TOMUS Vloženo 4. Září 2022 Sdílet Vloženo 4. Září 2022 @wirer nejsi sam. Ja taky netaiham. Sedim u moře na dovči 😀 jakoby nebylo tešim se 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2022 Díky všem za sraz😊 Tak zase za rok! 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Září 2022 Sdílet Vloženo 4. Září 2022 Knedlíčky byly výborný, jen jich bylo málo :D Taky přispěju s pár fotkama. 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Ľutujem, že som neostal do úplného konca, ale keď musíš, tak musíš. 😅 Inak zachránila ma OMV na konci Olomouca. A podľa toho kedy ma predbehol @Pawouk na diaľnici, museli ste tam zostať ešte pekne dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Pěkná účast, doufám že jste si sraz užili, já to letos opět nestíhal, tedy aspoň vzdáleně z St Barnabas Cathedral. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Taky ještě přidám pár fotek z parkoviště. Bohužel mi tam už chybí @Bullets, protože jsem to fotil až před koncem. A kdo pozdě jezdí, musí stát na hanbě. 😃 Možná nejen kvůli času příjezdu, ale i typu paliva. 😉 Díky všem za super sraz! 🙂 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 před 12 hodinami, e1. napsal: Ľutujem, že som neostal do úplného konca, ale keď musíš, tak musíš. 😅 Inak zachránila ma OMV na konci Olomouca. A podľa toho kedy ma predbehol @Pawouk na diaľnici, museli ste tam zostať ešte pekne dlho. Rozchod, nebo tedy spíš rozjezd, byl těsně po deváté. Jel jsi nějak pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 (editace) No, strávil som nejaký čas vykládkou zbytočnej záťaže a ďalších asi 5-10 minúť som ešte pracoval z auta a potom som až vyrazil. Ale inak som naozaj išiel pomalšie, lebo som zapol pACC, takže na rýchlostnej ceste som išiel iba 110 km/h. S pACC som vydržal asi po hranice, potom som to už musel vypnúť, lebo ma to štvalo ako to niekedy zbytočne brzdí, alebo dokonca aj akceleruje (v jednom zúžení keď sa išlo v opačnom smere to po prejdení popod nejaký most zrazu začalo akcelerovať na 130). Inak domov som dorazil s priemerom 6,0 s tým, že aj v Brne som sa zastavil na ČS na pár minút vybaviť nejaké pracovné povinnosti. Nech žije home office! 😎 Editováno: 5. Září 2022, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Tak je pravda, že tam je povolených 110 km/h. Já jsem skončil takto (vynulováno za kruháčem u Globusu): 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 V 5. 9. 2022 na 12:32, VeteranChild napsal: Taky ještě přidám pár fotek z parkoviště. Bohužel mi tam už chybí @Bullets, protože jsem to fotil až před koncem. A kdo pozdě jezdí, musí stát na hanbě. 😃 Možná nejen kvůli času příjezdu, ale i typu paliva. 😉 Díky všem za super sraz! 🙂 Jojo já bohužel z rodinných důvodů mizím většinou dřív... A pak taky od pondělka jsme měli prověrky tudíž jsem ještě večer dodělával a posílal klukům materiály aby to měli v cajku. Každopádně díky všem za další super sraz se vzpomínkou na Galviho. Letos byl i lokál dobře vybraný :) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Tu je to video o slávnej križovatke D1/D4 o ktorej sme sa minulú nedeľu rozprávali. Unikát, v celej galaxií takéto niečo nenájdete, len na Slovensku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2023 Rok se s rokem sešel a je nejvyšší čas domluvit další sraz Termín srazu: neděle 3. září 2023 ve 14:00hod ( soboty je zavřeno) Místo srazu: U Husova sboru 538 , 779 00 Olomouc http://husuvsborolomouc.unas.cz/?page_id=39 Poté se přesuneme zde: http://www.restauracedrapal.cz/ Kdo dorazí? 1. Ondra16V + 1 2. Martab 3. Pawouk 4. Radek Švec 5. ExecutedDonut 6. VeteranChild 7. Bikes 8. Wirer ?? 9. Skodzinek 10. Bullets ?? 11. Karlos 12. Tomus ?? 13. Barenasparena 14. Malta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 to budem tesne po dovolenke alebo sa budeme vracat z dovolenky. teda opat jedine otaznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 Hlasim se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Září 2023 Sdílet Vloženo 1. Září 2023 též dorazím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Bohuzel nedorazim zitra. Tak preji vam dobry sraz a uvidime se v Sedlisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Tak se nakonec moc omlouvám ale též nedorazím. Se mi dnes ozvaly ty moje střeva, myslel jsem že to rozchodím ale je to chvilku před odjezdem nic moc. Svíčku zapálim doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Na mňa nemusíte čakať, ja už som dorazil. 😛 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Nějaká ta dokumentace z letošního srazu Bohužel uplně nevyšla vyhlídka na město, ale třeba zase za rok 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 ta fotka města se ti na podmínky, jaké jsme nahoře měli, dost povedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Ono buďme upřímní, jedná se o fotografii z archivu, aby jste věděli, na co se můžete těšit příští rok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 aha, tím se to vysvětluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Další sraz za námi, tak zase za rok! 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 Mrzí mě že jsem nedorazil ale nejenže jsem to nerozchodil, ale i ten pobyt ve špitálu mě nakonec neminul. Tak snad příští rok se zadaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.