reprom Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Dík Doli za rýchlu odpoveď. Mám ešte otázku, ako je spracovaná mapa pre Columbus. Ja momentálne používam PDA s mapou iGO 2008 a som veľmi spokojný. Aj mestá menšie ako ja Bratislava, vie hľadať po uliciach, po číslach domov. Budem veľmi smutný, keď uvidím mapu v Columbuse? Hlasová navigácia v Columbuse bude aj v Češtine, alebo dokonca v slovenčine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Mapy jsou v pohode. Sice to neni uplne jako Teleatlas. Ale zatim jsem s nima nemel problem. Vyhledavani podle cisla domu funguje, ve vetsich mestech. Naviguje samozrejme v cestine, tak tam snad bude i slovenstina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 jen doplním Doliho že TV tuner bokem je okolo 12+-tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Mám prosbu dalo by se zde vypsat přesná objednací čísla jednotek co souvisí s propojením a zobrazováním na columbusu?Pročetl jsem tady všech 60 stránek a pokaždé je to trochu jiné označení.Mohl bych někoho požádat o doplnění prosím přesné? jednotka parkovacích senzorů kuli zobrazení senzorů na lcd jednotka volantu novější aby fungovalo i přepínání skladeb jednotka novější k bluetooth aby komunikoval telefon s columbusem označení tv tuneru (předpokládám bude stejný ze superba II) Kolega hledal i v etce ale někde byly 2 čísla jednotek tak bych chtěl mít jistotu.Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 je to tu popsané,stačí hledat.Podvolantovka s přepínáním skladeb nemá nic společné,ale vše tu je popsáno,tak proč psát dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Mám prosbu na majiteľov Columbusu. Chcel by so vedieť, aká podrobná je mapa, preto chcem poprosiť, či môže niekto vyskúšať zadať: štát: Slovensko mesto: Banská Bystrica ulica: Ružová číslo domu: 7 Hlavne ma zaujíma, či to berie aj to číslo domu. Mapy od iGO to berú v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Jsem to zkusil, kdyz jsem dal zadat cislo domu, tak mi to nabidlo pouze c.11 (nic vic), mam tam ted nahrany West V3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Dík Doli za rýchlu reakciu. Celkom milo ma Columbus prekvapil, že našiel aspoň niečo. Ak to chápem dobre, tak West V3 znamená že máš mapy západnú Europu? Mne tvrdia v Servise, že mi dajú Východnú Europu, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Zdar chlapi.Měl bych zájem zprovoznit zadní parkováky na navigačce RNS 510,mám MR 2008 combi,navigace je dodělávaná a je VW s červeným podsvícením,zvládnul by to někdo a za kolko?Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Zdar chlapi.Měl bych zájem zprovoznit zadní parkováky na navigačce RNS 510,mám MR 2008 combi,navigace je dodělávaná a je VW s červeným podsvícením,zvládnul by to někdo a za kolko?Díky za odpovědi cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 pokud přijede s rozdělanými plasty tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 pokud přijede s rozdělanými plasty tak jo Co to znamená rozdělané plasty co a kde? moc se v tom nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tohle řeš v SZ ne tady.Takže mi napiš SZ a já odpovím,ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tohle řeš v SZ ne tady.Takže mi napiš SZ a já odpovím,ok? si seňor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Dobrý den. Chtěl bych se na pár věcí zeptat ohledně navigace do škody octávie 2 po faceliftu s názvem "COLUMBUS. Velice rád bych si tuto navigaci koupil. A tak bych se chtěl zeptat, zda se do této navigace (zařízení) dá přidat, nebo nahrát nějaká jiná navigace, než je originální, např. Sygic nebo jiné. Na jakém principu toto zařízení funguje myslím přes PC oblast. Dá se do tohoto zařízení něco instalovat? Má nějaký operační systém, např. Windoows, nebo symbián nebo nějaký jiný? Kdybych měl např. nějaký navigační systém nainstalovaný na SD kartě, fungoval by kdybych tuto SD kartu vložil do tohoto zařízení? Díky moc za každou informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Nic jiného do té navigace nedostaneš. To je právě její tak trochu "nevýhoda". Přečti si tento thread celý a dozvíš se víc. Edit: Citoval jsem jen tu jednu větu. Cd-rom se ptal na víc věcí. Tak nevím proč to vadí... Editováno: 1. Listopad 2008, autor: j0ska Ach, ta citace...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Proč nevýhoda.Podle mě maká dobře a nechápu,když někdo uvažuje o jiném systému,proč nekoupí přenosnou a chce to cpát do jiné Editováno: 31. Říjen 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Navigaci bych vůbec neřešil. Naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ešte mám otázku, vie Colombus navigovať a súčastne hrá rádio, alebo CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ano vie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) Proč nevýhoda.Podle mě maká dobře a nechápu,když někdo uvažuje o jiném systému,proč nekoupí přenosnou a chce to cpát do jiné Myslím to tak, že existuje spousta výborných aplikací pro WinCE, na které si člověk zvykne a slovo "nevýhoda jsem dal do uvozovek.. Nemyslím si, že nemaká dobře. Já neříkám, že tam chci něco cpát.Odpovídal jsem na dotaz jestli se do RNS510 dá něco nainstalovat. Editováno: 1. Listopad 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Uz jede i tv tuner s teletextem=))Sry za kvalitu fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ten tuner je analogový nebo digitální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Vies zohnat tv tuner k columbusu?Ked ano tak za kolko?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ten tuner je analogový nebo digitální ? Oboji-hybridni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.