Zbyneek Studený Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Dost často se zasekava ovládání a vypadává rádio a zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Servis => reklamace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Známý problém, už na to vyšel druhý softwarový update + ještě jedna záplata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyneek Studený Vloženo 7. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Díky zítra se tam zastavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4RT3P Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 a nemělo by se to přes Esim aktualizovat samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyneek Studený Vloženo 18. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 (editace) Dnes vyzvednuto ze servisu vcera skoda poslala novy softwer tak uvidime :21.7.2019 tak najeto 1000km a dobry Editováno: 21. Červenec 2019, autor: Zbyneek Studený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Ahojte, som tu novy. Minuly tyzden som doviezol z ceska scalu predvadzacku a cestou sa mi stala presne tato vec. zamrzol mi display a neslo vypnut radio. v servise cestou mi vraveli o novom softe, ale kedze bol plny a ja som meral este dalsich 400km mi odpojili len baterku. Vedeli by ste mi prosim poslat verziu softu? Teda cislo, ak sa da cez info zistit? Lebo pred vyzdvihnutim vozidla ho pripravili a vraj vsetko by malo byt aktualizovane. Servis chcem nastivit az ked budem mat slovenske spz, no rad by som vedel na com som zatial. Ci uz zamrza aj novy soft, ci fakt neprehrali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Ahojte tak presne aj mne dnes zamrzlo vsetko. Ani hudba ani radio skusal som vypnut motor nastartovat a nic. Bol som v servise tak mi vravel ze na 15 sekund podrzat ovladat zapntia vypnutia a naskocilo samo a bolo ok. Na displeji isla klima info o aute ale inac nic. Predajca mi vrvael, ze ak sa to este raz stane mam si to ofotit alebo nahrat nechapem preco a im poslat. Tiez spomynal najjednoduchsie riesenie odpojit od baterky ale naskocilo aj po dlhom stalceni ovladaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Tak ten gombik som drzal dlho a nic. Kazdopadne po prihlaseni idem do servisu po aktualizaciu softwaru, teda ak tam nie je najnovsi. Ak je, tak budem reklamovat, aby to bolo podchytene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 A aky je teraz aktualny softver? Mam vybavu Ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Toto zaujima aj mna, no asi dostanem odpoved az buduci tyzden ak mi to v servise prezradia. Ja si myslum, ze na vybave nezalezi ale na systeme. Ja mam bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Tak ja mam tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Super, vdaka. Ked sa dostanem k autu, tak to vyfotim a tiez prispejem. Ale podla fotky mas radio swing, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 @slovacik Dle fotek už by měla být novější verze FW. Zkoušel někdo aktualizaci FW svépomocí z USB klíče přes to tlačítko "Aktualizace softwaru"? Když je auto online, tak si to snad může stáhnout samo a nemusím do servisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 před 6 minutami, Michal Tvrdík napsal: @slovacik Dle fotek už by měla být novější verze FW. Zkoušel někdo aktualizaci FW svépomocí z USB klíče přes to tlačítko "Aktualizace softwaru"? Když je auto online, tak si to snad může stáhnout samo a nemusím do servisu :) Myslis stiahnut na kluc,ci pripojit cez usb internet aby auto malo pristup na net a priamo cez panel? Inak toto ma prekvapilo, ta aktualizacia. Lebo ja ked so naposledy pozeral verziu softwaru, takuto ikonku som tam nemal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 (editace) @csabac Přesně tak. Nechci kecat a nevím z hlavy jestli to mají všechny výbavy, ale Scala by díky vestavěné SIM měla být online stále, Takže bych zkusil aktualizace stáhnout zde:http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Editováno: 18. Září 2019, autor: Michal Tvrdík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Myslim si, ze ja vstavanu SIM nemam, teda ze nie je auto online. Mam v nej akurat smartlink + s bolerom. Vdaka za link, idem pozriet. To by som potom nemusel riesit ten servis, ak by som to vedel aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 před 1 hodinou, csabac napsal: Super, vdaka. Ked sa dostanem k autu, tak to vyfotim a tiez prispejem. Ale podla fotky mas radio swing, ze? Ano mam swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Tak som o krok mudrejsi. Skoda connect som nemal aktivovane doteraz. Takze presiel som registraciou a teraz to nahodim do auta. SIM karta je v kazdom aute zabudovana. Co sa tyka stranky aktualizacii, ta mi nic neponukla. Vraj nie je novsi FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 @csabac A jakou máte verzi v "info" v Infotainmentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Doplnim. Momentalne mam auto odstavene v garazi mimo bydliska. Nie je prihlasene u nas a preto nemozem zatial na neho dat Kasko a GAP. Takze stoji a caka. Zajtra sa k nemu pravdepodobne dostanem a potom nahodim vsetko to co som tu spominal. Aplikacie, co som si nachystal i ten skoda connect a nafotim aj verziu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Cisto teoreticky ak napojim mobil cez usb s datami a tuknem na aktualizovat tak mi to stiahne aktualizaciu? Skoda conect - kde sa da zaregistrovat? to vsetko co sa tu pise plati aj pre radio swing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Na stranke skodovky je sluzba skoda connect, mas to i v manuali na stranke 54 pre radio swing :) viem lebo som to pozeral po tom, co si sem dal foto. ja si ale myslim, ze tebe registraciu mozno spravil predajca, lebo ti tam svieti aktualizovat. takze nejake pripojenie budes musiet mat, ak to vie, ze uz je aktualizacia. ja mam obavy z toho, ze moja bude aktualizovana a napriek tomu to zamrzlo, kedze podla VIN nemam zaidnu aktualizaciu. uvidim, ked nahodim ten skoda connect PIN co treba pridat do auta. ak nic nenajde, zoberiem ju kazdopadne do servisu nech to napichnu oni. aj tak chcem otestovat jeden z dvoch vytipovanych servisov, ze aky budu mat pristup k autu zakupenemu v zahranici. a podla toho potom uprednostnim, kam ho budem nosit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Tak podla VIN mi nenaslo ziadnu aktualizaciu tak ostava mi predpokladať , že to ma aktualne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 @slovacik Zajímavé. Uživatel @losllanos1 má dle všeho taky Bolero a má tam novější verzi. Teda jestli není vypuštěná jen pro zahraničí.... Kažodpádně případná nemožnost aktulizovat FW online doma u auta které se chlubí konektivitou je fail :) Kéž by to fungovalo jako třeba věci od Applu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.