Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tohle je muj udelator... Vyklopit sklo co nejvic, pak tam strcit prsty, lehce jeste vyhnout (s citem), zastrcit udelator a pomoci te spodni hrany vyhaknout zacvaky.

Jsou vzdycky 2 u sebe, viz. obr niz.

post-5-1164445526.jpg

Vloženo (editace)

Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice.

Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo.

post-5-1164445653.jpg

Editováno: , autor: Maverick
  • o 11 měsíců později...
Vloženo
Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice.

k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...

Vloženo

k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...

Na co jsou ty dva plisky netusim, s elektrikou to ale nema nic spolecnyho. Mozna nejake napruzeni proti vybracim, fakt netusim...

Vloženo

to asi bude ono. btw nevite nahodou cenu a cislo toho leveho zrcatka vyhrivaneho?

ted jsem si na to vzpomel, ze mi to nebezi a zaclo byt zrovna hnusne pocasi. takze predpokladam, ze ani opravovat nebudu, pac mi to pri vyndavani praskne :-/

Vloženo

Ja som na starom origo nevyhrievanom ľavom skle nemal žiaden ten pliešok. :huh: Na novom neorigo vyhrievanom bol jeden ale s plastu a aj ten som musel skrátiť na polovicu,lebo sa to sklo nedalo nastaviť doľava tak ako som potreboval.Keby som sedel vpravo,tak by to bolo akurát,ale z miesta vodiča som videl v polke zrkadla auto.

• o 2 roky později...
Vloženo

ahoj nebudu zakladat nove tema, tak se zeptam tu , mam praskle sklo v levem zrcatku a shanim prave takoveto jako mas na fotce, nevyhrivane , ve skodovce za nej chteji 650 kc, da se nekde sehnat levneji ? a jake je objednaci cislo a pripadne nejaky odkaz na levnou variantu :-) byli byste moc hodny, předem dik

Mira

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

nejako to prehanate s tym nastrojmi ja to vyberam Nozikom ..stara dobra rybicka .. a vy tu vytvarate nastroje a este sa mi nestalo ze by nieco prasklo alebo zlomilo :) netreba sa toho bat :)

Editováno: , autor: Lukas1450
  • o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...