pet Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Jakým přípravkem dezinfikujete klimatizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 já pěnou ve spreji od retechu, a OK jednou jsem koupil sprej od Valea a je to voda a naprd, ta pěna je podstatně lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 O to mě právě jde abych nekoupil něco na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ten retech je super, cenu nevím sháněl mi ho kamarád co tama dělá na trhu je víc značek pěn, někde to kluci popisovali možná v návodech, hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Taky jsem použival co kadlec a docela dobré Ted jsem nechaval ve škodovce čisiti a doplnit klimu a celé to vyšlo dle učtu s dph na 640,- což je docela příjemný, je fakt že cena se odvíjí kolik je potřeba doplnit množství chladiva a oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Můžete mi někdo popsat, kam u Octavie nastříkat tu pěnu na dezinfekci klimy??? Nějak jsem to z návodu nepochopil. Díky PS: Někde jsem četl, že má být zapnutá při aplikaci a na to spreji je, že mají být elektrospotřebiče vypnuté.... som z toho volaký zmetený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Do ventilátoru pod pylový filtr a tu klimu a ventilátro pusť, neboj nic se tomu nestane. Tu pěnu tam postupně stříkej a bude to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tady je to dobře probrané: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8808&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tady je to dobře probrané: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8808&hl= jak uvádí KaJe pod pylový filtr-klidně dvakrát, a pak zapni klimu až ti to bude lítat z výdechů :-)) Když to takhle uděláš dvakrá,t úplně to stačí, a na nějaké hadičky do výdechů v intoši se vyprdni-to je stejně k hovínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Klucí díky.... Nastříkal jsem to tam a zatím nic necítím, tak uvidíme, snad se to dostalo všude. Abych pravdu řekl, nezdálo se mi, že bych měl nějakou pěnu stříkat do topení, měl jsem obavy, aby to neprosáklo do nějaký elektriky.... Ona ta pěna když opadne, tak tam zůstane nějaká voda.... Ale zdá se to být OK. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Já použil čistič od Liqui Moly. Taky jsem to nastříkal pod pylový filtr při zapnuté klimě. Nejdřív při chlazení a potom při topení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ted jsem koupil nějaký sprej, má se nastartovat, pustit klima na recirkulaci, hodit sprej za sedačky a nechat ho vystřikat... cca 10min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 To jakože nastartuješ, pustíš klimu, hodín někam do interiéru sprej, který bude nějak sám stříkat a zavřeš dveře od auta a ono se to vyčistí??? Tak to tedy nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ted jsem koupil nějaký sprej, má se nastartovat, pustit klima na recirkulaci, hodit sprej za sedačky a nechat ho vystřikat... cca 10min. To jako fakt, nebo si děláš srandu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ted jsem koupil nějaký sprej, má se nastartovat, pustit klima na recirkulaci, hodit sprej za sedačky a nechat ho vystřikat... cca 10min. To jako fakt, nebo si děláš srandu??? jestli tohle nepsal nějakej vtipálek, tak překlad na té desinfekci psal nějakej člověk pí*a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Já se na to chystám zítra, koupil jsem si sprej od Winnsu a píšou tam stříkat 3min po 3s intervalech při zapnutém ventilátoru na plno, nastaveno na nejnižší teplotu a při vypnuté klimatizaci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Já se na to chystám zítra, koupil jsem si sprej od Winnsu a píšou tam stříkat 3min po 3s intervalech při zapnutém ventilátoru na plno, nastaveno na nejnižší teplotu a při vypnuté klimatizaci! při vypnuté klimatizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ted jsem koupil nějaký sprej, má se nastartovat, pustit klima na recirkulaci, hodit sprej za sedačky a nechat ho vystřikat... cca 10min. To asi spíš hodit sprej před sedačky a schovat se do kufru na 10 minut Ne vážně, jak píše Cosby: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8808&hl= Nějaké info je vždy i na spreji, tak asi tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Já se na to chystám zítra, koupil jsem si sprej od Winnsu a píšou tam stříkat 3min po 3s intervalech při zapnutém ventilátoru na plno, nastaveno na nejnižší teplotu a při vypnuté klimatizaci! při vypnuté klimatizaci Je to tak http://www.e-wynns.cz/shop/detail.php?odde...d=5411693302022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Já se na to chystám zítra, koupil jsem si sprej od Winnsu a píšou tam stříkat 3min po 3s intervalech při zapnutém ventilátoru na plno, nastaveno na nejnižší teplotu a při vypnuté klimatizaci! při vypnuté klimatizaci Je to tak http://www.e-wynns.cz/shop/detail.php?odde...d=5411693302022 celej ten návod mě přijde mírně pomatenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Já se na to chystám zítra, koupil jsem si sprej od Winnsu a píšou tam stříkat 3min po 3s intervalech při zapnutém ventilátoru na plno, nastaveno na nejnižší teplotu a při vypnuté klimatizaci! při vypnuté klimatizaci Je to tak http://www.e-wynns.cz/shop/detail.php?odde...d=5411693302022 Podle popisu užití, tomuto přípravku nevěřím, nekoupil bych ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Já se na to chystám zítra, koupil jsem si sprej od Winnsu a píšou tam stříkat 3min po 3s intervalech při zapnutém ventilátoru na plno, nastaveno na nejnižší teplotu a při vypnuté klimatizaci! při vypnuté klimatizaci Je to tak http://www.e-wynns.cz/shop/detail.php?odde...d=5411693302022 celej ten návod mě přijde mírně pomatenej Překlad toho blábolu=zapni vnitřní okruh, nezapínej klimu-jen ventilátor na max.(když jde klima tak se výparník orosí a naředí to přípravek), nastříkej do vstupu vnitřního vzduchu (u noh spolujezdce) nejlepší je ale vyndat přihrádku spolujezdce, vyndat ventilátor, vyčistit výparník tlak.vzduchem, postříkat desinfekcí, smontovat, apak je-li třeba naprat to ještě do toho sání-viz. začátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 ted jsem koupil nějaký sprej, má se nastartovat, pustit klima na recirkulaci, hodit sprej za sedačky a nechat ho vystřikat... cca 10min. To jako fakt, nebo si děláš srandu??? nedělam... bylo tam jen to tak jsem to zkusil vzít za 99kč střikalo to přes 10 min a v autě se nedalo nadechnout... tak proč by to na recirkulaci nevyčistilo??? prostě jsem to zkusil a nesmrdi... NIkomu to nedoporučuji ani nevnucuji.. jen jsem tady napsal co jsem zkusil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvr Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Do ventilátoru pod pylový filtr a tu klimu a ventilátro pusť, neboj nic se tomu nestane. Tu pěnu tam postupně stříkej a bude to dobrý. Chci taky vycistit klimu na O1 nejakym penovym sprejem. Vycetl jsem, ze idealni je nastrikat tu penu primo na vyparnik a pak i do ostatnich vydechu v aute. Kde se priblizne ten vyparnik na O1 nachazi, at to nestrikam nekde mimo? Nahmatat ho se asi neda, ze? Nevim, treba pres ten vytazeny pylovy filtr? Nekde jsem tady jeste cetl, ze by se mel vymenit pylovy i prachovy filtr - neni na O1 tento v jednom (jen jeden nad ventilatorem?). A jeste jeden dotaz - da se nejak zjistit, ze mi odteka kondenzovana voda z vyparniku nebo zda je ten odvod ucpany? Je to na O1 znatelne, kdyz treba stojim na miste a mam zapnutou klimu? Nikdy jsem si nevsiml, ze bych mel pod autem mokro a nekde neco vyteklo. Kde najdu nejake vyusteni toho kondenzacniho odtoku? Zatim se mi to nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ja mám pre zmenu iní problem. Kúpil som penovy sprej na cistenie klimy znacky MOTIP. Je my jasné kam to treba striekat atd. Problem je vtom.ze v návode na tom spreji je napísané: nezapínat ziadne elektr. spotrebice,lebo hnacím plynom v spreji je propan-butan a je tam nebezpecenstvo vybuchu. Tak teraz mám sprej, ale mám strach pouzit. Nemáte niekdo skusenosti stým sprejom od Motip-u? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.