redboss001 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Caute. Chcem sa opytat skusenejsich clenov. Mam elektricky sklopne spatne zrkadla a lave soferove pocas sklapania a odklapania sem tam tak pukoce. Prave to nerobi. Je to normalne ci treba dat reklamovat. Auto je este v zaruke. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Neni. Reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Také mi při sklápění v zrcátkách cvaka. Čeká mě servis tak zkusím reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redboss001 Vloženo 26. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 před 18 hodinami, Aleš_BX napsal: cvaká všem, těm co ne, tak si už zvykli, nebo to prostě nevnímají.... je to vlastnost.... Neni to vlastnost ak v nom pocas otvarania a yatvarania pukoce a vydava zaujimave zvuky. Na buduci tyzden idem na vymenu vramci zaruky. Treba si skontrolovat ci to robi aj druha strana. Skusim dolozit aj video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redboss001 Vloženo 26. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 20180713_122750.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiefs Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Také jsem reklamoval v rámci záruky. V servisu bylo zrcátko promazáno, ale vrže stále dál. Prý je to vlastnost a také, že za to můžou nepříznivé povětrnostní podmínky jako je třeba dlouhá jízda v dešti, nebo když auto dlouho stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Mě to za mokra nevrže nebo to není tak slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redboss001 Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Mne to vymenili za nove v ramci zaruky a uz je to O.K. Vraj uz mali 10 pripadov ked to museli menit. Mne uz to posledne tak rapotalo az som to musel vypnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaDo_NR Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Taktiež idem s týmto problémom 20.8. do servisu. Že vraj by to mali rozobrať a premazať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Zajímá mě, zda-li používáte sklápění i v zimě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Ptám se, protože mi bylo řečeno, že je to plast.. v zimě kdy sněží, případně padá mrznoucí déšť, mohlo by to namrznout a případně po delším stání,kdy je na tom led tak by to mohlo prasknout. Protože mám auto 2 měsíce, ptám se vás, co už jste zimu zažily.. díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaDo_NR Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Mne taktiež mazanie vôbec nepomohlo. Servis to posunul na reklamáciu do ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 (editace) Já už to mám už uznané jako reklamaci,udajně se budou měnit celá zrcátka přijeli se na to podívat soudruzi z boleslavi. Ještě reklamuju pisty kufru tam čekám na vyjádření hlav pomazaných. Tedy týka se to S III jestli to někomu pomůže. Editováno: 2. Září 2018, autor: AntonioB721 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T o m Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 V pondělí 3.9.2018 jsem odevzdával navečer auto na garanční prohlídku po 30.000 km a jedna z věcí, kterou jsem požadoval řešit bylo "cvakající/přeskakující" levé zrcátko. Prý se na to podívají. Dnes při vracení auta mi bylo řečeno, že ŠKODA o tomto problému ví (údajně jde o problém v nějakém kluzném prvku), zrcátka postupně začínají měnit, ale k uznání potřebují video se zvukem, na kterém bude patrné cvakání v zrcátku. Takže kdo to chce reklamovat/vyměnit, tak si to natočte a pak hurá do servisu. Mně se to momentálně zlepšilo, cvakne v tom tak jednou, dvakrát a to je prý na uznání málo. Až se to zhorší, tak se prý mám ozvat. Dnes prý do servisu přišli další tři lidé se cvakajícími zrcátky, inkubační doba zřejmě skončila a začíná se to objevovat. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Je tu někdo, kdo má zrcátko promazáno a nevrže? Zajímá mě, co na to bylo použito. Mě to v servisu promazali, ale vydrželo to 1 den, protože mi postupně mazadlo vyteklo na dveře. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 V nasem pripade SIII, promazano před dvěma mesici (leve - při zavirani hodne lupalo) a doted je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaDo_NR Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Mne to najskôr premazali. Cca 3 dni to bolo bez zmeny a potom to prestalo. Ale keďže to pukanie priamo po premazaní v servise neprestalo tak to posunuli na reklamáciu a nakoniec mi vymenili zrkadlo za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 Skusali ste niekdo rozobrat a premazat sam? Alebo nenasiel niekdo nejaky navod na nete? Auto uz nemam v zaruke..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cromoly Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Ahoj, pokud jsou si v ŠA vědomi této chyby, není možnost na výměnu v rámci nějaé svolávací akce i po záruce? Nám začalo praskat asi před týdnem, při nájezdu 130 tkm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cromoly Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Špatně jsem se vyjádřil - nemyslel jsem svolávací akci v tom smyslu, že by mi přišel domů dopis, ať se dostavím k výměně mechanismu, ale spíš to, jestli uznává ŠA ty případy, kdy se majitel ozve sám. Ale nedělám si iluze, jako daleko horší mi přijde dlouhé startování studeného motoru, o kterém ŠA údajně taky ví a nic s tím nedělá... P.S.: tím extra vláknem myslíš o tom jak fungují svolávací akce, anebo přímo řešení toho praskání v zrcátkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.