Březen 11, 20223 r Automatické přepínání dálkových světel půjde určitě, ten zbytek (tuším že včetně Emergency assist) potřebuje mít radary pro mrtvy úhel v nárazníku
Březen 11, 20223 r před 34 minutami, Krosta napsal: Automatické přepínání dálkových světel půjde určitě, ten zbytek (tuším že včetně Emergency assist) potřebuje mít radary pro mrtvy úhel v nárazníku rozumiem ze treba HW, je to nieco co sa da dorobit? sorry za blbe otazky.. :D
Březen 11, 20223 r Držáky na radary do nárazníku, samotné radary a kabeláž dopředu do auta, kódování. Dodělat to jde A uprava zrcatek (výměna minimálně vrchniho plastu) + privedeni kabelů do nich Upraveno Březen 11, 20223 r od Krosta
Březen 13, 20223 r V 25. 3. 2021 na 15:34, Ladislav Seman napsal: Tak co pomoze niekto ci???? cau je s tim velky problem vyzkousel jsem vsechny dostupne moznodti a ani jednou mi to nefungovalo dobre kouknina videa na youtube hledej: jiri wrs ale pred kazdym kodovanim si udelej zalohy jednotek ma tem cele postupy: https://www.youtube.com/watch?v=XAzxkEbKWJc&t=141s
Březen 13, 20223 r Ahoj. Můžete mi prosím někdo potvrdit, že pokud není ve výbavě (MR2020) za čelním sklem žádná kamera, tak jakýkoliv pokus o zprovoznění asistenta dálkových světel Light Assist je zbytečný? Nebo se pletu? Děkuji.
Březen 13, 20223 r Pro asistenta dálkových světel stačí i malá kamerka ve zpětném zrcátku, která lze dodělat, samozřejmě je potřeba natáhnout CAN (nevím přesně, jestli jen CAN nebo jestli ještě něco dalšího).
Březen 13, 20223 r Jen co se týče automatickéo přepínání dálkových světel. Karoq FL má přeci Matrix‑LED (dle výbavy), takže tam můžete mít zapnutá dálková světla stále a pokdu pojede auto proti, tak automaticky přicloní...? Je to tak ne...? :)
Březen 13, 20223 r před 1 hodinou, Krosta napsal: Pro asistenta dálkových světel stačí i malá kamerka ve zpětném zrcátku, která lze dodělat, samozřejmě je potřeba natáhnout CAN (nevím přesně, jestli jen CAN nebo jestli ještě něco dalšího). A není ta kamerka u Karoqa náhodou zabudovaná už v přední masce?
Březen 13, 20223 r Kamera v přední masce není pro asistenty v žádné ŠA, v masce je jen kamera pro 360° pohled při parkování.
Duben 8, 20223 r Potřeboval bych na Škoda Karoq 1.0 TSI, r.v. VI/2021 překódovat níže uvedené položky (pokud to jde). Mohl by se mi někdo ozvat, kdo se tímto zabývá? 1. Zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 2. Akustická signalizace bezp. pásů řidiče 3. Akustická signalizace otevřených dveří řidiče 4. Akustická signalizace odemčení/zamčení 5. Synchronizace vyhřívání zadního skla a zp. zrcátek 6. Dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. Položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 8. Odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa
Květen 8, 20223 r Kdo má 2Q radar (cca MR21), je u něj možnost aktivovat přepnutí mezi ACC a klasickým tempomatem: Module 13 long coding 13 Byte 24 bit 4 cruise control mode aktiv.
Květen 18, 20223 r Nevíte prosím někdo, jaké jsou možnosti dokódovaní funkcí u Karoq FL, co lze a nelze dokódovat...? Díky
Červen 14, 20223 r Ahoj, jednou jsem někde narazil na možnost nakódování aby svítila mlhová světla společně s DRL ale teď to nemůžu nějak najít, nemáte prosím nějaké info o tom?
Červen 15, 20223 r asi u mna pri F3. Leuchte 12 a 13 nastav volnu poziciu na daytime running lamps (alebo lights?), plus uprav jas na pozadovanu hodnotu
Říjen 20, 20222 r Ahoj, rád bych si nechal dokódovat nějaké věci do auta, jen nevím co vše je možné a hlavně u koho. Poradíte mi prosím? Nejlépe Praha a okolí, ale za kvalitou klidně dojedu i dále. Díky
Říjen 20, 20222 r 3x jsem byl tady. Spokojenost, seznam co jde má a nechá vybrat. https://www.cardiagnostik.cz/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_content=hledani&utm_term=servis&utm_campaign=firmy.cz-12702957
Leden 5, 20232 r Mohl bych poprosit jestli by nekdo nesdelil detaily nakodovani ostrikovacu (kratce okno, dlouze svetla)? Chystam se za clovekem, co vetsinu klasickych funkci umi a dodela, ale u tohoto rikal, ze neiumi. Kdyby mi nekdo poslal nejaky info, ktery mu muzu predat, tak budu vdecny. Diky Upraveno Leden 5, 20232 r od pusher...
Leden 14, 20232 r Nazdar, Měl bych dotaz má někdo nakódováno, aby jak se zamkne auto tak aby se automaticky zavřeli okna ?? Na Scale jsem si to nakódoval u Karoqa jsem to nenašel....
Únor 1, 20232 r A nevíte, jak spárovat klíče s Karoqem po výměně baterie ve VCDS? Díky za odpověď Míra.
Květen 17, 20232 r Měl jsem za to, že pokud se u Karoka vytahne kabel od baterky, vyřadí se startstop a rekuperace obdobně jako u jiných modelů. Auto ale háže závadu starstopu. Předpokládal jsem, že pokud se upraví startstop ještě z druhé strany napěťovou metodou, nedojde ke splnění podmínek a nebude to tedy ani vyhazovat hlášku. Přehlédl jsem něco?
Květen 20, 20232 r bojler: Myslím, že u novějších modelů aut bude chybová hláška startstop vyskavovat i když to máš přes diagnostiku upravené (to napětí). Bude to u aut, kde startstop už takto diagnostikou deaktivovat nelze, ale musí se vytahnout kablík. Mám u Fabie 2019 vytažený kablík a hláška mi vyskakuje, ale vyskakovala by mi stejně i kdybych to napětí přes diagnostiku upravil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.