Čečulák Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 No hlavne, abys necumel jeste vic pri prvni pojistne udalosti. Cenu ovlivnuje i vyjezdeny bonus a ne vzdy nejlevnejsi je nejlepsi. Neni to dlouho, co jsem se dohadoval s Generali. Vse super dokud se nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 taky čumím, to podle mě není možný, v tom něco musí být :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) je to pojistka od ČSOB ( POV +HAV) pov limit 60 mil. , divný je, že i přes stránky ČSOB jsem se na tu cenu nedostal. Kdyby někdo chtěl, tak mám kontakt na rozumnýho člověka ( který dělá u srovnávače Kllik pojištění) a který mě dal nejlepší cenu . Komunikuju s ním přes email. (ale zase mě překvapilo, že ta nejnižší cena není přes žádný lowcost typu Direct, ČPP a pod. ) Editováno: 4. leden 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Věřím tomu, že to mu může být reálná cena bez háčků, já jsem takhle měl v roce pojistku od Allianz za 5500 a ostatní pojišťovny se nedostaly pod 7tis. a háček v tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 já jsem kdysi tomu taky nevěřil, že může být na nový auto HAV +POV+všechna skla + 1000 spoluúčast u Allianz, kde si to pojišťoval otec a byla to realita. Otec plnil jednou, kdy mu burec vzal do protisměru zpětný zrcátko a dveře a likvidace bez dohadování, stálo ho to 1000,-Kč a pojistka se zvedla asi o 200 kč. a pojištění má už asi 5 let takto levné a od auto, co kupoval jako nové, tak nemám důvod mět obavu, že bych za tu samou cenou ale u ČSOB nemohl mít pojistku já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 však oni to zkouší jak jsem psal výše, paní přes jiný srovnávač na netu cena 9000 , po chvilce 7500 a nakonec 4700 taky u toho ČSOB, takže oni to prodají někomu klidně za 9000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 před 2 minutami, Skodascalacng napsal: já jsem kdysi tomu taky nevěřil, že může být na nový auto HAV +POV+všechna skla + 1000 spoluúčast u Allianz, kde si to pojišťoval otec a byla to realita. Otec plnil jednou, kdy mu burec vzal do protisměru zpětný zrcátko a dveře a likvidace bez dohadování, stálo ho to 1000,-Kč a pojistka se zvedla asi o 200 kč. a pojištění má už asi 5 let takto levné a od auto, co kupoval jako nové, tak nemám důvod mět obavu, že bych za tu samou cenou ale u ČSOB nemohl mít pojistku já. Mas li vyjezdeny bonus jako otec, coz nejspis nemas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 tak ono otci je 75 a mě 43 a já zatím bez nehody a on jednu s tím srcátkem, takže v tom to nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 No tak to uz neco tam mit budes. Dalsi vec je, ze pojistovny delaji ruzne akce na podporu zisku novych klientu, takze zalezi i na tom, jak se jim dari plnit rocni plany. Urcite neplati, ze musim ziskat stejne podminky, jaky nekdo ziskal v minulosti. V hypermarketu tez nekoupim Plzen v akcni cene kdyz zrovna promoce neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) mrkl jsem se do mailu a tu nabídku na POV a HAV za 4500 na Scalu za 311000 mám aktuálně z 3.1.2020 tedy ze včerejška, což mě tak stará nabídka nepřijde. /ale nikomu nic nenutím, nejsem žádná překupník, jen se dělím o zkušenosti a ať si z toho každej veme, co chce) Editováno: 4. leden 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Pár dní před koupi nového Rapida mě oslovila Čsob s nabídkou na POV u O1 a F1, které jsem měl léta letoucí u známýho v Generali pravidelně "aktualizované" a neváhal jsem hned přejít. Nechal jsem si nacenit u Rapida POV+HAV Premiant na 5.200. Včera mi došlo první navýšení o cca 90 Kč což unesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 tak konečně někdo s podobnou cenou POV + HAV, aby nevypadalo, že kecám :) ( já poprvé, když jsem letěl do Norska tam a zpět za 12,-Kč za letenku a do Paříže za 6,-Kč za zpáteční letenku, tak jsem nevěřil, že to může někdo prodat a můžu to proletět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Hádek Vloženo 4. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Včera jsem se ptal jen tak pro info na srovnavaci scala za 440k moje první auto. Povinné za cca 5000 a havarijní all risk s Gap za 12500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Skodascalacng> nekecáš, jo mám stovky měsíců bonus z předchozích Pov, na Hav výchozí cenu za cca 380.000 (R Style+) s Gap 3 roky? (asi, nevím), když to nacenila operátorka po telefonu bez hádání se někde na přepážce nebylo fakt co řešit a navíc co se Generali spojila s mnou silně neoblíbenou ČP přechod jen kvituji. Slevy se mi samozřejmě podstatně promítly do Pov u O1 i F1 a vlastně mi ještě ušetřily na pojistné Rapida. Hav za 12.500 ? no ty .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Řeším už poslední věc v konfiguraci a tou je příplatek za multifunkční volant. Nyní ho mám a nevyužívám a i nadále bych ho nepotřeboval, ale dověděl jsem se, že se musí Lane Assistant pokaždém startu ručně vypínat (stejně jako SS) a musel bych nastavení lovit někde v menu rádia a u multf. volantu je na něm přímo tlčítko. Jak to přesně funguje, co se děje po stisknutí tlačítka? A Front Assist se taky musí takhle neustále vypínat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazavka Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) před 9 minutami, vormen napsal: Řeším už poslední věc v konfiguraci a tou je příplatek za multifunkční volant. Nyní ho mám a nevyužívám a i nadále bych ho nepotřeboval, ale dověděl jsem se, že se musí Lane Assistant pokaždém startu ručně vypínat (stejně jako SS) a musel bych nastavení lovit někde v menu rádia a u multf. volantu je na něm přímo tlčítko. Jak to přesně funguje, co se děje po stisknutí tlačítka? A Front Assist se taky musí takhle neustále vypínat? Je to pravda, když chceš Lane assist po startu vypnout, na multifunkčním volantu ho odškrtneš a je to. Front assist se vypínat po každém startu nemusí, si myslím... Editováno: 4. leden 2020, autor: Mazavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Vid. Obr. Stlacis tlacidlo v zltom, vybehne menu asistentov. Lane je uplne prvy. Kliknes tlacidlo v cervenom a deaktivovane. SS ma samostatne tlacidli pri riadiacej, fakt rozumne umiestnene. Vypinam minimalne, kedze jazdim dlhe plynule trasy. Cez to tlacidlo na volante vies vypnut aj ostatne asistenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Diky moc za fotku a popis funkce. A jak by to probihalo pres displej? Je to nekde hluboko v menu? Jiste je, ze pres volant je to rychlejsi a pohodlnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Nikdy som nevypinal cez display. Pri ceste domov zpo kupe som to objavil na volante. Cez display, je to v nastaveniach vozu ak sa dobre pamatam. Nonkolko klikov uz neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Tlačítko Menu na rádiu a pak na displeji ikona Asistenti, pak mini ikona Lane assist (tu za jízdy nemáš moc šancí trefit) a nakonec "vyfajfkovani" Lane assist aktivní/neaktivní.. Otázka pár vteřin, ale za jízdy hodně nepříjemný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Před hodinou, Mazavka napsal: Je to pravda, když chceš Lane assist po startu vypnout, na multifunkčním volantu ho odškrtneš a je to. Front assist se vypínat po každém startu nemusí, si myslím... Stejně jak Lane assist, tak i Front assist je po každém startu aktivní. To znamená před každým startem provést tzv. "předletovou přípravu" vypnout SS, LA, FA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 @vormen na radiu sa daju nastavit aj skratky do menu. ja si tak chcem napriklad nastavit skratku pre zapnutie vyhrievania volantu, kedze toto sa nikde neda nastavit cez cudlik. (aspon ked som to v predajni skusal). ta skratka je vsak celkom fajn. len sa potiahne prstom odhora dole po displayi a objavia sa skratky (asi 5 sa ich da nastavit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 To by mně docela stačilo, nějaký "widget" na hlavní obrazovce, kde bych se dostal hned do nastavení jízdních asistentů nebo minimálně nastavení auta. Pořád se nedokážu rozmyslet. Našel jsem video na YT, kde je přesně vidět, kde v menu se tohle vypíná a nepřišlo mně to nijak hrozný. Po nastartování stejně většinou čekám tak půl minuty než vyjedu. Myslíš, že ty zkratky jdou i na Swing? Skoro bych řekl, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Nie vsetko sa da nastavit do skratky. Je tam obmedzena ponuka. Asistenti ak sa dobre pamatam nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Da sa vypnut hlaska po nastartovani hlavny uzivatel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.