. (prut je nejlepší pro příjem rádia)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...