Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Malé foto pro ty co neví na co to je. Vysvětlení: proti odlétajícím kamínkom (každý kdo se podívá na chladič od klimy tak pochopí) a mimo jiné aj na listí co je na podzim na cestách.

InkedIMG_20200626_191120_LI.jpg

• o 3 měsíce později...
Vloženo
V 10. 6. 2020 na 12:55, Fajerak napsal:

Tak jsem si zas udělal radost, tahle věcička na našem trhu chybí a pro mne je hodně důležitá (né z eztetického hlediska).

IMG_20200610_112053.jpg

To je samovyroba? Přesně tohle je super. Jezdím do lesa a chladič zasranej od vysoke trávy a v zimě u nás házejí štěrk,takže v loni proražený chladič klima.

Vloženo

Ja som daval tahokov z nejakeho tuningoveho obchodu, dal som dole naraznik a pripevnil to za povodnu mriezku. Mal som to len v dolnej casti. Na novom aute planujem kupit nerezove pletivo a prekryt nim z vnutra aj spodok aj vrch mriežky. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 26. 6. 2020 na 19:56, osobne napsal:

Dík, mě tam jednou vletěl i pták, nepřežil to.

Tvůj? Ne, ted vazne. Koupil jsem snezneho muze 2014 outdoor i s tou horni clonou, ale chtel bych ochranit i chladic klimy, tak hledam ten spodni kryt, ale vsude je jen city. Nemuzu najit outdoor. Asi by mi stacila jen ta mrizka. Umite nekdo poradit?

• o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...
Vloženo

Zdravím. Prosím vás, neporadí mi někdo ohledně spodní clony chladiče Na Škoda yeti 2013 facelift? Objednala jsem si z jednoho e shopu, tam nesedí cca o 2cm na výšku, a na jiném, na který mi poslal odkaz primo automechanik, nesedí dokonce o 14 cm na šířku!! Označení stejné, a vyrobek kazdy jiny, ale nepasuje ani jeden z nich... Nema nekdo doma stejné auto?? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...