Sniper_2003 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Chápu, ale ty 2 vyhazuješ a já je prodávám. A sada u mě vydrží také min 2 sezony a max.3. A ty 5tiletky byl pokus o vtip ( komunisti plánovali také na 5tiletky ). Editováno: 11. Únor 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Změřím, hodím na bazoš a když mi za ně někdo dá 2 tisíce, tak je prodám, ale to se asi nestane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Aby jsi se nedivil, zachvilku začíná sezona, lidi budou nakupovat jak divý. Přeci jenom všichni nemají na novou sadu a je lepší kupovat ojetou značku než novou Kaufland gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 2 Pawlisko Dunlop sport maxx se rychle sjíždí, a dost hučí, alespoň na můj vkus. Já již podruhé obouvám TENTO produkt a nedám na něj dopustit. A až doslouží půjdu do něj znovu. Jinak kromě Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, které nemohu posoudit, protože s nimi nemám žádnou zkušenost, ty Hankooky strčí ostatní jmenované do kapsy. A ako su na tom s hlucnostou tie hankook?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Dle povrchu. Continental se mi zdál tišší naopak třeba Barum,Dunlop nebo Goodyear se mi zdál hlučnější. Ony ostatně 17" kola sama o sobě už jsou hlučnější. Editováno: 11. Únor 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) goodyear efficient na 18" na superbu, absolutní ticho. daleko větší než s COnti 5. porovnávám na stejnym autě pro snipera. Editováno: 11. Únor 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Nemohu až tak porovnat - odhlučnění podvozku Sup VS Octavia je úplně jinde. Editováno: 11. Únor 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Už začínam byt z toho trosku blazon snazim sa vybrat co najtichsie ale aby mali dobre vlastnosti jak na suchu tak na mokru o najazd mi az tak nejde kedze nenajazdim toho vela. Ciže z diskusií mi vyplyva ze sa nemam orientovat na tabulky ktore su pri pneu co sa tyka hlucnosti v Db. Inak ak mam tie posledne indexy v TP 91W mozem kupit napr 94Y ?? Editováno: 11. Únor 2015, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Index 91 je zatížení - čím vyšší číslo tím pneu snese větší zatížení (kg) index W je max.konstruční rychlost pneu - lze zvolit jen písmeno následující za písmenem, které je uvedeno v Technickém průkazu ( tedy v tomto případě lze zvolit Y ) Krátká odpověď zní ANO můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 S tym indexom rychlosti som tusil ze mozem mat vyssie cize Y ale ze mozem mat aj hmotnostny to som nevedel. Dufam ze nebude problem na STK alebo s policiou. Dik za rady ohladne pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) OK s tymy indexmi je to tak ze mozem mat kludne vyssi ....... velmi ma teraz zaujala ta pneu co tu dal "Sniper_2003" ten Hankook. Na jednom nemeckom fore som cital ze ma rovnaky tvar dezenu ako dunlop sport maxx. Obrazky co som nasiel celkom tomu napovedaju. Editováno: 13. Únor 2015, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Vidíš to jsem ani netušil. Podobnost je tam tedy veliká. Ještě mě napadlo, že na druhém vozu v rodině mám nazuté taky Hankooky a ty jsou i o malinko lepší, ale jelikož je to auto rodičů tak jsem na nich nikdy až tak neblbnul. Kdyby tě to zaujalo tak to jsou TYTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Asi do nich čoveče půjdu a vyzkouším ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) no bude to klasika no jako levnější barum(oni ty letní barumy tak nejsou špatný, ale konti to prostě nikdy nebude) apod...., to máš jako superb vs passat. passat je vždy někde jinde, jenom všichni říkají že superb je skoro stejný Editováno: 14. Únor 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Nevím jestli jde srovnávat Barum a prémiovou výkonostní třídu značky Hankook. To je jako srovnávat BMW s Fabií. 2 Pawlisko A pro jaký model jsi se tedy rozhodl? Ten K117 Ventus S1 nebo K120 Ventus V12? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 valivy odpor to ma docela velky-osobne je nejezdim ale asi bych radsi vzal barum,ja jezdim conti a max spokojen http://velko-pneu.cz/pneu/22400-continental-ecocontact-5-225-50-r-17-94-v-letn%C3%AD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jen se zeptám dle čeho soudíš valivý odpor? Dle štítku kterým je obdařena každá pneu? Jestli ano tak každý odborný magazín, časopis upozorňuje že na tyto štítky jsou zavádějící. Ale v tomto máš pravdu. Ty Hankooky mají opravdu větší valivý odpor a to je proto, protože jsou to pneu vysokovýnové, které tě mají udržet i ve vysokých rychlostech na silnici. Je to prosté neexistuje pneu která by měla nízký valivý odpor k tomu byla tichá k tomu by měla vysoký nájezd a ještě k tomu by měla vysokou přilnavost. To prostě nejde. Takže záleží co preferuješ a dle toho si zvolíš pneu. Já preferuji výkon a bezpečnost a tudíž kupuji sportovní pneu a jak jsem psal je mi jedno když je po dvou nebo třech sezónách prodám a koupím nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 jasne ze podle stitku,nejezdil sem je,jezdi je myslim v tuningovech valkach :)presne jak rikas kazdy kazd si koupi co mu vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) No tak dnes mi prisli tie Hankooky ventus V12 evo 2 K120 len neviem preco na stranke mali oznacenie 225/45 R17 94Y XL a mne prisli 225/45 ZR17 94Y XL. Aký je vlastne rozdiel medzi R17 a ZR17?? niekde som sa docital ze k tomu R pridavaju rychlostny index ale ten mam na konci 94Y, tak tomu uz vobec nerozumiem Editováno: 20. Únor 2015, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Použít je můžeš. Je to označení pneu s indexem rychlosti přesahující hodnotu Y. Takže vysokovvýkonové. Koukni na internet najdeš to tam. Neumím to jináč vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) google: V poslední době je zaváděné značení "ZR - Y" preferováno některými výrobci vozidel, dokonce tyto pneu nesplňují jen "Y podmínky" ale jsou vyráběny pro rychlosti přes 300 km/h. Při těchto rychlostech je však nutné zatěžovat pneu do 85% jejich nosnosti. sniper byl rychlejší ;-) Editováno: 20. Únor 2015, autor: S0T0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jj je to tak ako pisete chalani, každa spoločnosť si to označuje akoby po svojom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) Sniper_2003Asi zvolím Hankook K120 Ventus V12 evo 2 225/45 R17 94YDám na tebe a pokud na ně nenajedu alespoň 30 tisíc, tak ti urvu guliska Do konce týdne zvážím. Ještě porovnávám s těma Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/45 R17 91Y ........a pak si možná hodím korunou )PS: teď jsem ještě zkoumal na internetu a u MICHELIN, které jsou sice dražší se zase pohybuje nájezd nad 50 tisíc. Četl jsem i týpky, co najeli 60 a 80 tisíc. To je sice už masakr, ale zase těch 50 tisíc je fakt krása, to se tu tisícovku i hodí připlatit... Zase jsem z toho paf...Nejezdí tu někdo na MICHELINkách? Editováno: 24. Únor 2015, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ja jezdím 225/45 michelin pilot sport. A ten sport tam asi neni napsaný pro nic za nic, muzu srovnat s continentalama SP 3 a je to obrovsky rozdil. Mají najeto cca 23 tisic a je tam jeste přes 3mm vzorku. Ps. vůbec nehučí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 To najedeš něco přes 30 tisíc, ale taky žádná sláva :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.