Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

To: OIZIK

Neboj, oni tam jsou(tuším, že pokud podržíš na delší dobu tlačítko SETUP, tak se ti objeví info).

DVD si musíš vyrobit. Nejdřív si stáhni obraz(iso), který si vypálíš na DVD. Už se tu o tom psalo někde v předchozích příspěvcích. Mapy ve verzi East Europe V.10 8049 jsou tady: http://www.ulozto.cz/xUCRCtqP/rns-510-east-europe-v-10-8049-iso

Pokud potřebuješ Western Europe, pohledej taky na ulozto.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, dal jsem si do auta HF, ale potřebuju to teď napojit do Columbuse a mám tam malý konektor a 4 dráty, které se mají napojit na napájení a ještě na 2 dráty (mám to napájet na původní kabeláž), to se mi ale nelíbí a mělo by být určitě originální nějaké zapojení, mohl by mi někdo poradit jak to udělat aby to bylo udělané tak jak to má být? Určitě bude třeba nějaký konektor, kam ty 4 dráty napinovat a potom zapojit do velkého původního konektoru co je v Columbusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau borci:) mám pár otázek ohledné Columba. V mé Octavii RS II FL (2011) mám Columbus již z výroby (jedná se o ten novější typ s LED displejem). Za prvé se chci zeptat, jak zjistím info o verzi FW + map? Zřejmě mám novější FW, které už neumožňuje zjištení verze pouhém podržením tlačítka SETUP. Zobrazí se pouze info o FM, AM ale 3 nabídka s informacemi o verzích již chybí. A s tím se pojí druhá otázka. Jak mohu aktualizovat FW + mapy? Doporučí mi někdo nějaký osvědčený postup, nebo mám raději do sersivu? Popřípadě jaké jsou cca ceny za oba úkony? Poslední otázka se týče couvací zadní kamery. Mám parkovací senzory propojené s Columbem (vepředu i vzadu), je možno nainstalova a propojit i parkovací kameru a Columbem? Popřípadě, kde se dá sehnat originální? Nechci ty čínské náhražky... Mockrát děkuji za odpovědi:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,


zřejmě nějak blbě hledám, ale v jakém formátu se nahrávají do navigace (Columbus) POI body? Vcard? Db3? Či jiné? Zkoušel jsem na SD kartu vložit do složky PersonalPOI soubor s koncovkou .db3, ale navigace mi tento soubor nenašla (SD karta při importu vyšedlá). Od jakého fimware podporuje Colombus přenos POI bodů z SD karty?


Editováno: , autor: KOM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...