Brumla Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 máš recht Brumlo.. já jsem měl v ruce TOM TOMa o víkendu, model už nevím ale je to fajn a možná i lepší než NEXUS.. A hlavně, si jí můžeš vzít s sebou.. Možná, ale když mě se líbí origo navi..ale ta cena, Alessio (auto.asp2) psal něco o 34 800,- Kč. Kdo chce za 11 800,- můj Nexus ? Copak o to, pěkná je, jen kdyby se originál navigace tak moc nekradly!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Copak o to, pěkná je, jen kdyby se originál navigace tak moc nekradly!! Nenaděláš nic, zloděj si důvod vždycky najde, když to nebude navi, bude to něco jiného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ale tak 35 neni 90!!! A rikal jsem KOLEM 30, coz mi rekl Alesio v pondeli po telefonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Me by zajimalo kdo uz ji ma v aute, chci o tom slyset vic plsssssssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ale tak 35 neni 90!!! A rikal jsem KOLEM 30, coz mi rekl Alesio v pondeli po telefonu... Jj, 90 a 35 je sakra rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smahony Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Ramecek je stejny s Nexusem. ptz to foto navigace trinax co tady mate vyfocenou je navigace urcena do VW Multivana. Do passata a O2 ma stejny rozmery jako nexus navi pro O2 vypada takhle: Editováno: 11. Květen 2007, autor: Smahony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) máš recht Brumlo.. já jsem měl v ruce TOM TOMa o víkendu, model už nevím ale je to fajn a možná i lepší než NEXUS.. A hlavně, si jí můžeš vzít s sebou.. Možná, ale když mě se líbí origo navi..ale ta cena, Alessio (auto.asp2) psal něco o 34 800,- Kč. Kdo chce za 11 800,- můj Nexus ? Já prodám NEXUS za 11 799 a to je poslední slovo Editováno: 11. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ramecek je stejny s Nexusem. ptz to foto navigace trinax co tady mate vyfocenou je navigace urcena do VW Multivana. Do passata a O2 ma stejny rozmery jako nexusnavi pro O2 vypada takhle: Super, díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Já prodám NEXUS za 11 799 a to je poslední slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nebyly by někde přesné specifikace té navi )co to umí), nebo aspoň návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Já prodám NEXUS za 11 799 a to je poslední slovo Tak tomu říkám slušná cena ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Už som bol rozhodnutý pre Trinax aj ja, ale fakt by som sa potom o auto bál ešte viacej. Takže nateraz ostanem pri bežnom rádiu + PDA na navigáciu. Ale to, že to vie parksenzory, to je fakt super. Nemáte niekto foto, ako to pri tom parkasistentovi vyzerá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Už som bol rozhodnutý pre Trinax aj ja, ale fakt by som sa potom o auto bál ešte viacej. Takže nateraz ostanem pri bežnom rádiu + PDA na navigáciu. Ale to, že to vie parksenzory, to je fakt super. Nemáte niekto foto, ako to pri tom parkasistentovi vyzerá? já ten TRINAX nechci moc hanit ale připadá mi funkce zobrazování na displayi při parkování jako zbytečnost.. vždyť stejně couváme podle pípání a detaily se dolaďují přes zrcátka... tak k čemu ještě kontrolovat display? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Já prodám NEXUS za 11 799 a to je poslední slovo Tak tomu říkám slušná cena ! aby se toho někdo chytlavej nechytl a mischickin měl klid.. poslední slovo je že neprodávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Co má navíc??Akorád tu grafiku pro couvání,umí filmy a má dotykovku. Pro mě-grafika při couvání vcelku zbytečná-pěkná ale nepotřebná Dotykovka-myslím jen frajeřina,jinak pořád upatlaný displej Filmy-jo to je super,ale další problém-krabička na odblokaci Canů,jinak to nepůjde za jízdy mapy-bohužel pouze va DVD a zatím je problém je sehnat.Nebere klasické mapy na CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 zlatý prciny... přesně tak... a neívm kdo by u nás v autě čuměl na filmy? Leda náš Oskar, kterýmu bych mohl pouštět třeba poletující kosy, vrabce a nebo pobíhající polní zvěř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 zlatý prciny...přesně tak... a neívm kdo by u nás v autě čuměl na filmy? Leda náš Oskar, kterýmu bych mohl pouštět třeba poletující kosy, vrabce a nebo pobíhající polní zvěř Ještě že nemyslíš mého Oskara Koukat za jízdy na film,to je tak akurát se někde zabít..tak to mně neláká. Poohlídnu se po nějakém levném TomTomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jinak koukám, že na eBayi se dá ten Trinax koupit i za 510€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jinak koukám, že na eBayi se dá ten Trinax koupit i za 510€ Maš link na ten ebay. Je to nemecky alebo holandsky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 V pátek jsem jí viděl a je super...sice prý nebudou úplně na 100% fungovat parkovací senzory, musela by být jiná řídící jednotka, ale asi do ní jdu...tak kdo chce ten Nexus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 V pátek jsem jí viděl a je super...sice prý nebudou úplně na 100% fungovat parkovací senzory, musela by být jiná řídící jednotka, ale asi do ní jdu...tak kdo chce ten Nexus? Jak na 100 ze nepujdou co to znamena???Kolik stoji ta ŘJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 V pátek jsem jí viděl a je super...sice prý nebudou úplně na 100% fungovat parkovací senzory, musela by být jiná řídící jednotka, ale asi do ní jdu...tak kdo chce ten Nexus? Jak na 100 ze nepujdou co to znamena???Kolik stoji ta ŘJ Ptal jsem se Alessia a říkal, že tam je jiná ta jednotka a že nebudou fungovat tak jak mají, pochopil jsem, že se nebudou zobrazovat na obrazovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 aby se toho někdo chytlavej nechytl a mischickin měl klid.. poslední slovo je že neprodávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 A hele, nemám tohle téma sloučit to s tím v Novinkách? Tam se o Trinaxu taky píše, pak je půlka tady, půlka tam, ale jak chcou Vaši, našim je to jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Petan Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Nikde jsem se nedočetl,jestli ten Trinax umí česky menu a hlasovou navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.