Přejít na obsah

Jakou mate navigaci ?


dědek

Doporučené příspěvky

jj existuje, ale je to jen "ochcani" tomtoma.

De fakto jde o to ze se ve founu vytvori "bluetooth gps" a pred pustenim je nutne spustit java programek a pokazde v tomtomu navolit gps pak to jede.

Nevyhoda je, ze jede i bluetooth a je nutne pokazde navolit emulovany gps modul pri kazdem spusteni.

Mam ve founu Garmina,Sygic a i Tomtoma.Mel jsem i Route66.

A zatim muj zebricek je Sygic,Garmin,tomtom.Pokud bych mel nove mapy pro Route66 v8 tak by byl na 2 miste, mozna i na 1 :)

Sygic je vcelku fajn, hlasi maximalni rychlost jakou mohu na dane silnici frcet a kdyz dojedu na hranice tak mi ukaze rychlostni limity v dane zemi a i zda je nutne sviti apod. a mapy taky goood

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám TT7 pro Windows Mobile (viz podpis a můj foun). Zkoušel jsem IGO i Copilota, ale zatím jsem nejvíce spokojen s TT. Správně mi počítá trasy, přepočítá v rozumném bodě, ne až v půli obchvatu, prostě pohoda. Navíc mi tak nežere baterku telefonu, jako IGO (u Copilota jsem netestoval výdrž na baterii). Vím, že v autě můžu nabíjet, ale někdy se stane, že člověk tu navigaci z auta vyndá a pak je potřeba výdrž :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ja som si kupil cinanka Evolve Cooltrax 3D, v originale s Igo8.0.0 a 41 statmi Europy s aktualizaciou Navteq 2Q2010. No a na SD karte som rozbehal Igo8.3.2.7 a Igo Primo s mapami teleatlasu z 2Q2010 a teras idem rozbehat tomtoma 7 z mapami 1Q2010 a stahujem Garmina na vyskusanie. Najvacsia spokojnost s Igo8 kde som si upravil skin podla seba(navigacia do pruhov, znacky, navestia, obmedzenia rychlosti a statistika) a to nepisem o gameskach co na tom bezia. Jo a cele ma to stalo 110E(nav+SDkarta) a cca 4hodky ladenia lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...