petr.podzimek Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Oni to snad vyrábí v opačném pořadí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 To je divny, protoze jsem objednaval v breznu 2021 a bylo hotovy na konci listopadu 2021, tak mi nerikej, ze by na tom delali o rok a 4 měsíce dyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havros Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 (editace) Pár kolegů na tom bylo podobně a měli to kousek přes rok. A dalších pár už se blíží ke dvěma rokům, ale já asi držím rekord. Mám pocit, že auta se slevou (na OL) musejí počkat před těmi, co kupovali RČ za vyšší cenu... Editováno: 13. Březen 2023, autor: havros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Nevím jak je to s cenou, na faktuře jsem měl cenu auta o dost vyšší, ale prodejce to srovnal slevou. Takže jsem byl na svém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 At ti daji VIN k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Už mám auto. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Myslel jsem Havrose, odpovidate moc rychle 😂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havros Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Hamman: Zítra zkusím získat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 před 1 hodinou, Hamman napsal: To je divny, protoze jsem objednaval v breznu 2021 a bylo hotovy na konci listopadu 2021, tak mi nerikej, ze by na tom delali o rok a 4 měsíce dyl Ehm ... odkud já jen stejnou situaci znám ... :D @havros Ale jinak ano, zatím jsi rekordman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 (editace) @havros tak to čumím , mě teď běží 17 měsíc a to čekám na obyč. Sportline ale ty jsi fakt rekordman , jak píší kolegové výše, tohle bych asi už nevydržel. ve mě se to vaří už teď. Editováno: 13. Březen 2023, autor: Murphy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 (editace) @Murphy1 Heh, kámoš objednával Sportline na konci 06/23 a v 09/23 ho dostal. Máš ho v combi? Kámoš ano, manuál 1.5 benzín. @havrosZkoušel ses (nebo tvůj dealer) škodovce aktivně ozvat? Editováno: 14. Březen 2023, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Dusane vis, ze Toyota mela cely unor zavreno uplne a Skodovka ne, zejo? Selsky rozum, maji min objednavek a mensi komplexnost konfigurace. Konkretne Octavka se vyrabi plnou rychlosti, kdybys videl, kolik casu ty lidi maji na splneni ukonu, tak te mrdne a rozhodne bys tam pracovat nechtel a ano vsechny vozy jsou na objednavku, tj. nepadaji do cerne diry, aby nekdo schvalne cekal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Chlapi, můj dojem je ten, že jsme objednávali v úplně nejhorší době, navíc jsou tady chudáci co mají vyrobeno a odstaveno. Já měl asi kliku že bylo vyrobené a šlo k prodejci. To bylo ale už v době kdy škodovka zase jela. Já čekal 17 měsíců, ale jsou tady jiní co čekají mnohem déle. Přál bych Vám aby jste už svá auta dostali a mohli se z něj radovat jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 (editace) Hamman já to beru to co píšeš o výrobě apod., ale asi někde je zakopaný pes, proč tedy třeba havros čeká více jak 2 roky a jiný má Octávku za 3 měsíce. Tohle normální není, obzvlášť když havros nemá jak píše, žádnou zvláštní konfiguraci, někde je v sytému chyba, já rovnou napsal, že možná i záměr. Editováno: 14. Březen 2023, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Není havros jeden z těch, kterým vyrobili auto na plac a když ho měli kompletovat, zjistili, že je poškozené a jelo se od znovu? Byly tu odkazy na to, že některá auta z placu museli sešrotovat. Jinak to není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Kdyby ano, tak by mi přišlo celkem fér zařadit výrobu auta, které se nahrazuje za sešrotované, na nejbližší možnou chvíli (v řádu dnů) a ne čekat další měsíce na druhé kolo výroby. Docela by mě zajímalo, kolik těchto "totálek" ve výrobě bylo. Ale to budou asi jen nízké jednotky vozů. Věřím, že co jde, to se snaží jen opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 @cross tak to má kámoš štěstí, nemám ho v combi a mám taky manuál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havros Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 O náhody není nouze… Auto dneska přistálo u dealera. Přiznejte se, kdo za to může? 😂 Takže finále bude opravdu 25 měsíců. 7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 8 hours ago, DušanV said: Hamman já to beru to co píšeš o výrobě apod., ale asi někde je zakopaný pes, proč tedy třeba havros čeká více jak 2 roky a jiný má Octávku za 3 měsíce. Tohle normální není, obzvlášť když havros nemá jak píše, žádnou zvláštní konfiguraci, někde je v sytému chyba, já rovnou napsal, že možná i záměr. Už je tak nějak známo, že o výrobní logistice natož v automotive nevíš ani ň. A neznalost samozřejmě poskytuje mnohem větší prostor pro tyhle fantasmagoriceké fantazie než když se člověk alespoň v základích rysech orientuje v problematice, o které se snaží rozumovat. Proto se nedivím tvým řádkům, ale s realitou nemají společného zhola nic. I v termínech dodávek aut platí Normální rozdělení, takže dodávkám za 3 měsíce se nelze divit ani v době, kdy je typická doba dodání 12+ měsíců. Vidět v tom chybu systému Škodovky či dokonce záměr je poplatné důchodcům v hospodě po 5. pivu, nic víc. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) @BubaqBeru, že je to tím, že do toho nevidíme - jak píšeš. Ono je to dáno hodně i tou komunikací ze strany Škodovky. Nepřipadá mi normální, že mně, jako platícímu zákazníkovi (a nemyslím si, že je to málo peněz), ani neodepíší na mail a místo toho ubrečeně volají dealerovi, ať s nimi už nic neřeším. Opakované lhaní do médií o maximálních dobách čekání. Případy typu: "Auto je zaplánováno za dva měsíce." a druhý den telefonát "Nevím jak se to stalo, ale už ho máme na prodejně.". A do toho pak ty situace (a ano, to je to, do čeho nevidíme), že někdo z našeho pohledu objedná stejné auto po nás a dostane ho třeba o rok dříve. Všechno tohle jen promíchává nasranost a pak slepě vidíme, že je tam ta nespravedlnost/"chyba" v odbavování objednávek a těžko se nám obecně tomu "workflow" na straně škodovky věří. Ale ... co já si mám co stěžovat, já jsem tady za dlouhou dobu snad jediný, komu zkrátili předpokládanou dobu dodání :D Editováno: 15. Březen 2023, autor: cross 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Já tu vůbech nechci jakkoliv Škodovku obhajovat. Ta (ne)komunikace a netransparentnost je projevem marketingového přizdisráčství namísto otevřené důvěryhodné komunikace. O tom žádná. Samotnému mi termín posunuli už ai 4x. Ale budit tady dojem, že je to vina Škodovky nebo dokonce že Škodovka záměrně zadržuje vyrobená kompletní auta, je projevem čiré tuposti. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Jsme pod 1000, teď už čekají jen naprostí neštastníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 @Hammanstále se k nim řadíš i ty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Je tu niekto, kto objednával niekedy začiatkom roka 2022? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) @Pe3k7já, zacatek ledna @Pedro32naštěstí ano :D Editováno: 15. Březen 2023, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.