Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim o radu! Nastartuji svoji Fabku vse o.k. , ale jak se chci rozjed tak mi skace jak diva. Asi po 5min. nes se zahreje to prestane. Nevite co stim muze byt? Dik predem!!!!

Vloženo
Prosim o radu! Nastartuji svoji Fabku vse o.k. , ale jak se chci rozjed tak mi skace jak diva. Asi po 5min. nes se zahreje to prestane. Nevite co stim muze byt? Dik predem!!!!

automaticky sytic, alebo skrtiaca klapka?

Vloženo

Čistič škrtících klapek, nebo čistič karburátorů.

Sundal jsem plastový dekl motoru a pak plastové koleno co vede od trubky z filtru vzduch do klapky.

Stříkám to přímo na klapku.

Tom

Vloženo (editace)

Nad klapkou je jen filtrovaný vzduch + odvětrání bloku motoru. Žádný benzín vám při jízdě klapku nevyčistí.

To odvětrání dělá sviňstvo.

Editováno: , autor: jargoon
Vloženo (editace)
Jo jsem proč že sem tak blbej?  ;)

uz nemam silu to znova opakovat... :disgust:

daj si do HLEDAT -->cistic karburator, podmienka hledat "kdykoliv"

vysype ti to odkazy co potrebujes.

jaj.

Editováno: , autor: colins
Vloženo

Víš kde je v Hostivaři Interspar, když jedeš od něj směrem do Štěrbohol tak na prvních světlech v levo do uluce pražská, a cca 100m vpravo je prodejna autodílů APM, tam ho mají, dneska jsem na něj koukal když jsem kupoval teile.

Tom

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...