reddy Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 hm, tak první dojem nic moc. má to fakt takovej divnej výraz, když jsou ty ledky takhle tvarovaný, snad kdyby byly rovně, nad nima dvě čočky, ale takhle, tak jak jsem chtěl šetřit na nový světla, tak asi nic, ale třeba v realu a rozsvícený to vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) No taky teda koukam, a jak se mi zamlouvali cerny tak by me zajimaly chromovy ... ale rozporuplne pocity ... ikdyz uplne spatne to neni, a hlavne ty LED sviti relativne obstojne nez jak se tu dohadovalo o "funkci parkovacek" ... no chtel bych videt ty chromy a pak na tmavem aute Editováno: 13. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Nevim jak u kopackovic, ale tam asi svoboda nazoru nejak nefunguje a to jsem uz posilal 2x dotazy, slusne ptajic se na nejake blizsi info nebo cokoliv co by pomohlo alespon si udelat obrazek a nic ani na to neodpovedeli ... GOOD JOB MISTR KOPACEK ... doufam, ze vysledek snazeni bude lepsi nez jejich pristup ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 až tyhle světla uvidím v realu, tak řeknu konečnej názor, ale zatím bych dal face světla a denní světla diodový do mřížky v nárazníku, podle mě to vypadá líp než toto, co pan Kopáček vytvořil, nic ve zlým, ale fakt se mě nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jak rikas reddy v realu je vsechno hezci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Vypadá to fakt nějak divně. Ale souhlas chtělo by to vydět na černém autě nejlíp s RS nárazníkem. Jinak mě trošku připadá, jako by se inspiroval u Mikla s tou černou částí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jak rikas chce to videt na tmave a pak me docela zajima verze ala chrom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ale no tak, ved sme vsetci vedeli ako to bude vyzerat... A maju teda aj hmlovku? Akoze pod dialkovym? Neviem preco, ale myslim si, ze tieto svetla svietia o dost horsie ako povodne... Inac pravda - Kopacek robi cenzuru prispevkov, napriklad ja som sa pytal, ci to su denne alebo parkovacky a nezverejnil to, lobo je mu trapne priznat, ze len parkovacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jako Kopacka bych naKopal do .... jednak davno mohli vedet, ze kvuli patentovemu rizeni nebudou moct zverejnit fotky a hrde te krmi bludama, pak se ho zeptas na detaily alespon bez fotek a tak jak rikas, je trapne odpovidat ... a verim, ze cenzuruje vetsinu prizpevku, a dava tam jenom opravdu "libive" ... jak seriozni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ale zase nadruhou stranu nebudme az tolik kriticti, ty svetla nejsou az tak spatne konstrukcne postaveny (potkavacky vne svetel coz je fajn,aspon pro me, pak ty LED nesviti az tak malo aby se nedaly vubec pouzit) ale pravdou, je ze klidne mohli zachovat alespon podobne sestaveni, jako maji orig. xenony, potkavacky na okraj vne, doprostred mlhovky trebas a k masce dalky (treba jako ma SuperB) a pod to hodit LED ... ale to je vec nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ale jedna vec me jeste zarazi, jak tu nekdo hodil ty fotky od kopacka zverejnene s tim, ze za ne chteji 250EURO, takze to bylo z webu z ciziny ? Tuzemsky prodejce zverejni fotky "venku" a doma ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ma uz je nekdo objednane ? docela se tesim na prvni "majitele" a nasledne fotky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 No podle fotek to vypadá, že to nemá mlhovky a to je pro mě docela zásadní... Jeśtli se mi to potvrdí, tak na ně spíš kašlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Petris : Mlhovky to ma, jsou delene spolu s dalkovyma uprostred svetlometu, podivej se na to jeste jednou, tu parabolu rozdeluje prepazka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Máš pravdu, toho jsem si opravdu nevšiml a taky by mě nenapadlo, že bude už takhle malá parabola využitá na dálky a mlhy. Jsem opravdu moc zvědavej, jak to bude ve finále svítit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jak myslite ze to bude s paticema? budou sedet faceliftové bez predelani? Jsem take jak to bude vypadat na nejake Octe. Treba to hodne klame na te zlate a jeste na te masce...moc se mi nelibi... uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 V té černé to vypadá jak fábie, snad ta stříbrná dodá autu zase vzhled širokého auta. Také jsem posílal dotaz, jestli budou mít světla homologaci RL a zatím ticho po pěšině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIKK Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ten Web ze kterého jsem stáhnul ty fotky byl Kopackuv jen to na první pohled tak nevypadalo že by mohlo jít o jeho web, zřízený je pro uživatele cizích zemí. Když jsem srovnával ceny a fotky zboží tak jsou oba weby shodné.Fotky těch svjetel které jsem dal tady tak už jsou z tama pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 MAXIK : Hodne jsi nam pomohl chlape Jinak taky me zajima ucinnost a hlavne jak budou vypadat chromy na tmave, taky moc nemusim masky jineho razeni nez orig. a navic ta zlata nevim nevim zda se mi ze to moc nevynikne ... Pockame si na finale, jinak homologaci uz tam myslim psal, ze bude (pro evropu ?) ale zname Kopackovic, odpovidaji jen na to co se jim hodi do kramu ... Podle finale se pak rozhodnu jestli je vzit (a mit LED a xenon-HID v jednom) nebo pro orig. xenony a S6tkove LED sviceni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Taky uvazuji o tom S6 sviceni,ale je to docela palka...:-( neda se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dandiel : Nechci kecat, ale nekde jsem je videl uz od cca 4000,- coz si myslim, ze neni az tolik penez ale jinak je to drazsi to priznavam (ovsem vysledek je nebe a dudy = jsou dostatecne dlouhe a robustni, coz vetsina modulu neni a ja radeji poradny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 S6tkové led svícení, dejte někdo link, abych se mrkl co je to zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 MAXIK : Hodne jsi nam pomohl chlape Jinak taky me zajima ucinnost a hlavne jak budou vypadat chromy na tmave, taky moc nemusim masky jineho razeni nez orig. a navic ta zlata nevim nevim zda se mi ze to moc nevynikne ... Pockame si na finale, jinak homologaci uz tam myslim psal, ze bude (pro evropu ?) ale zname Kopackovic, odpovidaji jen na to co se jim hodi do kramu ... Podle finale se pak rozhodnu jestli je vzit (a mit LED a xenon-HID v jednom) nebo pro orig. xenony a S6tkove LED sviceni ... Rozhodne orig xenony a led z S6, urcite nie nejake cinske svetlomety imitujuce Audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já jsem našel toto http://www.x1.cz/index.php?option=com_virt...12&Itemid=1 http://shop.ebay.de/items/_W0QQ_nkwZs6Q20Q...fromZR40QQ_mdoZ http://www.milotec.net/led-denni-svetla-svetle.htm http://www.cybertronic.vyrobce.cz/led_s6.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak o těchto vím, měl jsem za to, že je už něco nového, či nějak upraveného a hlavně jestli už to někdo nezbastil za normál peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.