Enzo81 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Martab díky, je vidět, že o tom víš dost.Já mam 1.0 tsi 85kw. Se spotřebou jsem nadmíru spokojenej.Doslova překvapenej. Každým dnem by měla dorazit Fabia s 81 KW motorem, tak sem zvědavej jestli to bude znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Aku mas spotrebu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Pod 5 litrů dlouhodobou.Každý den do práce a z práce 160 km.V noci jezdím volně, kuli zvířatům.Ale mám tu foto cesty do práce Editováno: 20. Srpen 2020, autor: Enzo81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Ale tohle byl extrém.Mlha, déšť....Normalne tu trasu jezdim tak 4.6.Sám. Editováno: 21. Srpen 2020, autor: Enzo81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Já s 1.5 TSI po 23tkm dlouhodobou 6,5 l. Brzdy zatím bez problémů, uvidím na první prohlídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 (editace) Tak já jsem dnes přišel po práci k autu. Nastartuji a už se mi nezdál zvuk motoru. Otáčky kolísaly, neběžely všechny válce. Zkusil jsem vypnout a zapnout a stejné. Kontrolka poruchy motoru zůstala svítit, do toho se na displeji zobrazila závada start-stop a zavada ESP. Po vyjetí z parkovacího místa stále stejné. Tedy jsem zavolal odtahovku a pa do nemocnice. V únoru když nefungovaly odstrikovace, tak příčinou byl velký mráz (vypadla hadička), teď předpokládám, že to bude velkým vedrem... Editováno: 21. Srpen 2020, autor: tomas.zmuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Spíše kuna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 To je litr? To dělali Fabie 81kW a byl vadný vstřikovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Napadlo mě to, ale na oploceném parkovišti uprostřed letiště, kde bylo cca 200 aut a to mé uprostřed se mi to nezdá. Je to 1.5, na záruku to neuznali, firma to musela zaplatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Dej vědět co bylo za problém a jak se k tomu postaví servis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 @tomas.zmuda co neuznali? odtah, ci poruchu? sranda, ze den predtym si pisal, ze bez problemov a hla toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 @csabac v únoru mi cestou z Německa natekla kapalina do kufru, zničila spousty obleční. Dle vyjádření servisu vypadla hadička z ostřikovače což způsobil silný mráz (upozorňuji, že letošní zimu bylo pod nulou asi 2x a v Německu bylo asi 10 nad nulou). Takže to nešlo na záruku a "oprava" za 800 Kč. Ano, sám jsem se sobě musel smát, kdy jsem o pár hodin dřív psal, že je vše ok. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 @tomas.zmuda A toto ti povedali, ci dali i pisomne? Toto by som neakceptoval, to je nepriamo priznana chyba vyroby, alebo montaze. A hlavne znicene oblecko, ked uz to mas sluzobak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 A ty jsi měl ještě letní kapalinu? Jinak mě nenapadá, proč by tě měl zajímat mráz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 To mi říkali při přebírání auta v servisu. Řešili to s majitelem, t.j. Arval a ten souhlasil s opravou a firmě to už jen vyfakturovali. Oblečení nikoho nezajímalo, prý si to mám řešit mimo servis přes soud. @Twisted bylo to v únoru, tedy tam samozřejmě byla zimní. Argumentoval jsem tím, že u 8 měsíců starého auta prostě nemůže vypadnout hadička bez toho aby nebyla výrobní vada, zbytečně. Dám vám dohromady všechny mé návštěvy servisu pro zajímavost.. ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Vyzvednuto z autosalonu: 17.5.2019 10.6.2019: Jela na valníku do Mladé Boleslavi, vyzvednuto 28.6. dešťový senzor opraven, chybělo těsnění u zpětného zrcátka, tedy hučení taky opraveno a na schránku na brýle dostal prodejce slevu a měl o tom při prodeji informovat. Bez auta 18 dní. 25.7.2019: Kalibrace senzorů a aktualizace FW. Vyzvednuto 6.8.2019, 13 dní bez auta. 27.8.2019: Provedena kalibrace senzorů a geometrie. Vyzvednuto 30.8.2019, 4 dny. 25.9.2019: Ohledně závady ACC servis vždy tvrdil, že podle počítače se mi před autem objevila překážka, proto auto začalo brzdit. Zde jsem dodal záznam z palubní kamery a na základě toho vyměnili řídící jednotku. Vyzvednuto 3.10.2019, 8 dní bez auta. 19.2.2020, zadní ostřikovač, viz výše, opraveno ve stejný den. 21.8.2020 porucha motoru, nepojízdné, odjelo na odtahovce... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 A nepisal si, ze si spokojny a bez poruch. A tu mas peknu historiu vad a ked zratam dni, tak si tolko bez auta co ja. Inak po vymene rj sos som docvakaval plasty pod volantom, co v servise uz zjsvne nestihali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 @csabac Já jsem výše psal o brzdách, že jsou zatím bez problémů. A motorově až do patku taky spokojenost. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Tak jsem si po 14 dnech vyzvedl auto. Závada zapalování a vstřikovače. Čekali dlouho na náhradní díly. Ujel jsem 65 km a auto začalo pískat se zavadou ACC. Takže v pondělí znovu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Tak to snad nie. Po tak malom najazde a zase servis :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Co sa to chysta? https://www.auto.cz/skoda-scala-prekvapive-oblekla-maskovaci-folii-copak-asi-ukryva-135951 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 https://www.auto.cz/skoda-scala-prekvapive-oblekla-maskovaci-folii-copak-asi-ukryva-135951 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Tajný agent @Jan R. opět v akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Ne, to je jiný. Je vidět fotka z interiéru, to je měkčené, bude luxusnější vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 L&K ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.