Emil-Z Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Chce to prostě ještě počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Snad to v horizontu cca 4 let, něž příjde facelift, stihnou vychytat :-)) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 A do faceliftu dají zas něco nového.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Třeba si to odpustí a dají si čas na doladění. Ten digitální "krok" kupředu (ikdyž v tohle případě se jednalo spíš o skok) byl na koncern až příliš velkým soustem. Chtělo by to nejdřív napravit reputaci, ať se zákazník nebojí koupit nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 No, oni si ještě ani nespravili pověst z dob, kdy představili nové TSi s řetězem, natož teď po těch SW chybách. Zamlčování problémů, které se snaží i teď nepokrytě přejít, je prostě alarmující a znamená vztyčený prst pro případné zájemce. A to mám Škodovku rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 (editace) To já si zase myslím, že motory EA211 si tu pověst nemohli napravit lépe. Ale to je už OT. Editováno: 5. Únor 2021, autor: Rapid1.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Tak od pátku jen načitáme, zítra navštívím servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 A co restart (podržet to zapínací dotykové tlačítko vlevo dole), nepomůže ? Mně teď blbne front asistent. Nějdřív hlásí, že nemá výhled. Tak jsem ho vyleštil jak zrcadlo....a nic. No a dneska v té sněhové kalamitě zase po pár km začal fungovat. Taky mě štvou ty LED světla, po 50 km je na nich centimetrová vrstva ledu a svítí mizerně. To vážně za celou dobu vývoje nikoho nenapadlo, že v zimě to zamrzne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Gater: tohle Skodovka neresi,... jde jim o splneni homologacnich podminek. Zada vyrobci (Hella nebo jinemu), ten to vyrobi. Ze to nehreje anebo, ze muzou zamrzmout, nikdo neresi. A vyhrivani by to komplikovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Přidávám se..... mně kvůli vadnému senzoru venkovní teploty nefunguje žádné vyhřívání. Respektive volant a sedačky ano. Ostatní (zrcátka, čelní, zadní, trysky) jsou vlivem nesmyslné teploty, kterou ukazuje auto deaktivovány. K tomu samozřejmě "manuální klimatizace", protože aby člověk nezmrzl, musí topit na Hi (MAX). Dnes jsem měl dát auto do servisu.... Tady jsem o tom napsal článek, který jsem s radostí sdílel na FCB Škoda Auto... ať to lidi vidí. Reakce? "Autorizovaný servis to určitě opraví".... jojo opraví a já mezi tím budu jezdit taxikem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Asi zamrzlý ty CD Romy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Restart nepomáhá zkoušel jsem to několikrá a nic, pořád načítame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 a vytáhnout pojistku č. 46 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Po návštěvě servisu na počkání cca 2h odstraněno vše funguje, nic na výměnu pouze chyba komunikace se servrem. Bez online napojení nelze odstranit. Pošlou do ŠA a počkají na vyjádření. Dle technika možnost (restart) po odpojení baterky, ale doma by to nedělal, prý poté naskočí hodně chyb v jednotce. Hold daň digitální doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 https://www.auto.cz/strasti-modernich-aut-tohle-vsechno-v-nove-octavii-nefunguje-kvuli-jedinemu-vadnemu-cidlu-137949?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR2BtINJ-DzfISB1x7oUlCy02MpmrsMaY4ElRX2Dtlv9uC9X8f3fJVsf87Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 @Jan R.Ano, to je ten výše popsaný problém, co má náš kolega @Pawlisko, viz. 6 příspěvků výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekA Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 A lidi si ten krám budou dál kupovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 před 44 minutami, DušanV napsal: @Jan R.Ano, to je ten výše popsaný problém, co má náš kolega @Pawlisko, viz. 6 příspěvků výše. Jj vím. Já bych to řešil ihned a bez vyhřívaného skla, zrcátek se dá taky existovat jako statisíce čechů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Tak jsem si dneska přebíral nové auto... (nuda, 1.5 Style, navíc jen tažné). Hned mi udělali radost tím, že prý právě dnes vyběhla nová svolávačka... takže přijedu v pátek na přehrání... Sedl jsem si na hodinu a půl do auta a nastavoval a objevoval. Vše ok, nic nezamrzlo, nic neblblo. Po přezutí na zimáky asi zapomněl technik nastavit tlaky a po cca 20km levá přední křičí že chce kontrolu... vše ok, tak odmáznuto. Po cca 5km na mě auto křičí ať jedu prostředkem pruhu... byl jsem v něm, tak snad jedině že ty rozsolené sračky ho mátly... Takže první den a prvních 50km hodnotím kladně. Uvidíme jak to bude dál. Držte nám pěsti. 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 před 19 hodinami, Jan R. napsal: https://www.auto.cz/strasti-modernich-aut-tohle-vsechno-v-nove-octavii-nefunguje-kvuli-jedinemu-vadnemu-cidlu-137949?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR2BtINJ-DzfISB1x7oUlCy02MpmrsMaY4ElRX2Dtlv9uC9X8f3fJVsf87Y Jen je třeba podotknout, že v případě vadného čidla by se podobně chovala už OIII a nejspíš i OII (už tam se výhřev zrcátek spínal jen pod určitou teplotu a automatická AC taky brala jako vstupní parametr venkovní teplotu). Mimochodem @Pawlisko , zkoušel jsi to venkovní čidlo uplně odpojit? To by mohlo pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Vytvořit kvůli závadě jedné součástky článek na web s click-bait titulkem mi přijde trochu moc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Není se čemu divit. V dnešní době takové titulky vydělávají, což je primární cíl. Trochu se ale obávám, že to stejně nechá ŠA chladnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 před 31 minutami, petr.podzimek napsal: Vytvořit kvůli závadě jedné součástky článek na web s click-bait titulkem mi přijde trochu moc. Tobě to může přijít trošku moc. Někomu, kdo utratil milion na nové auto, to může přijít jako nezbytné minimum co pro sebe (a ostatní) může udělat s vidinou, že to Škodovka dá do kupy co nejdříve. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 @Rapid1.0 Ale ten majitel co psal ten článek to zatím ještě jako reklamaci nepodal (jen se ptal v servise, zda se s daným problémem setkali), takže ze strany ŠA "není co řešit"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 @Martab O reklamaci mi tady vůbec nejde. Chtěl jsem tím říct, že tím článkem co napsal, a který dále šíří motoristické weby, se to ke škodovce dostane daleko dřív a upoutá daleko větší pozornost, než obyčejná reklamace v servisu. A přesně to může mít ve výsledku daleko větší přínos pro další majitele aut s nefungujícím SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.