čmelda boris Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Měnili jste někdo zadní stěrač (Fabia II)? Myslím stírací lištu. Mám tento nový: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j6955425-zadni-sterac-oe-6551.html Jak demontuju starou lištu? Stačí silou zabrat? Zkoušel jsem to zatím bez výsledku a bojím se, abych větší silou něco neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Jak si vyměníit stírací lištu najdeš v Návodu k obsluze vozidla. Pokud návod nemáš, tak si ho můžeš stáhnout, nebo jen přečíst na webu Škoda Auto. Je to jednoduché jak facka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čmelda boris Vloženo 23. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Děkuji za obšírnou odpověď. Návod (ke svému autu) mám, jsou v něm vyobrazeny dokonce dvě varianty zadního stěrače. Bohužel na autě mám variantu třetí. Konkrétně - v návodu radí zmáčknout pojistku a vytáhnout lištu. Tu pojistku tam ale nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Dej sem fotku, ať nejsou dohady, co tam vlastně máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čmelda boris Vloženo 23. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 (editace) Varianty by měly být dvě, ty máš tu starší. Kdyžtak si stáhni z webu ŠA manuál pro rok 2007-2009 (hint: musíš znovu zvolit češtinu ve formuláři, jinak se zvolený starší návod nezobrazí). Není to úplně inteligentní systém, ale pochopil jsem ho i já, takže to zvládneš taky. Stěrač se musí tuším zvednout, otočit a vysunout z ramínka i s tím držáčkem, který je na ramínku naražený. EDIT: Ta pojistka, pokud koukáš na správný návod, by právě měla být naražená na ramínku a stačí ji vytáhnout ve směru šipky. Editováno: 23. Září 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čmelda boris Vloženo 23. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2018 (editace) Díky, podařilo se. Zajímavé je, že mám "starší" variantu na modelu z r. 2013. Editováno: 23. Září 2018, autor: čmelda boris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Ja mám tiež túto verziu zadného stierača na MR '12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakola Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Zdravím.Prosím vás jde vyměnit tato část(v kroužku) ulomola se mě.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaclavC Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Dneska jsem ten zadní stěrač také měnil. Musí se nejdřív zvednou rameno, pak otočit stěrač, aby byl kolmo k rameni a potom se posune ten plastový klobouček (na středu stěrače) doleva. Tím se vlastně uvolní pojistka a stěrač jde vyndat. Není potřeba žádná síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.