Pavel CZ Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Skutečně už se objevila 3.7.0. Aktualizoval jsem. Smazal data i pamět aplikace. Znovu se přihlasil. Vypadá stejně. Jen logo je jine. Ale pokud se bude normálně připojovat tak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Chapu to spravne, ze bez mirrorlink nyni nezobrazim servisni plan, manual, atd. co bylo v puvodni aplikaci myskoda? Pripadne prosim o radu jak na to. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Třeba tam dodělají i takové to sledování výkonu, a sílu brždění, přetížení. Na to byla ta aplikace s mirorlinkem super zajimava. Ted mi nejde, kdyz odstranili Mirorlink ze samsungu. A asi to opoušttějí obecně všichni. Ale asi je to náročnější to tahat přes eSIM kartu někam do cloudu. Tak v to moc nedoufám. Jinak nova 3.7 se mě zdá lepší. Zatím se chytá častěji a rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 nadseni velice rychle opadlo :( vcera to jelo pekne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Obdobne.Dnes ani na 5ty krat nezapnute,ani nenaprogramovane nezavisle kurenie.Chyba spojenia,apka zlyhala,komunikacia zlyhala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Potvdzujem, toto isté odvčera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpi11 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 On 12/5/2020 at 8:59 PM, Weithfisto said: Ahoj, mam tedka nového SIII Fl 2021 a chce to po mě připojení kvůli personalizaci ke Škoda Connect účtu, vyplnil tedy e-mail a heslo kliknu na přihlásit a auto řekne ze se nepovedlo a konec. V apce mě to supa našlo ale chce to dokončit aktivaci v aute. mel někdo podobný problem? Dik Mel jsem stejny problem. Jak jsem psal nad tvym prispevkem, opravili to az v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 12. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 (editace) Tohle je suverénně největší zoufalost co Škodovka pustila do světa a nejhorší je, že to tak funguje od 2015 a vůbec nic se nezměnilo. Každá jiná firma, které takhle funguje appka by už to dávno zabalila. Ten tým co na tom pracuje musí někomu sborem hulit péro, jinak si nedokážu vysvětlit, proč tam ještě ty lidi pracujou. Editováno: 12. Prosinec 2020, autor: Plzeňáček 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Mne sa po aktualizácii appky zobrazila presne taká istá správa. Pomohlo až vymazanie účtu v Columbusovi a jeho znovu aktivovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Moc tomu nerozumim, ale mel jsem aplikaci My Skoda, tu ukoncili a nahrazuje ji nova My Skoda. Nainstaloval jsem a nejde mi nic. Po pripojeni k vozu se nic nedeje, AA jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Ve staré verzi MyŠkoda bylo možné zjistit prodělané servisní prohlídky v AS náhlednutím do DSP (digitální servisní plán). V té nové verzi jsem to zatím nebyl schopný nalézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 (editace) V 8. 12. 2020 na 18:55, guest100 napsal: Původní aplikaci MyŠKODA již sice nejde stáhnout, ale stále funguje, předpokládám, že sloučení s novou aplikací MyŠKODA (dříve ŠKODA CONNECT) je otázkou další aktualizace, takže tam bude všechno pohromadě. Alespoň tak to bylo prezentováno. Nefunguje. A žádnou aktualizaci nebo sloučení to nenabízí. Editováno: 13. Prosinec 2020, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Na Androidu už appka je a zatím to vypadá spíš na přejmenování Škoda Connect na MyŠkoda než na zbrusu novou aplikaci bez chyb. Nová hodnocení appky mluví za vše... Na iOS to slíbili po 10. 12. a zatím furt nic. Nedivil bych se, kdyby byl problém v tom, že již existuje nějakou dobu indická MyŠkoda. Dle (opět super recenzí :)) se tam již spousta lidí snaží přihlásit a nejde jim to. Myslím, že Apple dvě stejně pojmenované aplikace nepustí, ale můžu se mýlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 (editace) Zdravím všechny, stáhl jsem si novou aktualizovanou verzi MyŠkoda a v autě jsem se pokusil o propojení. Dostal jsem se až do bodu, kdy mi aplikace v mobilu vygenerovala 8-mi místný kód, který mám zadat do infotaimentu Colubus. A tady padla kosa na kámen, nevím jak dál. V aplikaci je uvedeno, že Columbus musí být napojen na internet. Propojení jsem tedy provedl pomocí hotspotu v mobilu, ale nic. Nenašel jsem podle návodu v mém Colubusu položku ŠKODA Connect (postupoval jsem podle návodu v mobilní applikaci). Nevíte jak tuto zobrazit nebo doinstalovat??? Mám OIII r.v. 5/2016 Editováno: 14. Prosinec 2020, autor: bropol 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Iba sa spytam...Skoda Connect sa zmenil na MYSKODA,ale v aute mam stale polozku Skoda Connect.Zmeni sa aj to nejako cez nejaky update,bud cez online sluzby,alebo navstevou servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#Monkey Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Já mám verzi 3.7, ale vůbec mi nefunguje, jednou mi napsala, že prý nemám smartlink a od té doby už přes CarPlay jenom problikne a nic nedělá. Předchozí verze mi jednou fungovala a po druhé mi napsala, že nemám kompatibilní telefon (Iphone XS). Za mě velmi neuspokojivá aplikace, která je plná chyb. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Od premenovania na MYSKODA behom 2 tyzdnov uz asi 3tia aktualizacia.Asi to konecne vychytavaju a napocudovanie konecne dobre,lebo kurenie a spojenie s autom na dialku konecne funguje spolahlivo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Ja doufam, ze se dostanu k te digitalni servisce konecne na iOS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 @Goauld já už doufat přestal. Se starým ŠkodaConnectem jsem si užil své, takže z těchto zkušeností, které jsem při jednání s nima získal, mě utvrdily v tom, že na cokoliv čekat je zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 (editace) před 9 hodinami, Patrik1971 napsal: Od premenovania na MYSKODA behom 2 tyzdnov uz asi 3tia aktualizacia.Asi to konecne vychytavaju a napocudovanie konecne dobre,lebo kurenie a spojenie s autom na dialku konecne funguje spolahlivo. iOS/Android? Na iOS bohužel stále nic nevychází. Vím, nemám mít to přihlouplé jablko, ale přeci jen :-). Editováno: 23. Prosinec 2020, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Vidis dobre,nieje tam..zatial. A dik za nasmerovanie na pridanie auta bez Skoda connect.Uz tam mam aj Fabku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 To (bohuzel) neni novinka, slo to uz driv. Ale realne je to uplne na prd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 F3 som v pohode pridal - je k dispozicii naplanovanie navstevy servisu, navody a planovanie trasy. Ale S3 mi nejde - z bezpecnostnych dovodov pripojte telefon k vozidlu a aktivujte Smartlink+. Pripojim a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Mam to stejne, psal jsem pred cca tydnem "odbornikum" ze Skoda info, predali to dalsim odbornikum, ti ale mlci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.