Přejít na obsah

Petr Tomšů

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petr Tomšů

  1. Zdravím, nic podobného jsem nenašel tak zakládám nové téma. Mám problém s climatronikem, při nastavení jakékoli teploty se mi nemění foukání ventilátoru, pořád běží na 1 rychlost, pokud ručně ventilátoru nepřidám otáčky. I po přidání jsem zjistil, ze mi běží jen 4 rychlosti. Kalibrace klapek provedena, diagnostika nic nehlásí. Motor nebo ten regulátor na motoru topení? Děkuji za rady
  2. Baterie nepomůže, mám novou s pořad to dlouho točí... asi se z toho stala vlastnost :(
  3. Je to ta stejná hláška, jako když je vypnutý SS přes napětí :)
  4. No, já konkrétně jezdím už od léta s odpojeným konektorem a problém zůstal :) počkej až se vrátí teploty nad 10° a problém je zpět :)
  5. Pokud to doplní a nepůjde poznat datum vložení, postrádá el. servisní kniha smysl.
  6. Startér si náhodou nezkoušel? Mám sice 1.6 TDI, ale trápí mě to taky. Zrovna i RS jsem viděl případ, kdy výměna startéru pomohla..
  7. Moje zkušenost týden zpět na 1.6 TDI, stačí zalít po okraj obalu, nastartovat. Nic víc, dělal jsem tak zároveň 2 auta a v pořádku. Start jako bych nic nedělal..
  8. Na to mám zeder lock. Už vidím, jak mi to u nakupaku oddelavaji. Samozřejmě ukrást jde i tak vše..
  9. Zdravím všechny, přečetl jsem všechno, omlouvám se pokud jsem to přehlédl. Poradí někdo s mojim pazvukem? Při levotočivé zatáčce se ozývá z pravé strany jako by otáčející se vrtule větráku, které se přidírá ložisko. Druhý pazvukem je chrastění z klimatizace, když ji vypnu je ticho, při zapnutí nepravidelně klepe, skřípe.. Děkuji
  10. Kdybych ty kola nekoupil za poloviční cenu, nebral bych to. Na mě je to dost tvrdé, dokáže to dávat pěkné rány. Bral bych příště radši R17. Ale oko ty 18 potěší, záda zabolí ?
  11. Je pravda že na fotkách to nevypadá bůh ví jak, ale umyté a naživo je to dost slušný ? zadek by klidně ven trošku mohl, ale předek určitě víc ne.
  12. Bohužel mám narychlo jen všechny kola z blízka a jednu z dálky. Pokud bude zájem, nafotim líp ?
  13. Mám na o3 také 18 originální se S3, jsou to 8Jx18 ET tuším 44 a v pohodě, žádný problém. Kromě legálnosti ?
  14. Asi bych nehledal chybu v dsg, ale na podvozku, uložení motoru a převodovky.. A nebo v tom hledáš něco, co tam není. Mám to samé a tohle dsg při popojíždění není úplný tichý a klidný stroj ?
  15. Přemýšlel někdo nad tím, že by to byl startér? Měnil ho někdo?
  16. Prozradil by jsi prosím cenu, klidně to rozepis a taky kde ti to kdo dělal, spokojený, nespokojený. Díky
  17. Takže je nutná nějaká online aktivace, nebo něco podobného?
  18. Zdravím, omlouvám se pokud to již zde je a já to nenašel, nebo pokud to patří jinam. Mám otázku, mám k autu jen jeden klíč (vystřelovací 3 tlačítka). Jde mi o to, jestli nutně musím do autorizovaného servisu pro nový, nebo jestli to jde udělat j někde kde se zabývají autoklici. Na O2 problém nebyl, když jsem nechal udělat kopii u O3, nešel nakodovat imobilizér, tudíž klíč krom odemykání nefunkční. Kde je chyba? Musí se to dělat nějak online? Ať vím jestli to pokoušet a nechat si pána z autoklicu trénovat na mě výrobu, nebo jít jinam
  19. Mám stejné problémy, 1.6 TDI 77 KW, modelový rok 14. Dovoz z F. Po koupi jsem měnil baterku za efb , vyčistit soustavu, vyměnil olej a všechny filtry, vypnul SS. Problém je při prvním startu po ránu, od 12°C a výš, nebo při těchhle teplotách, start v pohodě, popojedu 50 km, auto 5 hodin stojí a pak to déle točí. Co se týká nafty, dělalo mi to na jakoukoliv naftu, včetně Vervy. Rezignoval jsem a tankuju na MJM , (jen okolí Olomouce) dodavatel dle papírů Čepro, leju tam 2x tolik vifu a čekám, než přijde doba, kdy se konečně projeví pravá závada. Takhle by člověk vyměnil polovinu auta zbytečně. Pokud máte řadu co to je, nechám si poradit.
×
×
  • Vytvořit nový...