Publikováno Leden 17, 20205 r Zdarec, byl jsem teď měnit olej u svého auta. Bohužel jsem nestihl v prosinci 15K km a měnil jsem až skoro v 18K po roce a jednom měsíci. Každopádně interval je z výroby stanovený na 30K nebo 2 roky. Co mě ale překvapilo, že i při zkrácení intervalu mi v autorizáku nedali levnější olej, ale tvrdili, že pro 1.5 tsi musí použít 0w-20, stejně jako při výměně po 30K. Takže pro představu odcházím s účtem na 4 850 Kč za pouhou výměnu oleje. Za 12 000 km mě to čeká znovu spolu s garanční prohlídkou. ?
Leden 17, 20205 r Mezi garančními prohlídkami není nutné jezdit do autorizaku. [emoji6] No a pak to chce jet tam, kde ti automaticky nebo na žádost nalejí 5w-30. Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Leden 17, 20205 r Autor Ty zase nemusis citovat, kdyz odpovidas hned na predchozi prispevek. Kazdopadne nemel jsem naladu resit nejaky neorig. servis, kde by 1.5 tsi ani nemuseli nikdy servisovat, kdyz vetsina aut s timto motorem je stale v zaruce a pravdepodobne se tak objevuji spis v autorizacich. Cena ma slouzit spis pro informaci ostatnim. :)
Leden 17, 20205 r Autor 9 minutes ago, sheep-master said: No a pak to chce jet tam, kde ti automaticky nebo na žádost nalejí 5w-30 Škoda tvrdí právě něco jiného. To je hlavní zpráva, kterou jsem si ze servisu odnesl. Do 1.5 tsi podle instrukcí servisu od výrobce nepatří nic jiného než 0w-20. Nevím proč je tomu tak, ale porušovat to nebudu, když má auto záruku 5 let a motorům a jejich olejům nerozumím.
Leden 17, 20205 r Lukecko, no myslím si, že máš pravdu a sám sis odpověděl, proč Ti nedali jiný olej, než ten 0W20. Pokud se nepletu, tak do motoru 1.5 Tsi patří olej jen s firemní normou VW508.00, no a to je ten v autorizovaném servisu právě olej specifikace 0W20. Možná někde i existuje olej např. 5W30, 0W30 s normou VW 508.00, ale já o něm nevím a kdoví jestli se taková specifikace se schválenou normou VW 508.00 vyrábí a určitě ho nebudou mít v autorizáku Škodovky. Pokud se Ti ta cena oleje nelíbila (na cenu oleje ses mohl zeptat v servise dopředu) , tak sis mohl olej s normou VW 508.00 koupit někde jinde za podstatně lepší cenu a nechat to vyměnit v neautorizáku. Ale jestli si neměl ,jak píšeš náladu to řešit někde jinde, tak pak Ti nezbyde než se s tou cenou za olej smířit, pochybuji, že někdo poradí lepší řešení. Jo a ty ceny olejů v autorizovaném servisu Škodovky, jsou tady celkem dosti známy a probírané napříč tématy již hodně dlouho a taktéž témata o vhodnosti VW norem pro motory vyrobené v VW AG tady najdeš. Upraveno Leden 17, 20205 r od DušanV
Leden 17, 20205 r Autor Jasne, ja se s tim smiril. Jen nejsem prvni, kdo to bude resit, tak to muze slouzit jako info pro ostatni, jaka je ma zkusenost. :)
Leden 17, 20205 r Koukám, že koncern není jednotný. Třeba v manuálu na Seat Leon je následující dovětek, ale v manuálu na Škoda Karoq už ne :) Citovat Použití motorového oleje podle specifikace VW 504 00 místo VW 508 00 může zvýšit spotřebu a emise CO2. Dále pokud bys oslovil více servisů tak zjistíš, že ti každý nabídne něco jiného... Dále dle článku na auto.cz ZDE píšou, že rodina motorů EA211 schroupne obojí a dokonce s pevným intervalem 15t km lze používat VW 502 00. Takže babo raď! Upraveno Leden 17, 20205 r od sheep-master
Leden 17, 20205 r Možnost použití 502.00 se netýká nových motorů s GPF! Ale zaráží mě údajná nemožnost použití jiné viskozity než 0w20. Může někdo zasvěcený potvrdit, co je aktuálně pro 1.5 předepsáno? Hádám to byl jen komunikační šum a servis se snažil vysvětlit, že nemůže dávat 502.00. Upraveno Leden 17, 20205 r od Twisted
Leden 17, 20205 r No motor 1.5 Tsi má filtr GPF, takže norma VW 508.00 je pro něj předepsána a Škodovka o tom nebude diskutovat. To, že zatím v této normě je schválen jen olej specifikace 0W-20, tak je zase jiná věc. Pochybuji, že se bude dělat nějaký schválený a normovaný olej VW 508.00 s vyšší viskozitou. Tam jde určitě automobilce hlavně o tu spotřebu. Mám ale osobně vyzkoušeno, že po přechodu z tzv. řídkých olejů na vyšší viskozitu mi stoupla spotřeba o cca 0,3-0,5 l/100 km. Sám si každý musí za sebe říci, co je pro něj důležitější, jestli spotřeba, nebo životnost a výdrž motoru I servisy mají strach z emisí, takže aby je někdo nežaloval, že po výměně oleje v servisu s jinou než předepsanou specifikací neprošel na STK, tak tam nic jiného dávat nebudou. PS: můj subjektivní soukromý názor je takový, že olej s normou VW 504.00 místo VW 508.00 bych si já tam klidně doma dával ( i když je předepsána jen VW 508.00, nebo snad né, těch tabulek je nějak moc ?) a vsadím se o celou svoji měsíční výplatu, že na emisích projdu. Lid musí být strašen a neustále v pozoru!!!!! Každý ať si dělá podle svého. Upraveno Leden 17, 20205 r od DušanV
Leden 17, 20205 r Ta poslední věta je v podstatě z manuálu na Seat. Zkusím pohledat v manualech u dalších modelů koncernu [emoji848]Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Leden 17, 20205 r Az tou 504, zatrepes gpf filter aj ho zaplatis zo svojho? Proste ten olej musi splnat aby nedoslo k lspi, a zaroven aby nezatrepal filter popolom, kedze olej bude okolo tych ziletiek co tam dali smelo spalovany nad piestom. A nezapiect kruzky. Navyse olejove pary su spalovane tiez a ide do gpf. Proste zatial je olej s 508 taky ako je.
Leden 22, 20205 r U svého auta auta mám zachovaný longlife režim. Olej měním co 10 tkm, jednou škoda servis (kvůli zápisu do virtuální servisní knížky) a jednou sám. Používám olej Castrol LL III, který je i v balení v lahvích originál škoda oleje. Olej si nosím svůj, takže výměna za pár korun. U 1.5 TSi s GPF bych kupoval tento olej, z tohoto obchodu viz. níže a našel bych si servis, kde by s výměnou přineseného oleje neměli problém. Experimentovat s normami a zničit drahý filtr a kdo ví co ještě, to bych určitě nedělal. https://pemacz.cz/zbozi/motorovy-olej-castrol-edge-fluid-titanium-ll-iv-0w-20-4l_285195 Upraveno Leden 23, 20205 r od pava
Leden 23, 20205 r Olej motorový Lukoil Genesis Special VN 0W-20 https://www.oleje-pema.cz/olej-motorovy-lukoil-genesis-special-vn-0w-20-1l_233023.html
Únor 20, 20205 r Zdar klubáci, dnes jsem vyměnil olej u mé O3 FL 1.5 TSI r.v.1/2020 a tady jsou mé poznatky. Olej měl najeto 2500 km a tudíž jsem vypouštěl prvonáplň z výroby. Čekal jsem, že vypustím nazelenalou vodičku a místo toho vytekl olej, který nejevil známky zelené barvy. Tak teď nevím, jestli tam byl olej 0W-20 nebo 5W-30. ?Nový olej jsem dal od Totalu s normou 508.00 a musím říct, že po té co jsem provedl zkušební jízdu, jsem ani nepoznal, že mám nastartovanej motor, jak se ztišil.? A pak ještě dávám foto původního filtru od Turků. Já tam dával taky origo ale Germany. Tak snad to bude někdo číst a pozná, co jsem tam měl za prvonáplň. Jarda
Únor 20, 20205 r V 17. 1. 2020 na 19:50, atlan napsal: Az tou 504, zatrepes gpf filter aj ho zaplatis zo svojho? Proste ten olej musi splnat aby nedoslo k lspi, a zaroven aby nezatrepal filter popolom, kedze olej bude okolo tych ziletiek co tam dali smelo spalovany nad piestom. A nezapiect kruzky. Já pořád nerozumím, kde jste vzali informaci, že tam nepatří 504. U 1.0 TSI jsme na fóru došli k opačnému závěru.
Únor 25, 20205 r Já mám teda karoq ale stejný motor 1,5 s filtrem 1/2019 a v autorizovaném servise mě dali olej 5w-30 , 504 00.
Duben 25, 20205 r U 1.5 TSi s GPF a odpojování válců opravdu patří 0w20. Podle mého manuálu se smí použít jiný olej jen na doliti při úbytku.Ted jsem byl na první výměnu.Koupil jsem svůj olej a filtr a v autorizovaném servisu jsem zaplatil 460 Kč.
Červen 1, 20205 r dnes vymena oleje mimo pravidelny interval v autorizovanem servisu! dali mi taky 5w30 cena 2955kc škoda scala 1.5tsi a vlastní olej nedovolili! Upraveno Červen 1, 20205 r od dalibor1
Červen 6, 20205 r Bol som tento tyzden na prvej prehliadke po 30 000 km a dali mi na vyber 5W30 alebo 0W20. Technik ale doporucil 5W.... "Nulka"je vraj riedka ako voda :) Dali tam teda Castrol edge 5W30 (1l za 16,50,-€) este aj ponechali v kufru zbytok v litrovom baleni na pripadne doliatie. Pozn. Casticovy filter nemam. Upraveno Červen 6, 20205 r od Kejsy
Červenec 3, 20205 r možná to tu už bylo, článek na téma oleje 0W20 https://www.auto.cz/nove-motorove-oleje-0w-20-zelene-a-ridke-jak-budou-chutnat-motorum-111485 měním teď poprvé po najetých 10 tisících (6 měsíců staré auto, OIII) tak uvidím jestli z toho poteče zelená anebo tam ve výrobě dávají už něco jiného. Lít budu Castrol EDGE Titanium LL IV 0W-20, filtr kupuju originál, u něj kompromisy vzhledem k zpětné klapce dělat nechci.
Červenec 31, 20205 r Originál filtr VW je až na postisk totožný s MANN W712/95. Dle dokumentace, která se mi dostala k nahlédnutí ŠA připouští olej normy VW 504.00 nebo VW 508.00, tedy 5W30, 0W20 a pravděpodobně i 0W30. Autorizované servisy požívají 5W30 od výrobce, který jim dal na sud s olejem nejlepší cenu. Pokud olej plní danou normu VW xxx.00 a nemá smysl řešit, zda je to výrobek té či oné značky, olej musel v testech splnit nároky dané normy VW a tak je pro motor v pořádku. Obecně existuje dost olejů specifikace 5W30, které nepoškozují filtr pevných částic. Třeba Vivaro A s motorem CDTI 2.0 84 kW filtr pevných částic má a bez problému na 5W30 funguje. Podobně motor VW DFGA (2.0 TDI 110 kW) i do něj autorizovaný servis plní 5W30. Upraveno Červenec 31, 20205 r od Pavel_RB
Srpen 1, 20205 r Já mám v návodu k nové 1.5TSi 11/2019 že mohu použít 504.00 jen pro dolití úbytku.Takze kupuju origo na Obautodíly 0w20 5 litru za 1300 a origo filtr za 199,- výměnu mi delali v autorizaku už podruhé a to za 490 kc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.