slovacik Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Možno su ľudia čo majú šťastie a natrafia na dobry kus, možno im nevadí čo iným vadi, neviem. Moja skúsenosť a môj kus je proste zlý sen, preto taky názor. A úprimne ked som si sadol s Ceedu do mojej Scaly tak som v spracovaní videl a cítil rozdiel. Za mňa jedine pozitívum Scaly je priestor vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Kazdodenna realita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Radost z jazdy…mensi dazd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Zatím funguje, je fakt, že zatím mám jen 3700km, uvidím po 10-20tkm, když se nechytne audio, tak vytáhnu flash disk a pak ho tam vrátím, tak se chytne, sedadla zatím drží, zatím nejdelší cesta Děčín a zpět, ve čtvrtek pojedu do Mělníka. Teprve se rozjíždí, spotřeba pomalu klesá(minulý týden 4x Vizovice a zpět - Masters of Rock - 5,7- 5,4l - PP, průměr 104km/h - den/noc), projeli jsme i průtrž mračen - radar zatím v pořádku, koupil jsem si to na důchod, tak uvidím. Když jsem měl v práci(servis v Bulharsku) půjčenou i30, tak mi nesedla do ruky. S různými auty mám odježděno cca 1,5mega km, tak můžu srovnávat- pro mne je to kompromis cena- kvalita, pokud bych nedostal výhodnou slevu přes bývalého zaměstnavatele, tak jsem možná měl Cee´d v kombíku, ale ten nemá vyklápěcí kouli a paket pro špatné cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2023 Este doplnim…plnenie klimy v autorizaku pred tyzdnom…dnes kontrola auta pred cestou na dovolenku a krytky na ventiloch chybaju. Nasiel som ich medzi stieracmi polozene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2023 To je fuserina, kvalitni servis nebo lempl zaměstnanec?! ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2023 (editace) A silna stranka scaly. Plne nalozena, 80% dialnica Editováno: 23. Červenec 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 24. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2023 V 21. 7. 2023 na 15:32, csabac napsal: toto jsem mel v zime - prehrali FW jednotky a od te doby klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2023 Prehrali soft uz parkrat…nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 @csabac tak nevím, já podobné problémy vůbec nemám. Infotainment nic neumí, takže by mě štvalo, kdyby to blblo jako u tebe. Ale mě to nezlobí vůbec. Tak teď je spíš otázka jestli má někdo smůlu na špatný nebo štěstí na dobrý 😁 Já jsem byl v servisu krom pravidelných prohlídek, jen na opravě kapoty po kroupách 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 Dnes som uz vypenil. Auto po starte vytocilo 112 ku a neslo to zrusit. Som panovi tu v italii vysvetlil, ze to ten srot vola sam. Nasledne bloknuty infotaiment. 10min procedura na 20min cesty aby som nahodil navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 Musím říct, že mě toto čtení moc mrzí. Já s infotainmentem (vyjma velmi zřídka zaseklé flešky na přehrávání - teď už dloooooouho ne) problémy nemám, vše šlape, jak má, včetně kabelového AA, se kterým jsem nacestoval už moře kilometrů. Celé je to podle mě velmi nešťastná shoda náhod, která musí majitele nutně dovádět k šílenství. Myslím, že velký díl má autorizovaný servis, který to řešil v rámci záruky laxně a já bych asi navštívil jiný. Toto chování je prostě neakceptovatelné - jak auta, tak servisu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 V 22. 7. 2023 na 18:13, csabac napsal: Este doplnim…plnenie klimy v autorizaku pred tyzdnom…dnes kontrola auta pred cestou na dovolenku a krytky na ventiloch chybaju. Nasiel som ich medzi stieracmi polozene. Tohle je taky jasný důvod jezdit někam jinam... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 @csabac S tou 112kou to uz neni ani sranda - ja osobne bych taky zkusil jiny servis, nebo vse zdokumentoval a poslal jasny dotaz a pozadavek o vyreseni primo do skoda MB - timto se musi zabyvat - jiz jsem takto jednu zalezitost resil (sice z uplne jineho ranku - s timto uplna banalita) a nenechavaji to jen tak byt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 No to se mi taky jednou stalo. Nastoupil jsem do auta, nastartoval a volalo to 112 a nešlo to zrušit. Paní jsem to vysvětlil, ale moc se jí to nezdálo a několikrát se mě ptala jestli mi fakt nic není 😀. V servisu mi řekli, že vidí, že se to vytočilo, ale neví proč a neví co s tím dělat 😁 ale od té doby to neudělalo, tak už jsem to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Kamiq, nebo Scala? Dvě sesterské škodovky sdílejí techniku, my však hledali rozdíly. Není jich málo - Garáž.cz (garaz.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Zaujala mě ta informace o odvětrání nabíjecího místa, to jsem nevěděl. Výsledek ankety skoro půl na půl mě překvapil, jsem čekal, že Kamiq bude více preferovanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna To původní bezdrátové nabíjení bylo hrozně pomalé a strašně se přehřívalo. U Octavií jsem viděl, že majitelé řešili i jeho odpojení : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna Za mě Scala jasná volba, jednak ten větší kufr, ale hlavně raději chci největší hatchback než nejmenší SUV 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna Až na to, že co do interiéru je Kamiq i Scala 1:1 kopie. Takže co do prostornosti (až na kufr) je ten "největší HB" i "nejmenší SUV" úplně to samé... Jinými sllovy, Kamiq nabídne stejně prostorný interiér na o 12cm kratším prostoru, každý ať volí co mu vyhovuje, ještě stále je možnost zvolit si 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Května Sdílet Vloženo 4. Května (editace) Těch 12 cm je hlavně dáno useknutým (menším) kufrem. Celkově si myslim, že Scala jako taková by byla ideální ve variantě combi. V dnešní době by kanibalizace s OIV nebyla tak zásadní. Zrovna včera jsem se byl objednat do servisu a je to podle mě nedoceněné auto. Editováno: 4. Května, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června (editace) Scala se bude vyrábět do konce desetiletí. Šéf Škody Auto už má jasno, kdo bude „poslední mohykán“ s klasickým motorem - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz) ..................... Co bude ten „poslední mohykán“ mezi spalovacími motory? Podle našeho současného plánu to mají být Kodiaq, Superb a Octavia. Ty se plánují i po roce 2030. Teď jsme ale aktuálně přijali rozhodnutí prodloužit výrobu modelů Fabia, Kamiq a Scala do konce desetiletí. Podle našich původních plánovacích předpokladů měla být výroba ukončena dříve, ale tím, že transformace na elektromobilitu nepostupuje tak rychle, jak se předpokládalo, jsou dispozice tento životní cyklus prodloužit. Editováno: 25. Června, autor: Dodi 15 text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.