Jajik Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Prosim o radu! Nastartuji svoji Fabku vse o.k. , ale jak se chci rozjed tak mi skace jak diva. Asi po 5min. nes se zahreje to prestane. Nevite co stim muze byt? Dik predem!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Prosim o radu! Nastartuji svoji Fabku vse o.k. , ale jak se chci rozjed tak mi skace jak diva. Asi po 5min. nes se zahreje to prestane. Nevite co stim muze byt? Dik predem!!!! automaticky sytic, alebo skrtiaca klapka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 vycisti si klapku...chvila roboty... malo by to odstranit tvoj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Já jsem do klapky, rerspektiove sání vystříkal ve čtvrtek skoro 3/4 spreje, pod výfukem byl čený koláč sazí :-D a od té doby mi neškubla. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajik Vloženo 7. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Dekuji za dobre napady. Zitra se nato kouknu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 to Tomas: prosim tě co přesně si tam do té klapky nastříkal a kde si to sehnal? Stříkaš to na klapku nebo dovnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Čistič škrtících klapek, nebo čistič karburátorů. Sundal jsem plastový dekl motoru a pak plastové koleno co vede od trubky z filtru vzduch do klapky. Stříkám to přímo na klapku. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 A to se nemusi vymontovat ven ?A kam ten sajrajt natece nekam do motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 (editace) Nad klapkou je jen filtrovaný vzduch + odvětrání bloku motoru. Žádný benzín vám při jízdě klapku nevyčistí. To odvětrání dělá sviňstvo. Editováno: 17. Říjen 2006, autor: jargoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ted sem koukal v globusu maj cistic karburatoru a vstriku od SIPu ale je to jako vodicka nebo jako lestidlo to vypada to asi neni ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 To se leje do nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 A jak přesně se jmenuje to co používáš ty? Moc tomu nerozumim tak si necham poradit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Čistiš karburátorů ve spreji Nejseš z Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jo jsem proč že sem tak blbej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Můžu tě nasměrovat do jedý firmy kde ho prodávaj. Tam jen řekneš čistič karburátorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) Jo jsem proč že sem tak blbej? uz nemam silu to znova opakovat... daj si do HLEDAT -->cistic karburator, podmienka hledat "kdykoliv" vysype ti to odkazy co potrebujes. jaj. Editováno: 23. Říjen 2006, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 JJ to bys byl hodny jak se jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Víš kde je v Hostivaři Interspar, když jedeš od něj směrem do Štěrbohol tak na prvních světlech v levo do uluce pražská, a cca 100m vpravo je prodejna autodílů APM, tam ho mají, dneska jsem na něj koukal když jsem kupoval teile. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 jj zajedu si tam diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.