montek Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Mám takovy problém,někdy mi přední levé dveře přes central zamknou a jindy ne,musím ručne cuplík dát důle a pak centrálem zamknout abych uzamkl celé auto.A zase někdy opět se mi všechny odemknou,krom řidiče,takže musím od spolujezdce si otevřít ručne!Nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Mám takovy problém,někdy mi přední levé dveře přes central zamknou a jindy ne,musím ručne cuplík dát důle a pak centrálem zamknout abych uzamkl celé auto.A zase někdy opět se mi všechny odemknou,krom řidiče,takže musím od spolujezdce si otevřít ručne!Nevíte co stím? Prohlídni kabely, měl jsem něco podobnýho u levejch zadních, ale nějak jsem tam s tím zahejbal a otevírá i zavírá to dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Mám takovy problém,někdy mi přední levé dveře přes central zamknou a jindy ne,musím ručne cuplík dát důle a pak centrálem zamknout abych uzamkl celé auto.A zase někdy opět se mi všechny odemknou,krom řidiče,takže musím od spolujezdce si otevřít ručne!Nevíte co stím? Me odesel zamek na pravych prednich a chovalo se to stejne. Kdyz jsem zamykal porad odemykal a opacne. Reklamace a vymena zamku to spravila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Zkusím teda napřed ty kabely,nebo on buď poslouchá a pak zase dělá mrtvýho brouka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Pokud máš auto roku výroby 2002,nějak tak okolo,tak mají specifickou závadu a to ,že teče voda do ř.j ve dveřích řidiče.Odnese to ta ř.jednotka,má uhnilé piny a taky svazek ,lépe řečeno ,ta svorkovnice k motorku.motorek stojí 7500 a svazek 2100kč.to jsou ofic. ceny škodovky.Tak si porad....Pokud dodržuješ pravidelný servis ve značce,tak pro tebe může něco udělat garanční technik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo11 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Hello..mal som ten isty problem a bolo to presne ako pise diagnostik.... priste po vybrati rj z dveri bol uhnity pin na konektore.. treba vymenit rj..nastastie som zohnal mimo origo servisu. ale presne tu istu co tam bola za 4 tisic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Mal som to isté zaoxidivané konektory na motorčeku sťahovania okien po vyčistení OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No a u mne to dělaly mikrospínače v zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 No tak jsem překontroloval,zámek-mikrospínače,kabely,piny u ř.j.u motorku a stále nic.Je to už uplně hluché!Co teď?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 podivej se na zamek jeste jednou bez rozebrani a tam kde se napojuje na tycku ( tahlo k pojistce) Tam je mala pruzinka a casto se nalomi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Měl jsem zámek vytáhnutý napojený na eletriku a nic.Všechny pružinky jsou ok!Jako kdyby tam nešla šťáva do zámku a nebo motorek v zámku kaput?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 odmykám u řidiče a otevřou se jen ty jedny dveře. Vlezu dovnitř, dám klíč do spínačky a když otočím do startovací polohy, tak mě to tam zamkne. Pak to musím vypínačem otevřít a je to dobrý. Stane se to klidně 3x za sebou a pak třeba měsíc ne. Nikdo na nic nepřišel, nikdo nic neví, a proto na to seru, protože jinak už bych se z toho ksindlu zbláznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Pozri káble medzi dverami a stĺpikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Tak motorek v zámku je dobrý,odzkoušeno přěs baterii na pinech 1,2 a opačně zase odmyká.Takže fakt to bude ta řídící jednotka ve dveřích řidiče i když to zamykání vynechá,tak nejde ani el.zrcátko u řidíče- zajímavý??Ale tu řídíci jednotku jsem nemohl nějak rozpojit a vyndat ven,nevíte jak nato abych se tomu podíval na zoubek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Tak problém vyřešen.Byly to fakt ty dráty mezi dveřima a sloupkem.Dva byli tak napůl cvaklé...pěkně skované pod izolačkou.Elektroniku chce fakt vynechat a jít napřed po drátech - toď moje zkušenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) podívej se na tento příspěvek třeba to s tím úplně nesouvisí, ale mohlo by to někomu pomoct. Editováno: 9. Říjen 2007, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.