Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak mě si ze seznamu čekajících odškrtněte 😉 .

23 měsíců..... 🤪 .

IMG_0387.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0388.jpg

V 15. 3. 2023 na 16:19, boban1108 napsal:

Dosáhl tu už někdo na 2 roky čekačky? Tuším, že jsem to zahlédl, ale nejsem si jist. 

V 15. 3. 2023 na 17:29, Bubaq napsal:

Dej mi měsíc a půl a dotáhnu to :-).

Srabe! :D Gratuluju :)

Pokud vydržím do 7.6,23, tak ty dva roky dám :-)

@Bubaq Gratuluju. A mimochodem, pěkná barva ;-)

Jo, Lava je boží :) Konec OT

Upraveno od xmenadis

Výhled do příštích týdnů je asi opět trochu zamračený (dle odboráře).

Zato nekomplety jdou jak pomásle, odboráře jsem nečetl, jen článek zvlášť o tom, kolik jste mi vydělali navíc

@Bubaq gratuluji, barva je krásná. Mám jí také ale na Scoutu. 

@HammanNemáš zač, to máš za to info, co nám tu z výroby poskytuješ :D

@PinacleJá ji mám zatím někde v zaprášené plechovce někde vzadu v polici ve skladu :D

Upraveno od cross

V 22. 3. 2023 na 14:47, lubos23 napsal:

Je otázne, či ten predpokladaný termín výroby svieti v systéme, alebo ho predpokladá len dealer. Ja som auto (RS combi, 2.0 TSI, M6) objednával v januári 2022 a až do decembra mi predajca nevedel povedať, kedy bude auto vyrobené - teda žiadny predpoklad. V decembri sa v systéme objavil predpokladaný termín výroby 21-23KW 2023, ktorý zatiaľ ostáva nezmenený.

Dnes prišla info od predajcu, že plánovaný termín výroby sa v systéme mierne presunul na 18-19KT.

Upraveno od lubos23

Tak rušení směn je zase tady :(

Kde? Na octavce urcite ne :))

V odborari je sices spomenute, ze niektore smeny sa budu rušiť, ale octavia tam spomenuta nebola. Tak ako piše Hamman.

Hm, aha, já se v těch zkratkách/halách nevyznám - tak jsem myslel, že "MB" = i octavia :) Tím líp! :D

MB I - Octavia, Enyaq

MB II - Fabia, Scala, Kamiq

Tak pánové ani já nedosáhnu na 24 měsíců :-( . Skončil jsem na 22 měsíců a pár dnů navíc :-). Ani se mi nechtělo věřit. Ve středu si jdu převzít svůj nový vůz. Doufám, že se všichni dočkáte co nejdříve.

gratulujem :)

ja som objednával v 02/22, a pred chvíľou mi díler potvrdil zatiaľ nezmenený predbežný termín 37.-40. týždeň. Údajne ale mal viacero zákazníkov, ktorým prichdádzajú autá aj o 1 až 2 mesiace skôr oproti predbežným termínom.

ostáva mi len dúfať, že aj u mňa to bude o niečo kratšie :)

Nekomplety fuč, užijte si svoje nové vehikly

Keď už nie sú nekomplety, bude výroba bežať rýchlejšie? Či to vôbec nemalo vplyv na výrobu nových aút?

Nemelo

Tak, vraj som sa dostal na rad už aj ja 😄 tento alebo buduci týždeň by malo byť auto vyrobené.. snaď to bude pravda 😄 

Já objednávka konec 1/22,slibeno 5/22 posunutí na 10/23, posunuto na 5/23, následně posun zpět na 13. týden/23, posun na 16. týden/23 a nyní posun na 21.-23. týden/23. Že prý nejsou díly na výbavy v packetech, které se dnes už nenabízejí a neví co s tím. Objednáno octavia 1.5 tsi, automat a výbava vlastně vše co šlo, včetně ergonomických sedaček s masáží a přídavným topením 

Takže pokud mám objednané ergo sedačky, tak se jich nemusím vůbec dočkat?

@Hammanmohl bych se prosím zeptat, zda je nějaký problém s DSG převodovkama? Objednával jsem 1/22 1.5 Tsi E-tec a měl jsem už několik odkladů, a mělo se vyrobit 15. týden, ale dealer mi dnes volal, že prý momentálně nejsou vůbec DSG, tedy se zatím odkládá na neurčito. Je to pravda s těmi DSG?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.