potahy do vozu - Stránka 6 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

potahy do vozu

Lancelote

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Ty škodovácký origo potahy si můžou nacpat za tu cenu...jak psal Akrubek...to si radši nechám auto celý komplet vyčistit a umejt a mám to na pár let....zrovna jsem koukal v našem servisu a komplet vč. sedaček a celýho čalounění stojí 1400kč....ani bych tu částku co stojí potahy nepromyl :-) za 5 let půjde zase z domu a hurá nový...auto

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Mám prosbu, je zde na foru někdo s kombinací:

Roomster Sport x interiér "Pulse" x sklopný stolek na zadní středové opěře z výroby,

takový Roomster má totiž zadní středovou opěrku potaženou černou "pulse" látkou a ne pouze šedý koberec ?

Něco bych surně potřeboval. :help:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Přihazuju názor kde si nechat ušít potahy.Velice jsme spokojeni s firmou TASO Mladá Boleslav tam nám šili potahy do Fábky a materiálově jsou suprový takže doporučuju a kdo jste z vých.čech tak doporučuju firmu v Hradci Králové v Kuklenách nepamatuju si název ale najdete ji na netu a myslím že už tady někdo o ní mluvil-brácha je chtěl do Octavie a taky moc spokojenej.

Osobně jsem byl taky proti potahum ale jen do doby než nám montovali construct protože pánové neměli čisté pazoury když se opírali o sedačku..

Odkaz ke komentáři

Jo a ještě takovej malej bonus na zasmání s kterým se musím pochlubit:když jsme byli v tom Hradci tak při objednávce jsme chtěli ušít na přední sedačky logo Škodovky a paní nevěděla jak vypadá logo protože ho tehdy neměli v nabídce(dnes už ho mají) tak se šla podívat ven na svoji Fabii jak vlastně vypadá to logo když s tím autem jezdí každej den do práce :kol-130::wallbash:

každopádně potahy se povedli,navíc vám daj gratis polštářek do barvy potahů a za babku vám je i natáhnout do auti takže pohoda a žádný hádky a nervy s mladou při montáži jako jsem to měl já :kol-48:

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  Kohiinek napsal:
Dobré potahy viz http://www.abena-autopotahy.cz/index.html. Cena na R podle materiálu cca 2000 - 3500 Kč, vč. airbagů, opěrek, kapes... Supr kvalita, velký výběr

taky jsem si objednal potahy od firmy abena. Zadní jsem nasadil bez problémů a pasují dobře. S předními to je horší. Nemůžu je vypnout - asi je potřeba je nějak dostat pod plasty na sedačkách - nevíte jak na to?

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  Akrubek napsal:
No já mám doma prospekt ty přímo škodovácký, vypadají moc pěkně, ale ty ceny, to je masakr, to si za ty prachy to nechám 2x do roka profesionálně vevnitř celé vyčistit a budu 5 let stále v plusu:)))

mas pravdu, ze su to nehorazne ceny, ale pokial neparkujes kdesi v garazi, tak v lete na slnku sa ti latka na sedackach na miestach uplne rozpadne...

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...