Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Akorat mam dojem ze Vam obema vadi ze se tady proste pise a vychvaluje 1.8TSi a ne ty vase motory,

nic jsi nepochopil. mě jen vadí lidi co píšou o nějakým jiným motoru, že je blbej a s blbýma chrochtákama jsi začal sám, ode mě to byla ironie. a po stopadesátý druhý a už fakt naposled ti píšu, že jsem svoje 1.9TDI nikdy nijak moc nevychvaloval

nicméně jako vorlajz, nemá to smysl, na věcný argumenty nereaguješ...

p2p: mě to přijde docela drahý, ale kdybych neměl CD changer, tak bych o tom možná přemejšlel. mam ale pocit, že do moji oktávky by to určitě nešlo...

Vloženo

Mno to ze jsem je oznacil za blbe, to byla z me strany tak trochu provokace to uznavam, ale to byl ciste muj nazor protoze tyto motory, obzvlast co mas ty, mame v praci v Oktavkach a proste mi nevyhovujou hlukove a tak trosku pruchodem vykonu, ale to nerika nic k tomu ze nekdo tento motor ma rad a vyhovuje mu. Akorat nechapu cloveka co si koupi tento motor a nevyhovuje mu, tzn. ze ho bud dostal a nebo ze koupil spatne, ale proto jsem take auto vybiral skoro pul roku, nez jsem si vsechny motory prozkousel a dost o nich precetl, abych se mohl rozhodnout.....stejnak jsem skoncil u prvni volby :)

To p2p: Ty tam nemas radio s CD menicem? Tohle je sice poodlnejsi, ale zase dalsi krabicka, ktera se ti bude nekde valet v aute. Mam takovou otazku je nekde v nejakem radiu od Skody USB konektor...treba u tech navigacnich apod.?

Vloženo (editace)

víceméně sis odpověděl. tuhle oktávku jsem dostal a jelikož jsem s ní 3roky jezdil jako student 2x tejdně trasu CB-Praha, tak s ohledem na to, že ročně najedu těch cca 30tis km, byl tenhle motor jediná možná volba a jsem za něj rád, i když ho svým způsobem rád nemám. jo možná, až budu vybírat další auto, tak požadavek co nejnižší spotřeby už bude pasé.

ale nikdy bych nenapsal ani o 5.0 V10, že je blbej.

Editováno: , autor: Luke288
Vloženo

Mam stream bez menice a nechci ho ani kupovat.. Mam 80 GB disk ktery jsem pouzival v stare octavii s radiem. 80 GB hudby a dat mi prijde skoro dostatecne a chci to znovu napojit na stavajici radio stream, proto hledam nejakou alternativu jak to tam dostat.... HDD ma samo USB konektor a jestli vite o nejakem jinem kramu co rozchodi na streamu USB sem s tim... ;):);)

Vloženo
víceméně sis odpověděl. tuhle oktávku jsem dostal a jelikož jsem s ní 3roky jezdil jako student 2x tejdně trasu CB-Praha, tak s ohledem na to, že ročně najedu těch cca 30tis km, byl tenhle motor jediná možná volba a jsem za něj rád, i když ho svým způsobem rád nemám. jo možná, až budu vybírat další auto, tak požadavek co nejnižší spotřeby už bude pasé.

ale nikdy bych nenapsal ani o 5.0 V10, že je blbej.

Pro studenta asi dobra volba to priznavam.

5.0 V10 - s necim takovym bych se rad nekdy projel, ale zivit bych to asi nechtel :) :)

Vloženo

aha, tak už mi je to jasný. Jestlis jezdil s "jednaosmdesátkou" za 4, se kterou já jezdil za 6, tak se nikdy nemůžu s benzínem 1,8 dostat pod, řekněme, 9 litrů. Taková jízda by mně totiž opravdu nebavila.

Vloženo (editace)

Bavila nebavila skus si jet cestu Brno - Svitavy a zpet v provozu kde nemas moc sanci predjizdet a spotreba mi klesla jak jsem psal. Muzu ti poslat foto jestli neveris.... :p

Ps: Stejnou cestu jsem pred tydnem jel za 9 ale to jsem fest zavodil a skoro se zabil... ale to je jinne tema ze jo ??? kol5

Editováno: , autor: p2p
Vloženo
Bavila nebavila skus si jet cestu Brno - Svitavy a zpet v provozu kde nemas moc sanci predjizdet a spotreba mi klesla jak jsem psal. Muzu ti poslat foto jestli neveris.... :p

Ps: Stejnou cestu jsem pred tydnem jel za 9 ale to jsem fest zavodil a skoro se zabil... ale to je jinne tema ze jo ??? kol5

no jo to by musel někdo nezávisle posoudit jak to vypadá, když ty "fest závodíš" a já když jedu "normálně". Možná v tom velkej rozdíl nebude. ;) Nicméně si myslím, že to moje "normálně" je opravdu normálně.

Vloženo

jsem někdy přemejšlel zkusit su pujčit nějakou benzínovou OII, jakoukoliv a prostě si to zkusit, kolik bych měl...těch 12 by klidně mohlo bejt, ale zas si kua říkám, že i do těch 10l se musí dát jet

Vloženo

Nevim cim to je, ale ta spotreba fakt leze dole.... Nemam s kym srovnat ale jak se s nekym potkam skusime to projet a uvidi se. Jinak tu trasu Brno - Svitavy a zpet budu dene jezdit az do ledna tak budu zkouset ruzne varianty jezdeni.... :p

A zaver dam samo k dobru....

Vloženo
Nevim cim to je, ale ta spotreba fakt leze dole.... Nemam s kym srovnat ale jak se s nekym potkam skusime to projet a uvidi se. Jinak tu trasu Brno - Svitavy a zpet budu dene jezdit az do ledna tak budu zkouset ruzne varianty jezdeni.... :p

Tak to te lituju...neexistuje snad horsi trasa nez je tato, jako student jsem tam jezdil z Pardubic dost dlouho nez jsem nasel jinou variantu...je to fakt hruza cesta:)

Vloženo

v úterý jedu HK-Brno-HK s 1,8tsi, má najeto 1000km, jsem zvědavý na spotřebu, porovnáme a hlavně k té spotřebě napíšu i průměrnou rychlost, ta je vypovídající zároveň s údajem spotřeby

Vloženo

Chlapci a děvčata,

nechci být ve středu po ránu Evžen prudič, ale zkuste tahle témata, řekněme odborná, nechat a psát jsem jen vážně poznatky týkající se TOHO KONKRÉTNÍHO motoru a ty věci kolem řešit třeba v ostatním, ve vašich octaviích, apod.

Jinak se tu vážně jen těžko něco najde, an tom se snad shodneme.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...