Přejít na obsah

Loketní opěrka - neoriginál - zkušenosti, montáž


Tamraton

Doporučené příspěvky

Ne dík, toho není zapotřebí, loketka namontovaná, fábka prodaná, krabice vyhozená, není co řešit, snad jen poděkovat za bleskovou spolupráci B)

ano loketka kterou jsem ti poslal je opravdu originál: krabice je pro FI bílá jen pro OI se dává s potiskem a pokd to chceš komplet s potiskem mohu ti poslat originál samolepku co se lepí na krabici :smich:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...

skoč do obi,bauhaus nebo co máš po cestě a podivej se na takový ja nevim jak se to teď přesně menuje ale dava se to mezi dveře na tesnění, okna apod. Tak kup černou nějaký větší ustřihni kus a máš to vyřešený. Já to měl v sadě když jsem kupoval celou loketku u romana tady z fóra. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vojtoslav: je to tu celkem dost probíraný a výsledek je takový, že jiná než origo loketka nemá smysl...buď stojí ergonomie náhrady za prd a nebo ještě hůř, ukotvení není stabilní, vyklá se a moc dlouho to nevydrží...radši pošetři, zainvestuj a pořiď origo, je opravdu o moc lepší ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele pokud se ti nechce vyhazovat 2 litry a více za origo stejně jako mně, klidně si ju kup, poslouží ti naprosto stejně. Já mám tuto principielně je stejná jak ta tvá, jen vršek je jiný. Mám jí už skoro 4 roky, drží pořád stejně, nevyklá se a slouží jak má, takže účel plní. Dokonce i manželka která nejdřív brblala, tak na ní teď nedá dopustit a už by bez ní neřídila ;). Chápu zdejší fajnšmekry, že rádi vše origo, ale já si rád předražené věci rád odpustím, pokud existuje ekvivalentní náhrada za solidní peníz. Ale rozhodně jim jejich názor neberu -_-.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj nemá někdo zkušenost s touto opěrkou?Nevypadá zle a snadná montáž.

http://www.milotec.net/loketni-operka-milo...skoda-fabia.htm

Zdravím, já osobní zkušenost nemám, ale kamarád ano.Loketka od milotecku je hezká a hlavně se nemusí vrtat... Stačí posunout úplně dopředu sedačky..odšroubovat poslední šroubky na vodící liště sedaček a zasunout tam rám loketky, je to jednoduchou.Milotec nabízí dokument, ve kterém nabízí návod na použití.. je to vtom dodatku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věci od milotecu nejaké mám, ale zrovna loketku bych si nevzal. Jsem zastancem origo. Když jde tam nějaká originál věc tak ji tam dám a nezkoumám jiné varianty. Já sám viz můj topic o stranku, dvě zpět. Tak sem si nechaval dělat svůj potah na loketku. Takže ten kdo řika že ma kožený křesla a latkovou loketku tak přece neni problém sundat vrchní část a nechat si ji přečalounit a vůbec. Rozebrání je lehké. Takže u loketky bych se to nebál ani udělat sám doma, já to měl horší kvůli zašití loga jako do originál potahu. Ale je skvělá :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

zdarec chlapci,

procetl jsem tady vsechny temata tykajici se loketni operky a musim rict, ze mi porad neni jasna jedna vec - to porad jeste neexistuje levnejsi varianta original loketni operky? pokud jsem to dobre pochopil, tak u neoriginalnich je problem pouze s uchycenim, protoze se chytaji do plastu... to opravdu neexistuje zadna neoriginalni operka se stejnym uchycenim jako original? jak bude vypadat je mi skoro jedno, hlavne kdyz bude uchyceni stejne jako u originalu. moje hlavni otazka tedy zni: opravdu neexistuje adekvatni nahrada original loketni operky aspon co se tyce uchyceni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak uz tu bylo vicekrat receno - original je idealne resen jak tvarem, odkladacim prostorem, tak upevnenim a kloubem se (skoro)plynulou aretaci pro nastaveni sklonu/odklopeni.

Zadne jine lepsi ani podobne dobre reseni neznam. V rodine jsme meli 3 FI (ted uz jen 2) a vsechny tri jsem vybavil originalni loketkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mají ji v Ově v obchodě na námšstí za mírákem. Zkusil jsem ji v autě, bez přišroubování, a nevypadal špatně. Jsou tam 2 odkládací schránky.

Zajímali by mě také zkušenosti s touto oběrkou viz odkaz vyse. Stoji to za to 1390,- ?

Jinak vím že se tam vloží do toho otvoru a přidělává se čtyřmi samořeznými šrouby do středového panelu.

Ale vydrží to nápor mé ruky? a co když se o ni někdy nechtěně opřu? :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...