MrPierc Vloženo 22. Červenec 2017 Vloženo 22. Červenec 2017 Dobrý den, za měsíc budu muset na STK. Octavii I. mám z Německa a zde ji provozuji již 2 roky. Mám ji zde přihlášenou, má STK, vše v pořádku. Nyní pojedu na STK sám a kontroloval jsem v autě povinnou výbavu. Zjistil jsem, že lékárnička je z Německa a je kompletní. Má i ty ohnuté nešpičaté nůžky. Jako laik se ptám, zda německá lékárnička na STK projde nebo musím mít koupenou v ČR? Má někdo zkušenosti? Děkuji. Citovat
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2017 Vloženo 22. Červenec 2017 Auto máš přihlášené v ČR, musí mít tedy povinnou výbavu dle naší legislativy. Je jedno, kde byla lékárnička koupena, nebo kdo a kde ji vyrobil - musí prostě odpovídat příslušnému předpisu. Obsah autolékárničky určuje aktuálně vyhláška č. 341/2014 Sb. v příloze č.12 (velikost lékárničky I.): 1 Citovat
MrPierc Vloženo 23. Červenec 2017 Autor Vloženo 23. Červenec 2017 Dobře, děkuji za inforamce. Koupím novou lékárničku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.