IsicCarnet Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Zdravím vás, potřeboval bych nějak navést či poradit. Stručně nastíním situaci. Ve dvojkovém rsku byl amundsen/RNS310, bluetooth fungovalo. Teď jsem pořídil amundsen+/RNS315 a když jsem ho zkoušel na stole z 12V tak bluetooth jsem nastavoval přímo v rádiu. Teď to jde jen z budíků a navíc nejdou na rádiu přepínat písničky. Amundsen+ bluetooth obsahuje, je funkční, na štítku je MAC adresa. Prosím tedy o radu, jak deaktivovat jednotku bluetooth pod sedadlem spolujezdce a používat pouze tu interní. Děkuji. PS: VCDS mám k dispozici v servisu u známého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IsicCarnet Vloženo 12. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Tak menší update, u spolujezdce jsem nic nenašel. Chtěl jsem jít cestou vypojeni konektoru, což mi nevyšlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 A hledal jsi jen pod sedačkou nebo i pod kobercem sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 (editace) Já teď dodělával Amundsen+, nahrazoval jsem jím původní rádio Swing + originální BTHF jednotku pod sedadlem (tu jsem kdysi dodělával). Též mi to dělalo neplechu, plně jsem to zprovoznil až když jsem odpojil BTHF jednotku od napájení a v Amundsenu+ nastavil v kódování aktivaci BT. Pak už vše chodilo bez problémů, ještě jsem přepojil mikrofon z BTHF jednotky pod sedadlem přímo do zelené svorkovnice v rádiu a všechno už chodilo jak má vč. hlasového ovládání... Editováno: 31. Prosinec 2021, autor: Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.