Petr2212 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Ahoj, vlastním autíčko a chtěl bych se zeptat. Nabyl jsem dojmu z nějaké reklamy, že když odcházím od auta s klíčky v kapse (bezklíčové startování), že dojde k automatickému uzamčení vozu. Bohužel nic takového se neděje a já nevím, zda to vůbec tak skutečně může fungovat nebo ne a nebo zda to jde nějak nastavit a já to jen neobjevil - můžete mi prosím poradit a věc mi objasnit ?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazur Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 más aj bezklucove zamykanie?keď áno tak zamkneš tým že prilozis palec na klucku na prednych dverach. je tam taka priehlbinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 17. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Ahoj jj bezklíčkové zamykání mám a tento způsob zamknutí je mi zřejmý a používám jej, ale jak píši měl jsem dojem, že se v případě tohoto zařízení auto zamkne samo ve chvíli, kdy se od auta vzdálím s klíčky v kapse. Bohužel to asi takhle nefunguje což mě docela mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Tak si řádně prostuduj manuál k autu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 17. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Díky za prospěšnou radu ! protože jsem tam nic nenašel, ale domníval jsem se, že by to tak mohlo fungovat, tak jsem se zeptal - stačila by jednoduchá odpověď ve smyslu "ne takto to nefunguje" "ano je to možné a nastavíš to ......" Tak že díky :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Ako píšu vyššie.. ak by si však veľmi chcel, mala by byť možnosť nakódovať, že po zavretí dverí sa ti auto automaticky zamkne. Dá sa to dokódovať na O3 a S3, tak by to mohlo fungovať aj na Kodiaqa, si myslím... https://www.youtube.com/watch?v=fi6T_qlNqH8 https://www.youtube.com/watch?v=-boxT--3AIk Je to myslím bezpečnejšia funkcia ako podľa tvojich predstáv... nikdy nevieš, kto za tvojim chrbtom príde k autu a pootvorí jedny dvere a si v pr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 17. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Ahoj brrrm, děkuji za informaci, přesně tak jak je to na tom odkazu bych si to představoval. Předem se omlouvám, ale uvádíš "ako píšu vyššie" , ale já žádný jiný komentář od tebe nevidím, tak nevím co jsi psal - omlouvám se Ti tedy. Každopádně tato varianta by se mi líbila - a proto tě poprosím o radu, kde se dá toto dokódování provést? jsem běžný uživatel a v těchto věcech se vůbec nevyznám ? Tak tedy ještě jednou prosím o nasměřování jak to vyřešit a zárověň ještě jednou děkuji za radu :-) hned mám lepší náladu, když vím, že to lze :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Myslel som, že ako ostatní píšu vyššie (toť slovenčina ), že im dávam za pravdu, že pri základnom nastavení od výroby to nijak automaticky nezamyká. Skús pozrieť túto tému, či to tam už niekto neriešil, prípadne sa tam informuj, či niekto v tvojom okolí by to vedel spraviť... https://forum.skodahome.cz/topic/139362-vcds-kódování/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 17. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Super to je paráda - tak že ještě jednou moc děkuji všem za rady :-) Díky a pěkný den PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Ahoj Petr2212 Podařilo se ti to automatické zamykání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Ahoj, nee pak už jsem to neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 (editace) Ahoj, mam otazocku riesil tu uz niekto zle fungujuce bezklucove zamykanie? Stava sa mi ze nechce zamknut. Po prilozeni prsta absolutne nereaguje. Stava sa mi aj to, ze naopak pri zatvorenom aute po prilozeni prsta opakovane zamyka? Editováno: 7. Únor 2019, autor: Dusan SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Nemáš kľúč spolu s mobilom v jednom vrecku? Alebo niekde vedľa niečoho, čo môže brániť signálu? Opakované zamykanie po priložení prsta robí myslím aj mne (F3 9/2016), to je podľa mňa normálne. Veď niečo podobné robí aj keď zamykáš zamknuté auto cez DO.. či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 A chytas klucku auta na spravnom mieste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gringo Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 (editace) Ja vobec nepouzivam prst na zamykanie ani otvaranie, pri otvarani chytam za klucku auto otvorene, pri zamykani sa dotknem prstami s pakruky a auto sa zamkne ,nikdy sa mi nestalo to co sa ti stava a kluc mam s mobilom v rovnakom vrecku Editováno: 8. Únor 2019, autor: Gringo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Dakujem za rady, pravdaze chytam klucku za spravne miesto. Navod som cital. Rovnaky problem ma aj kolega so svojim kodiaqom ako aj dalsi s poslednym superb. Auto mam par tyzdnou. Myslim ze cim je vecsi mraz tym to horsie funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gringo Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Skus urobit toto, mne to pomohlo na Tiguane, ktory som mal predtym, vyber ten plast ktory je na zamku vo dverach, strc do zamku kluc a otoc s nim pokial sa ti neotvoria vsetky okna ,potom otoc do druhej strany zamkni a zatvor okna a vyskusaj ci ten keyless funguje lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 (editace) Dik skusim zajtra. Nechce sa mi preto bezat do skody. Inak vsetko funguje ok. Len automaticke parkovanie v jednosmerkach ignoruje lavu stranu, ale to je problem len mojej zeny? Editováno: 1. Březen 2019, autor: Dusan SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gringo Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Moja zena to automaticke parkovanie nepouziva parkuje to 30 cm od chodnika to je vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranek1 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 čti návod, na parkování na levé straně musíš dát levou směrovku. Automatické parkování u mne parkuje opravdu cca 1cm od chodníku, netuším, kde může být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Tiez mam teraz problem s tymto. Presiel som z Mazda CX-5, kde bezklucove zamykanie fungovalo tak, ze sa stacilo vzdialit tusim 1.5m od auta a same sa auto zamklo. Uz som tak nechal 2x Kodiaq-a otvoreneho, lebo clovek ma proste v hlave stare zvyky, ze proste kracam prec...aj ked viem, ze treba tu klucku chytit pri odchode. Casom si clovek zvykne a prepne, ale tiez by som radsej uvital automaticke zamknutie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Neda sa musis sa dotknut klucky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 (editace) Možná alternatíva... do O3/S3 sa dalo dokódovať, že po zavretí dverí sa auto hneď zamkne, možno to pôjde aj do Kodiaqa... https://www.youtube.com/watch?v=fi6T_qlNqH8 Editováno: 20. Březen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Záleží kdy dojde k uzamčení, podle videa je to nejspíš v okamžiku zavření dveří (ne vzdálenost od vozu), což by mi teda nevyhovovalo. Většinou po jízdě vyndávám věci z auta (po zavření řidičových dveří) a nebo třeba v autě někdo sedí, a když řidič zavře dveře, zamkne se auto a když máte kessy s alarmem tak se asi spustí alarm... (nebo ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Bezklíčové automatické zamykání jsem si jednou pomocí Caristy nastavil. Bly jsem naprosto nadšený, než jsem zjistil, žo opravdu zamkne hned, jak vytsoupím a zabouchnu dveře řidiče. Jenže potřebuji ještě něco vzít ze zadního sedadla a už je to špatně. Znovu otevřít dveře řidiče, nechat pootevřené, vzít něco zezadu a pak zavřít řidičovy dveře. Katastrofa, druhý den jsem to zrušil. Jó, kdyby to zamklo, až odejdu kousek od auta, to by bylo něco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.