Pawouk Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 https://blanensky.denik.cz/z-regionu/zlodejske-gangy-ze-slovenska-kradou-skody-octavia-rozeberou-je-na-nahradni-dily-20180312.html https://hradec.idnes.cz/zlodeji-aut-skoda-octavie-nachodsko-gps-kradez-hradec-nachod-pl5-/hradec-zpravy.aspx?c=A180313_151724_hradec-zpravy_pos#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 ptali se, kde udelali chybu.. dementi, asi si mysleli, ze budou takhle corovat do duchodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Další krádeže Oktávií. Bohužel je mezi nimi i moje. Auta naštěstí našli na Slovensku, ale už je to více jak dva měsíce a auta ještě nemáme. Krádež aut VK.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Zajímalo by mě co způsobilo u těch ostatních aut, že se jen pokusili o krádež. Jinak přeju aby vše dopadlo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Tak auta už máme. Zatím v servisu. Jsou tam vylámané zámky a dojebaný software v řídící jednotce a já mám navíc vykradenou povinnou výbavu. Ty auta ukradli a zanechali na Slovensku. Pak zřejmně čekali jestli se kolem nich nebude někdo motat, kdyby měli GPS lokátor. A to bylo naše štěstí, protože tam první našli Octavii, která měla GPS locátor. Pak hledali dál a našli ty naše dvě. Kdyby tam nebyla, tak už jsme se mohli s nimi rozloučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Jojo, GPS lokator je jedina ucinna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 U nas na SK v Orange, GPS lokator zariadenie + datovy balik 2€/mesacne. Zariadenie velkosti klucenky na kluce, staci nabit (cez autonabijacku raz za tyzden, popripade to vymysliet nejako inak), da sa to skryt napr do priehradky nad radiom, alebo do priehradky pre okuliare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan789 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Zdravím všechny majitelé Škodovek, Jelikož jsem si pořídil Superba, Tak bych se rád Vás zeptal zda někdo neví o nějakém, kvalitním, cenově dostupném zabezpečení proti krádeži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Osobně jsem si nechal domontovat Zeder, myslim, ze je to jedno z nejucinejsich mechanickych zabezpeceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) Za mna VAM R1 + odtah (nalozenie auta,odcudzenie kolies) Drahsia zalezitost,ale spokojnost.Asocialne hovada sa uz pokusali,neuspeli ? Editováno: 25. Listopad 2018, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepas28 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 On 11/12/2018 at 7:34 PM, Jan789 said: Zdravím všechny majitelé Škodovek, Jelikož jsem si pořídil Superba, Tak bych se rád Vás zeptal zda někdo neví o nějakém, kvalitním, cenově dostupném zabezpečení proti krádeži? Na svoji škodovku už mám pár let namontován Zeder a žádný problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepas28 Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 On 11/12/2018 at 6:34 PM, Jan789 said: Zdravím všechny majitelé Škodovek, Jelikož jsem si pořídil Superba, Tak bych se rád Vás zeptal zda někdo neví o nějakém, kvalitním, cenově dostupném zabezpečení proti krádeži? Ještě váháš co pořídit za zabezpečení nebo máš jasno? Rád se tu podělím o svoji zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.