budis Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Téma pro Smart link Apple CarPlay tu zatím nebylo, tak by asi nemělo chybět. Můj dotaz je jednoduchý - chápu, že je to asi utopie, ale neexistuje nějaký způsob, jak dostat do Karoqa bezdrátový Smart Link resp. Wireless CarPlay? Pokud vím, Scala i Kamiq už ho umí a v Karoqu by dle mého nemělo co se týče hardwaru být nic jinak a je to asi “jen” o software infotainmentu. Bluetooth a WiFi Karoq má, tak by to teoreticky šlo. Neví o tom někdo něco? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Taky by mě to zajímalo, ale zatím podle všeho to možné není a asi ani bez případného nového HW nebude :( Taky bych to bral všemy 10ti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 26. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Copak, pokud by to slo aspon s dokoupenim nejakeho HW, tak bych do toho sel vsemi dvaceti :) ale ani tomu moc neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominika Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ahojte, mam doma noveho Karoqa a s mojim iphonom pouzivam aj apple car play/Mirror link. Zaroven mam v aute aj virtualny kokpit a chcela by som sa opytat, nakolko som si nedavala do auta zbytocne navigaciu, kedze pouzivam Waze, ci je mozne aj takuto navigaciu skrz Mirrorlink zobrazovat na virtualnom kokpite alebo nie. Vopred velmi pekne dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 ahoj, bohužel není, navigaci na kokpit můžeš zrcadlit jen origo z auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 17. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 https://youtu.be/LVPp_pDXbn4 zajímavé. Nezkoušel to někdo? Úplně moc nechápu, jak by to mohlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Před týdnem jsem objednal (a dneska dostal) tohle: https://carplay2air.com/ - zdá se, že je to to samé, jen jiný brand. Funguje to skvěle. Párování naprosto nativní (žadný hacking, prostě to auto vidí jako car play, a telefon to vidí jako car play). Funguje to jednoduše - chová se to jako carplay zařízení pro obě strany.Pro telefon se to tváří jako car play kompatibilní infotainment, pro auto zase jako car play zařízení - takový "průtokáč". fungujou i takový věci, jako že když v autě zajedu do tunelu (a to se tím přepne do nočního režimu), tak i carplay se přepne do nočního režímu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Jak se to prosím vejde do boxu? Nepřekáží to bezdrátové nabíječce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Mam to hozené nadboxem .. resp. trošku bokem. Docela dobře se to tam dá napasovat, že to tam neplandá, nepřekáží .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 takže se box nedá zavřít kvůli kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Mam nasleduji redukci a neni problem zavrit box a nemusis se obavat, ze by se kabel mechanicky namahal https://www.softcom.cz/eshop/usb-2-0-kabel-prodluzovaci-a-af-15-cm-lomeny-vlevo_d156550.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ahoj, MR2021 a bezdrátové Apple CarPlay, pokud spustím navigaci Google mapy a nebo Apple mapy, místo hlasové navigace pípnutí. Pokud spustím jen v mobilu tak hlas funguje bez problémů. Waze na bezdrátovem carPlay funguje včetně hlasové navigace. Máte podobnou zkušenost a nebo vám hlas šlape a dělám něco špatně ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Chlapi ta krabička je supr. Ale nejde to i bez ni? Mám teď nové jabko a myslel jsem si, že ten Apple Carplay pojede. Ne jako s Androidem, kde jsem musel jsem stáhnout do mobilu neofiko aplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 20. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Pokud mas v aute jen dratovy CarPlay, tak se bez krabicky neobejdes. Jednu svoji ted prodavam, kdybys mel zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Napiš za kolik. Mám zájem. To je jasné. Jsem zvyklý na zrcadlení mobilu a štve mě, že ŠA má něco v autě, co nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 20. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Mas zpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 před 14 minutami, Martin Rušaj napsal: Napiš za kolik. Mám zájem. To je jasné. Jsem zvyklý na zrcadlení mobilu a štve mě, že ŠA má něco v autě, co nefunguje. Ono to funguje celkem spolehlivě, jen to musíš propojit kabelem. Taky mě to štve, ale bezdrátový Apple CarPlay je v Karoqu až od letošního podzimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 MR2021, cca dodávaný od poloviny roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 před 5 hodinami, budis napsal: Pokud mas v aute jen dratovy CarPlay, tak se bez krabicky neobejdes. Jednu svoji ted prodavam, kdybys mel zajem. Blbý dotaz, ale o jakou krabičku se jedná? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 (editace) CPLAY2AIR WIRELESS ADAPTER FOR FACTORY CARPLAY. Je o tom řeč tady na začátku diskuze, vč. odkazu na stránky produktu. Editováno: 20. Prosinec 2020, autor: dafro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 A pro bezdrátové zrcadlení androidu na Bolero stále nic neexistuje, co ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Bezdrátově by to mělo jet, ne? Já měl android a aby to jelo musel jsem stáhnout do mobilu apku, která byla někde tady prezentována. Ale přes tel. přes USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Ja nikdy moc nepochopil, proc bych mel chtit primo 1 ku 1 zrcadlit mobil do auta. Uz jen to, ze mobil jen zridka ovladam na sirku. Na to mame prece zvlastni prostredi Android Auto/Apple Carplay primo uzpusobeny pro auta nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 No třeba pro to, abych využil Waze navigaci. Origo navigace stojí za kocura. A prostředí Android Auto/Apple Carplay sice je, ale nespojí se s mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Proc se nespoji? Ja mam waze pres CarPlay uz asi tri roky dratove a ted i bezdratove. Android Auto neumi waze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.