Krosta Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Automatické přepínání dálkových světel půjde určitě, ten zbytek (tuším že včetně Emergency assist) potřebuje mít radary pro mrtvy úhel v nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 před 34 minutami, Krosta napsal: Automatické přepínání dálkových světel půjde určitě, ten zbytek (tuším že včetně Emergency assist) potřebuje mít radary pro mrtvy úhel v nárazníku rozumiem ze treba HW, je to nieco co sa da dorobit? sorry za blbe otazky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 (editace) Držáky na radary do nárazníku, samotné radary a kabeláž dopředu do auta, kódování. Dodělat to jde A uprava zrcatek (výměna minimálně vrchniho plastu) + privedeni kabelů do nich Editováno: 11. Březen 2022, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 V 25. 3. 2021 na 15:34, Ladislav Seman napsal: Tak co pomoze niekto ci???? cau je s tim velky problem vyzkousel jsem vsechny dostupne moznodti a ani jednou mi to nefungovalo dobre kouknina videa na youtube hledej: jiri wrs ale pred kazdym kodovanim si udelej zalohy jednotek ma tem cele postupy: https://www.youtube.com/watch?v=XAzxkEbKWJc&t=141s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Ahoj. Můžete mi prosím někdo potvrdit, že pokud není ve výbavě (MR2020) za čelním sklem žádná kamera, tak jakýkoliv pokus o zprovoznění asistenta dálkových světel Light Assist je zbytečný? Nebo se pletu? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Pro asistenta dálkových světel stačí i malá kamerka ve zpětném zrcátku, která lze dodělat, samozřejmě je potřeba natáhnout CAN (nevím přesně, jestli jen CAN nebo jestli ještě něco dalšího). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Jen co se týče automatickéo přepínání dálkových světel. Karoq FL má přeci Matrix‑LED (dle výbavy), takže tam můžete mít zapnutá dálková světla stále a pokdu pojede auto proti, tak automaticky přicloní...? Je to tak ne...? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 před 1 hodinou, Krosta napsal: Pro asistenta dálkových světel stačí i malá kamerka ve zpětném zrcátku, která lze dodělat, samozřejmě je potřeba natáhnout CAN (nevím přesně, jestli jen CAN nebo jestli ještě něco dalšího). A není ta kamerka u Karoqa náhodou zabudovaná už v přední masce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Kamera v přední masce není pro asistenty v žádné ŠA, v masce je jen kamera pro 360° pohled při parkování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bauman Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Potřeboval bych na Škoda Karoq 1.0 TSI, r.v. VI/2021 překódovat níže uvedené položky (pokud to jde). Mohl by se mi někdo ozvat, kdo se tímto zabývá? 1. Zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 2. Akustická signalizace bezp. pásů řidiče 3. Akustická signalizace otevřených dveří řidiče 4. Akustická signalizace odemčení/zamčení 5. Synchronizace vyhřívání zadního skla a zp. zrcátek 6. Dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. Položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 8. Odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Kdo má 2Q radar (cca MR21), je u něj možnost aktivovat přepnutí mezi ACC a klasickým tempomatem: Module 13 long coding 13 Byte 24 bit 4 cruise control mode aktiv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Nevíte prosím někdo, jaké jsou možnosti dokódovaní funkcí u Karoq FL, co lze a nelze dokódovat...? Díky 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Ahoj, jednou jsem někde narazil na možnost nakódování aby svítila mlhová světla společně s DRL ale teď to nemůžu nějak najít, nemáte prosím nějaké info o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červen 2022 Sdílet Vloženo 15. Červen 2022 asi u mna pri F3. Leuchte 12 a 13 nastav volnu poziciu na daytime running lamps (alebo lights?), plus uprav jas na pozadovanu hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Ahoj, rád bych si nechal dokódovat nějaké věci do auta, jen nevím co vše je možné a hlavně u koho. Poradíte mi prosím? Nejlépe Praha a okolí, ale za kvalitou klidně dojedu i dále. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 3x jsem byl tady. Spokojenost, seznam co jde má a nechá vybrat. https://www.cardiagnostik.cz/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_content=hledani&utm_term=servis&utm_campaign=firmy.cz-12702957 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 (editace) Mohl bych poprosit jestli by nekdo nesdelil detaily nakodovani ostrikovacu (kratce okno, dlouze svetla)? Chystam se za clovekem, co vetsinu klasickych funkci umi a dodela, ale u tohoto rikal, ze neiumi. Kdyby mi nekdo poslal nejaky info, ktery mu muzu predat, tak budu vdecny. Diky Editováno: 5. leden 2023, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Zkus vyzkoušet toto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 6. leden 2023 Sdílet Vloženo 6. leden 2023 Super diky. Predam a snad to ten clovek zvladne. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 6. leden 2023 Sdílet Vloženo 6. leden 2023 Mám to přesně takto nastaveno také. Použil jsem ale Car Scanner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Nazdar, Měl bych dotaz má někdo nakódováno, aby jak se zamkne auto tak aby se automaticky zavřeli okna ?? Na Scale jsem si to nakódoval u Karoqa jsem to nenašel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirazreci Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 A nevíte, jak spárovat klíče s Karoqem po výměně baterie ve VCDS? Díky za odpověď Míra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 Měl jsem za to, že pokud se u Karoka vytahne kabel od baterky, vyřadí se startstop a rekuperace obdobně jako u jiných modelů. Auto ale háže závadu starstopu. Předpokládal jsem, že pokud se upraví startstop ještě z druhé strany napěťovou metodou, nedojde ke splnění podmínek a nebude to tedy ani vyhazovat hlášku. Přehlédl jsem něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Květen 2023 Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 Setkal se nekdo s tim, ze by neslo nastavit u Karoka protoceni rucicek po startu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 20. Květen 2023 Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 bojler: Myslím, že u novějších modelů aut bude chybová hláška startstop vyskavovat i když to máš přes diagnostiku upravené (to napětí). Bude to u aut, kde startstop už takto diagnostikou deaktivovat nelze, ale musí se vytahnout kablík. Mám u Fabie 2019 vytažený kablík a hláška mi vyskakuje, ale vyskakovala by mi stejně i kdybych to napětí přes diagnostiku upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.