pasik68 Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Mám dotaz, jestli se Vám při rozvícení tlumených světel, zbarví kontrolka na otočném ovladači světel do zelena. Jak při otočení ovladače přímo na tlumená světla, nebo i při rozsvícení tlumených světel při nastavení na auto. Mě svítí pouze zeleně symboly viz fotky (při rozsvícených tlumených světlech). Díky za reakce. P.S. u Golfa jsem viděl zeleně svítit i ten symbol tlumených světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazavka Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Mám to stejný jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 vsetky nove auta to tak maju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasik68 Vloženo 29. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2022 (editace) V 28. 9. 2022 na 10:09, pasik68 napsal: Jak lze teda poznat, při nastavení na Auto, že se rozsvítí potkávací světla, např. za slabé mlhy, deště, atd... když to není před autem ještě vidět. Editováno: 29. Září 2022, autor: pasik68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Podle toho zeleně podsvíceného symbolu obrysovek. V režimu auto jsou světla buďto zhasnutá respektive svítí denní svícení nebo svítí potkávací světla, ke kterým vždy svítí i světla obrysová, jejichž aktivaci symbolizuje zezelenání symbolu obrysovek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja.zs Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 58 minutes ago, Lancelot said: Podle toho zeleně podsvíceného symbolu obrysovek. V režimu auto jsou světla buďto zhasnutá respektive svítí denní svícení nebo svítí potkávací světla, ke kterým vždy svítí i světla obrysová, jejichž aktivaci symbolizuje zezelenání symbolu obrysovek. 1 hour ago, pasik68 said: Nejlépe je to zobrazeno na infotainmetu. Zapnout volbu CAR a přepnout položku Stav Vozidla. Zde je zobrazeno na 3D siluetě co je zapnuto anebo deaktivováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Nedávno jsme tohle probírali na srazu, že novější auta přišly o kontrolku na budíkách. Na mém S2 je to na přepínači světel řešeno stejně, ale navíc mám právě tu kontrolku před sebou. Ale jak píše @Lancelot, v režimu Auto nikdy jen obrysovky svítit nebudou, takže se tím řídit dá. Takhle jsem se orientoval u mého bývalého Rapida, který už samostatnou kontrolku neměl. Bohužel některá auta mají ten přepínač dost nízko a úplně ideální to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 A proto mám v budíkách od @wirer led v místě s příslušnou průsvitkou. Ale taky to jde poznat ale i podsvícením budíků a přístrojů. Jestli je tahle možnost i novějších modelů nutno vyzkoumat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Mimo jiné poznáš zapnutá světla na navigaci - při zapnutých světlech přejde to tmavého režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 To ale tak úplně neplatí. Pokud se světla zapnou při dešti (s ohledem na provoz stěračů) a zároveň není příliš šero, tak se tmavý režim na navigaci nenastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Kontrolku na palubce mám (nemám digitální štít), ale není zapojená. @wirer měl někde návod na zprovoznění indikace "low beam". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Prva verzia - https://wirer.sk/ledlowbeam/ Druha verzia doplnena o kontrolku BSD - https://wirer.sk/f3_led-kontrolky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersony Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 (editace) Mám Scalu a v návodu se uvádí, že kontrolka na přepinači světel (vpravo dole) slouží pro zapnutí potkávacích světel. Tato kontrolka se nikdy ale v této poloze přepnače nerozsvítí. K čemu tedy slouží. V případě polohy Auto jsou zapnuta podle potřeby obrysová světla a s nimi i tlumená (potkávací světla) automaticky. To je indikováno kontrolkou zapnutí obrysových světel na přepínači. Jediné vysvětlení mě napadá, že by mělo jít o vynucené zapnutí potkávacích světel (a zároveň i koncových) řidičem, ale přesto se kontrolka nerozsvítí. ??? Editováno: 10. Březen 2023, autor: petersony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 (editace) V tom návode nie sú popísané kontrolky, ale polohy prepínača svetiel. O kontrolkách platí to, čo je uvedené v predchádzajúcich príspevkoch v tejto téme... Editováno: 10. Březen 2023, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersony Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Ano, v návodu nejsou popsány kontrolky, ale z výše uvedeného se také nedá odvodit proč kontrolka tlumených světel nesvítí i když je přepínač v její poloze. Je to tak správně? když přemístím přepínač do polohy obrysových světel tak kontrolka obrysových světel svítit začne, což indikuje, že se rozsvítla přední tlumená a zadní obrysová světla. Po přemístění přepínače do polohy tlumená světla kontrolka nevítí ale přední a zadní světla ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Zeleně podsvícený je pouze AUTO a poziční světla. Jinak řečeno, máš to tak jak to má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.