Stan-m Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Zdravim pani,chcem sa opytat,ci chodievate prehadzovat zimne kolesa za letne (a naopak )do servisu alebo aj doma si ich prehodite ? Zaujima ma to preto ,ci vam potom senzory na tlak v pneu. neblbnu ked to menite doma samy alebo sa to da lahko sparovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Pokud nepotřebuješ kola vyvažovat, lze měnit i doma v garáži. Kalibrace se provádí přes Infotainment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Chodim do servisu lebo mam len 1 sadu diskov. Nicmene na F3 ak mam cas, menim sam, ak nie, tak pneuservis. Ziadne senzory v pneu nie su, pokial si si to nepriplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stan-m Vloženo 28. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 V 28. 7. 2020 na 17:58, KarelM napsal: Pokud nepotřebuješ kola vyvažovat, lze měnit i doma v garáži. Kalibrace se provádí přes Infotainment. Rozšířit planujem tak ,ze sa vyvazia raz ked sa nasadia zimne na ne a potom po sezone ich len oznacim z ktorej strany su a odlozia sa.. a nasadim letne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 A co třeba plecháče na zimu? Pneumatikám každoroční přezouvání moc na výdrži nepřidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 V 28. 7. 2020 na 21:56, Kuchar7 napsal: A co třeba plecháče na zimu? Pneumatikám každoroční přezouvání moc na výdrži nepřidá. Rozšířit Plechace na Superba?To je fakt,ci delas kozy???? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Máme na každé auto dvě ALU sady a měníme doma sami podle potřeby, jednou za čas mimo sezonu necháme kola pro jistotu převážit. Jelikož to už děláme na 4 autech a točení klíčem je pruda pořídil jsem si rázový utahovák a pak to jen obejdu momenťákem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 V 29. 7. 2020 na 7:51, Patrik1971 napsal: Plechace na Superba?To je fakt,ci delas kozy???? Rozšířit Tak pokud nechce investovat do druhé alu sady, tak mi plecháč na zimu přijde jako lepší varianta než pořád převlíkat pneu... V závislosti na nájezdu bych ale osobně volil celoroční pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stan-m Vloženo 29. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 V 28. 7. 2020 na 21:56, Kuchar7 napsal: A co třeba plecháče na zimu? Pneumatikám každoroční přezouvání moc na výdrži nepřidá. Rozšířit ja mam dve sady ALU letne 19 a na zimne originaly 17 na ktorych auticko bolo kupene.Tak preto sa priklanam k rieseniu ako LIVEBOMb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Proste si to muzes prehazovat sam akorat si kola nafoukas na pozadovamej tlak a tak to i ulozis pres radio a to je cele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Přesně tak stačí nebýt linej a je to. Nemusím se objednávat. Prostě to udělám kdy mi to vyjde. Ušetřím. Mám čas na kontrolu případně vyčištění brzd i podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 (editace) V 29. 7. 2020 na 8:32, Kuchar7 napsal: Tak pokud nechce investovat do druhé alu sady, tak mi plecháč na zimu přijde jako lepší varianta než pořád převlíkat pneu... V závislosti na nájezdu bych ale osobně volil celoroční pneu. Rozšířit Vzhledem k tomu kolik stoji originál plecháč a kolik stojí nová celá sada ALU někde na bazaru. Při ceně 700k za auto další sada za 30k už není takový výdaj..... a třeba na 206kw plecháč vůbec legálně nedáš. Sháněl jsem ho na rezervu a v povoleným rozměru sem ho ani nenašel. Editováno: 29. Červenec 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.