Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Ahojte, Ví někdo, jaký je mezi nemi rozdíl? Mám výbavu elegance bez el. Sklopných zrcátek a bez kessy. Přitom v této výbavě má být obsažena standardně... Jak je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Medzi jednotlivymi rocnikmi sa vybavy menia.Nieco sa prida,nieco vypadne.Neda sa jednoznacne povedat,ze toto ma style a toto elegance stale pocas jednotlivych rokov vo vybave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 A taky záleží na zemi kde bylo auto koupeno, různé trhy mají různou skladbu výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Auto je původem ČR, díky za objasnění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Napiš sem datum výroby, třeba někdo bude mít i odpovídající ceník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 A není to náhodou tak, že v minulosti se vysoký výbavový stupeň jmenoval Elegance a nyní se to jmenuje Style? Do ceníků moc nekoukám, ale už jsem dávno neviděl výbavu pojmenovanou Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Ahojte, Ví někdo, jaký je mezi nemi rozdíl? Mám výbavu elegance bez el. Sklopných zrcátek a bez kessy. Přitom v této výbavě má být obsažena standardně... Jak je to možné? Např. dost OIII, které jsou dovezené z DE kessy nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 (editace) Už jsem zkoušel hledat odpovídající ceník pro O3 Elegance 12/2015 původ ČR, bohužel neůspěšně.. Kdyby na něj někdo narazil, tak prosím šup sem sním ! :) Třeba to bude ještě někomu užitečné :) Editováno: 19. Červen 2020, autor: Petr Smolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Hm, zajímavé, mám ceníky 04, 09 a 11/2015 a ve všech je pouze Style. Opravdu máš Elegance? Upravil jsem název tématu, aby se daly případně porovnávat i jiné výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 V techičáku i servisce mam elegance ale je pravda, že když jsem jí kupoval tak prodejce Havex jí měl označenou jako Style tak nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Heh, tak to je dobrý... Přidávám ceníky 09/2015 a 11/2015: octavia-cenik 9-2015.pdf octavia-cenik 11-2015.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 (editace) Takže výbava Style opravdu nahradila Eleganci. Jen pro info jak je to stemi výrobními období? Na ceníku je v roce 2015 poslední listopad a já mám datum výroby prosinec. Btw teď jsem koukal do servisky a mám tam opravdu Style takže to sedí, mém jsem těch servisek za poslední dobu otevřených víc, tak jsem si to splet :D sory a díky pawouku :) Editováno: 19. Červen 2020, autor: Petr Smolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Máš v tom bordel. Úplně přesně nevím, mělo by se to řídit ceníkem platným při uzavření smlouvy. Proto jsem tam dal i ten o něco starší. Po tom listopadovém už nic není. Oni nemění ceníky úplně každý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 To trochu mám :D ok, ještě jednou díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 (editace) Podle článku Vybavy byla i v roce 2013 v Eleganci Kessy a sklopná zrcátka. Editováno: 19. Červen 2020, autor: mimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Elegance 2014 - Kessy ano, sklopná zrcátka ne, pouze za příplatek 6000 Kč společně s další výbavou. Viz ceník 01/2014: Octavia III - ceník 2014-01.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Já mám Eleganci plus 8/2013, kessy ano sklopná zrcátka ne, xenony ne, dešťový a světelný senzor ne, světla ve dveřích ale ano. Tehdy to tak bylo. Další ročníky to měly odlišné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Pawouku nemáš náhodu ceník pro Octavii, která byla vyrobena v srpnu 2017 ? Chtěl jsem mrknout na výbavy a ceny, snažil jsem se na netu hledat, ale neměl jsem štěstí. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Nejblíž tomu bude ten dubnový: nova-octavia-cenik 4-2017.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Děkuji móóóóóóóóóóóc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.