Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

TMC je pro někoho při navigování důležitá věc a jak je nalepená jedno není. V té ploché části je drátový had který přijímá signál a v té vyboulené elektronika (zesilovač) a ta ještě tomu drátu stíní. Pokud někomu signál dostačuje je to v pořádku, jen píšu pro úplnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nalepil tak aby nikde nic nebouchalo v případě že páska nebude držet tak jak má. Takhle se to neodlepí jako v případě že by byla obráceně nebo někde nalepená bokem. Popravdě, pokud na samolepce není "3M" tak sem k tomu hodně skeptickej. Funguje to normálně, rádio nehlásí chybu anteny a nešumí tak jako když mělo jen jednu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatim čekam na redukci abych mohl zapojit obe anteny. ale rekl bych že prijem bude o 100% lepší. Dnes jsem natahnul až k radiu a zkusil ji zatim napojit samostatně bez anteny na střeše a už ted je prijem o dost lepší  :kol-47:  Takžře až budou zapojeny obě tak myslim že nebude co řešit.  :kol-47: Jinak jak dlouho tam dava columbus napeti ? vsiml jsem si že zelena ledka na antene sviti i po vytaženi kličku  :kol-31:

Objednaval jsem odtud : http://www.ahifi.cz/antena-vnitrni-acv-288009.html

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Biggy, ještě dotaz j té rozdvojce. Columbusem má vzadu takovou tu spojenou zdířku do které máme (někdo) tu výhybku. Místo ní dáš tu rozdvojky a do ní origo střešní anténu a tu druhou anténu? Mě tedy by stačilo koupit taky tu rozdvojky a anténu a jen zapojit? Nebo proč někdo kupoval kabel ještě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky sem nakonec bral z Ahifi a "redukci" ve Skodovce. Problem tech konektoru na Columbu je, ze sou blizko u sebe a dva konektory tam nedate. Takze se to resi tak, ze se koupi ta "redukce" ktera ma ty konektory pak osamocene a na ty se pripoji jednotlive anteny.

Cosby mi rikal, ze v pripade nouze se snad daji ty konektory rozebrat a zbavit plastu a zapojit to na primo, jenze pak se musi nejak odizolovat.

 

K tomu napeti, nevim jak dlouho, ale Columbus po vytazeni klicku jeste par minut bezi - je schopny se zapnout bez bootovani (bez startovaciho loga).

Editováno: , autor: LiveBomb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...