ronskispeed Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 ta pena funguje, lenze kratko zda sa mi ze na seat fore sa bavili ze tak 2-3 tyzdne a prestane to ucinkovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 No i ty dva-tři týdny je dost pomoc.Taky jsem zkoušel různé kočkolity atd,pytlíčky z kde čím a nic moc nepomáhalo.Pomáhá udržovat auto v suchu-koberce,koberečky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Pěna na holení, saponát jedno jest. A mnohé přípravky další obsahují aniontové tenzidy, které neumožní zamlžení, ale spíše sražení do kapiček vody. Tenzidy obsahují i utěrky proti zamlžení. Co mi vadilo při jízdě v noci, jsou různé odlesky, resp. rozklad světla. Zbavit se toho šlo pouze dokonalým vyčištěním čelního skla . U Kodiaqa s mlžením čelního skla, proti O1 i 3 nemám, i když nepoužiji vyhřívání skla ani odmlžení ventilátorem. Že by účinek Air care? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Ted v zime, kdyz prijedu pred pulnoci v Rakousku pod kopec a spime v aute, tak rano je v aute pekne namraza - zevnitr. Normalne se to musi oskrabat skrabkou. Jak tak nektere zdejsi diskutery sleduju, co vsechno resi, asi by je z toho jeblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladicha Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 V drogeriích i marketech se dají koupit pohlcovače vlhkosti do bytu. Ve vlhkém pokoji s tím mám dobrou zkušenost. Výměnná tableta se po čase rozteče do modré vody a pak se koupí tableta nová. Nebo se na plotýnce voda vyvaří a zbylé krystaly se slisují a vrátí do pohlcovače. V autě je problém, kam s tím, aby se nádobka nepřevrhla. Látkou intenzivně pohlcující vodu je chlorid vápenatý. Dá se vyrobit reakcí vápna a kyseliny chlorovodíkové. HCl je ale agresivní kyselina způsobující korozi. Proto bych raději za cca 50 Kč koupil tabletu hotovou, až tento problém nastane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFuZZ Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Ahojte mám malý update na svůj dlouhodobý problém s mlžením čelního skla po startu. Při posledním přezouvání jsem vyšrouboval šrouby, co drží kryty předních podběhů, v místě blíž dveřím řidiče a částečně ty podběhy odchlípl. Odhalený prostor kudy má odtékat voda a bordel co zapadá mezi kapotu a čelní sklo, v sobě skrýval solidní hromadu listí, jehličí, vlhké hlíny a jiného bordelu. Po důkladném vyčištění, vystříkání wd40kou a zadělání už nepozoruju ani náznak zamlžení skel, ani při nízkých ranních teplotách. Nádhera. Škoda, že jsem na to nepřišel dřív. Třeba tak před rokem a půl. 4 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Tu WD40 by som nahradil niecim inym, inak super :) (WD40 je horzne lepkave a nabaluje na seba rado bordel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 @lac1kam: takže Dinitrol 4942? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.