Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

chcem sa spytat: uz mi 2x odisla cievka a dnes 3x, ale pred dvoma tyzdnami som si kupil kabel tak som si spravil diagnostiku a vyslo ze v tretom valci je chybna cievka. A otazka znie to vzdy odchadzaju cievky v poradi ci to bola len nahoda? Inac treba nieco cez VAG nastavovat po vymene ci nie?

• o 2 týdny později...
Vloženo

zdravim som v presove a mam pruser, nestartuje mi auto neviem preco vie mi niekto poradit co moze byt problem?z nicoho nic nechce startovat, indukcne cievky su vsetky vymenene a VAG kabel mi ostal v kosiciach a nemam ako spravit diagnostiku a neviem co moze byt zle auto v podstate nastartuje ale hned zdochne :(((..pls poradte nieco

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Je potřeba mazat závadu v ŘJ po výměně cívky? Jde mě o to když se to stane na cestě a nebudu mít u sebe noťas jestli bude stačit pouhá výměna cívky bez smazaní závady, aby auto jelo?

Vloženo

Ahojte,mam takovy problem a to na otcově Fabii 1.2. 47 kw rv 2004.Najeto 130 tis.km.Po ranim startu se nějak motoru nechtělo naskočit a škubal,po chvili v pohodě.Dalšich asi 10 startu taky zatim v poho.Jinak auto jezdi na lpg,tam se vyskytuje taky problem že při provozu na lpg a při jizdě do kopce nebo podřazeni na nižši otačky začne auto trochu škubat jako by dochazel plyn.Je to dost nepřijemne.Na diagnostice jsem byl před 14 dny a nic to neukazalo,zkusim ještě zajet znovaAle co mě trošku zarazilo když jsem kouk na zapalovaci civky tak jsou na 2 ks celkem dost vyrazne boule,3 vypada v poho.Myslite že to muže byt těma civkama?Myslim že by povrch těch civek měl byt asi uplně hladky ne?Děkuji za připadne nazory.

Vloženo

a když nechtěl naskočit a škubal, blikal check? O těch cívkách se to říká, že když mají tu pecku nahoře, že už jsou načaté, ale jistota to také není.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...