Fosgen Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Hledal jsem, ale nic jsem nenašel, tak se zeptám přímo. Zkoušel už někdo Vag-Com na Applu, případně jestli někde existuje instalačka? Jen mně to zajímá,protože uvažuju o koupi nového noťasu. Díky všem za případné postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Na Macbooku mas niekolko moznosti. Take dve najschopnejsie: 1. Das si bootcamp (dual boot windows a mac OS) https://support.apple.com/boot-camp 2. Aplikacia Wine - https://www.davidbaumgold.com/tutorials/wine-mac/ umoznuje spustit windows aplikacie na Mac OS je aj na Linux. Avsak nie vsetky aplikacie musia fungovat dobre a mozu padat. Preto si myslim, ze pri diagnostike na auto bude asi lepsie mat dualboot aby si mal istotu, ze ti VCD nepadne pocas kodovania niecoho a poskodis si jednotku v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Díky za rady, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že je zbytečné tolik platit za značku a ještě řešit problémy s kompatibilitou programů. Koupil jsem si zenbook Asus s Win10-64 a jsem spokojený. Tam jede i Wag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Ja mam tiez ASUS ultrabook. Stal okolo 800 € a po 5 mesiacoch su panty uz volne a displej ma volu. Takze nabuduce neviem asi fakt bachnem eura do toho Macbooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 9. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 (editace) Já jsem vzal tento a jsem zatím spokjený. ASUS ZENBOOK UX410UA-GV024 šedý kovový Editováno: 9. Duben 2018, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.