Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

me by spis zajimalo jak technicky slote by bylo to dodelat - v pripade, ze bych si u alesia sehnal -vnitřní samostmívací zrcátko s dešťovým senzorem pro automatické stírání stěračů při dešti - jak pise

dik za rady

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nieviem, či by nestačilo len zmeniť kódovanie. Dažďový senzor by mal podľa všetkého posielať len impulzy (častejšie alebo len zriedka podľa dažďa) a tie vyhodnocuje RJ. Ale ak impulzy neprídu, tak by sa nemalo nič diať. Ak budem mať čas, skúsim sa na to pozrieť.

• o 4 roky později...
Vloženo

Nevím jak u Octavie ale u Yetiho(třeba to tak bude i u Octavie po FL protože elektrika bude stejná jako Yeti, možná to půjde i u octavie před FL) tak pokud se dešťový senzor deaktivuje tak se to chová jako klasickej cyklovač se čtyřma polohama. Dá se to přes VAG jak vypnout tak i změnit citlivost.

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Tak to by bylo super,ten můj dešt.senzor mě někdy pěkně se...e.Když potřebuji setřít,tak nesetře a když prší jen malinko,tak stěrače melou jako splašené.

Editováno: , autor: žralok
Necituj předchozí příspěvek !
Vloženo (editace)

A pokud jej deaktivuji,bude moci nastavit rychlost stírání tím malím knoflíčkem ,kterým se tet nastavuje citlivost stírání?

Editováno: , autor: žralok
Necituj předchozí příspěvek !
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím Vás,

lze to i vytažením příslušné pojistky. Já jsem měl opačný problém - koupil jsem auto s dešťovým senzorem, přesto jsem "manuálně" musel zapínat stěrače páčkou, tak jsem se po tom pídil, až jsem našel odpověď, že někteří si vytažením pojistky právě deaktivovali tento senzor.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak to je super,ale tet nevím,jestli zvětšit citlivost,nebi zmenšit citlivost a to tak,aby reagoval podle množství vody,která na něj dopadne,protože někdy stačí pár kapek a stěrače jedou jako blázni a někdy mám př.sklo plné vody  a stěrače nic!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...