vitezslav2 Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám Roomstera rv. 2008 a cca poslední dva roky pozoruju korozi krajů zadních lemů, přední části prahů, páté dveře pod SPZ a kolem pátých dveří mezi karoserií a zadním nárazníkem. Koukal jsem na jené Roomstery a když mají korozi tak skoro na stejných místech. Vím že se nedá bez opravy uplně zastavit, ale existuje něco, čím se dá koroze aspoň zpomalit? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ahoj. Jedine co by mohlo zpomalit to rucni vosk. Ale nedavam zaruky ze to bude opravdu dobre. Mi z predni kapoty odchazi clear lak, tak davam rucni vosk a nevychazi mi rez. Tak mi to pomaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Někde jsem četl že pomáhá olej ve spreji třeba WD. Nechce se mi do toho zatím investovat víc. Aby když to nechám vyříznout, se to za chvilku neoběvilo někde vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Wd NEEE. To je hovno . Timto muze umyt neco ale ne na plech. Potom budes mit vetsi rez nez mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 ono se to nezdá, ale plech už je zasažený v celé tloušťce. Nedá se to zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xriderx Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 na stejných místech rezne i Fabia II. Kolem světel pátých dveří, prahy, lemy blatníků a přechod práh - blatník. Je to zhouba, podobně to má OII od roku 2004, prostě kvalita šla dolů. Vídám teď hodně FII se skvrnama od nástřiku na dveřích - zřejmě si dost lidí nechává stříkat dutiny. Možná to pomůže korozit aspoň trochu zbrzdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Jenže jestli to má cenu nechat ještě vystříkat. Když už je to takhle chycený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Zaujímavé, u mňa po desiatich rokoch ani náznak hrdze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Garážované ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Ani náhodou, parkované na panelákovom sídlisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠťastnýMajk Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Máte 12 let záruku na neprorezivění karosérie, tak bych moc neotálel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 12 let? Já myslel že 10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠťastnýMajk Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Nevím jak to máte Vy, ale dnes Škoda má 12 let. Podívejte se do servisní knížky nebo kupní smlouvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 10. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Teď by mne zajímalo, jestli musí být pravidelné servisní prohlídky aby uznaly záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Samozrejme musi byt pravidelne a podla servisneho planu udrzovane,zaruka je tiez 12 rokov,ale na prehrdzavenie skrz a to nieje pripad tvojich fotiek.To je proste zanedbana staroslivost o auto,toto ti nikto neuzna.To si mal riesit v uplnom zaciatku,teraz uz je neskoro na cokolvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠťastnýMajk Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Podmínkou platnosti záruky je provádění předepsaných servisních prohlídek u servisního partnera ŠKODA. Pokud jste nejezdil po celou dobu do autorizovaného servisu, nejspíš to nebude uznáno, záleželo by na přístupu daného člověka. Musel by jste dokázat, že servis po celou dobu prováděl práce na vozidle podle standardů výrobce. Ale proč to nezkusit a nezeptal se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budlik512 Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.