Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Omlouvam se, ale jsem z toho cely trosku zmateny Mam Roomster 1.2 HTP 51kw r.v. 2009. Podle ceho poznam, ze jde u meho roomstra aktivovat Tempomat, aniz bych musel menit RJ ci neco jineho? S vymenou packy samozrejme pocitam Dik za info. Je potřeba vědět už při objednávání nové "páčky", jestli je to do auta s palubním počítačem nebo bez něj - auta s PP mají buď MaxiDot, nebo aspoň "multifunkční ukazatel" (= LCD podsvícený displej uprostřed palubní desky, ukazuje okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, průměrnou rychlost...). Auta bez PP mají "jen budíky" a malý LCD displej s údajem ujetých km. namontoval jsem tempomat, propojil dle návodu, ale nejde mi nakódovat ŘJ a tempomat nefunguje, neb ŘJ ho nezná a hlásí chybu. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? To samé co kolega, máš pravděpodobně nesprávnou verzi ovládače - přesné označení je napsáno myslím i tady ve vláknu, je potřeba objednat přesnou verzi podle úrovně výbavy auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roomik Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 To si myslím, že bych měl mít vše O.K. - páčku s PP mám a PP má. Ale pokud ne a nemám přesnou verzi, to znamená, že to prostě nebude fungovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Musíš dát nějaké informace pokud chceš něco vědět. Je to Roomster? Modelový rok? Předfacelift nebo po? Motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 kde a jak jsi kodoval ? krom 40kW umí všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roomik Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Tak dílo se povedlo, musela se překodovat jednotka. Problém byl v tom, že páčka byla moc nová na můj modelový rok 2007 - aspoň tak mi to bylo vysvětleno. Motor mám 1.4. 63 kW v tom by problém být neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Herot Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 (editace) Mel bych jednu mozna hloupou otazku. Znamy ma: Model name: 6Y Skoda Fabia Equipment level and body type: J Classic, Combi Engine: Y 1.2 MPI 12V, petrol 47 kW (64 PS) @ 5400 rev., 112 Nm @ 3000 rev., DOHC, EU4 (EU2-DDK, EU3-DDK*) Engine codes possible: AZQ, BME Model Year: 8 2008 Motor tam je BME. Tak a ted nakoduji to pres klasicky KKL kabel s klasickym postupem: Kodovani=>pro aktivaci zadat 11463 ?? Editováno: 28. Březen 2012, autor: Roman Herot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Herot Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Takze nepotrebuji zadny CAN kabel/zarizeni ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedulo Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Ahojte, domontoval som do Roomstera tempomat, funguje bez problému. Akurát ma trochu zarazilo, nakoľko mám Maxi Dot, že nie je možné aktivovať kontrolku tempomatu na Maxi Dote. Dá sa to dodatočne vykonať? Má s tým niekto skúsenosť? Vďaka vopred za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedulo Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 ešte doplním, po kontrole prístrojovky cez počítač sme tam našli všetky možné aj nemožné kontrolky (ESP, tlak pneu), čo ani nemám vo výbave auta a sú tam, resp. svietia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 (editace) Ahoj, mám roomster po faceliftu a kontrolka tempomatu svítí pouze v budíku rychloměru a to zelená viz foto. Editováno: 30. Květen 2012, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedulo Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Vdaka za info, predpokladam, ze ked ti kontrolka svieti, mas to original z vyroby. Ale aspon viem, kde si ju mam domyslat, ked zapnem tempomat. ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Hlavně záleží, jakého máš Roomstra - předface kontrolku na tempomat vůbec nemá. (Mám tempomat z výroby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Tempomat mi dodělávali v servise letos. Auto má už skoro 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedulo Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Tak to bude v tom. Ja mam pred faceliftom z r. 2009. Uz kontrolku nebudem hladat, musim si zvyknut. Hlavne, ze funguje! Uz nemusim davat tehlu na pedal... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Taky mam origo z výroby rok 2007 1,9 TDi a kontrolka mi taky nesviti ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedulo Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Hoši, vďaka za info resp. pomoc, záhada je vyriešená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Fabia II a Roomster mají kontrolku tempomatu vozy vyrobené po 13 týdnu 2010. Nezáleží na tom zda byl tempomat z výroby, nebo je doděšlávaný dodatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 ahoj, kdyby někdo měl zájem prodávám tempomat fabia II, roomster, s ovládáním palubního PC, celou dvojpáčku, bez kabeláže, originál, novou za 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 (editace) nazdar. kto by mal zaujem o tempomat FII alebo roomster zo slovenska (zapadoslovensky kraj) tak mu ho namontujem. material + robota 150euro. tomkrups@post.sk Editováno: 5. Červenec 2012, autor: tomkrups Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jano1180 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Caute neviete mi prosim poradit? Mam Roomster 1.6 77kW, 2008, namontoval som tempomat (pre vozidla s palubnym pocitacom) (riadiacu jednotku centralnej elektriky mam xxxxxxx6Q1), po jeho instalacii a aktivacii VAG-om mi vyhadzuje chybu: Nalezena 1 chyba: 005769 - datovy BUS pohonu: neverohodne sdeleni od ridici jednotky centralni elektroniky P1689 - 008 - neverohodny signal info o závadě: Stav závad: 01101000 Priorita závad: 0 Frekvence závad: 1 Kilometry: 79990 km Indikace času: 0 Kontrola tempomatu cez VAG COM je OK. Avsak vzdy pri jeho zapnuti vyhodi horeuvedenu chybu a tempomat teda v praxi nemozno pouzit. Podla toho, co tu citam, ak tomu rozumiem spravne, potrebujem zrejme nakodovat RJ centralnej elektriky, ale neviem ako, kde a aky kod zadat. neviete prosim niekto poradit? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 jednotka centrální elektroniky se nekoduje, něco máš špatně zapojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) Zdarec chlapi. Mohl by mi někdo zjistit objednávací číslo páček s tempomatem a palubním PC na Fabii II před FL? Blbne mi tempomat, nebo spíše už nejde vůbec, montovaný ve výrobě. Editováno: 16. Listopad 2012, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 BEA 700 020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.