danikd Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Ahojda, potrebuji poradit jak jde u Fabie oddelat ten otocny ovladac svetel, potrebuji ho rozdelat a vymenit v nem diody. Nemuzu se tam za boha dostat, podarilo se mi oddelat pouze ten ovladac naklonu svetel. Ale ten velky kulaty spinec ne a ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Stahnul jsem si tu dilenskou prirucku a tam to je celkem dobre popsane, takze zitra jdu na to. Uvidime jak to pujde. Diky moc za rady. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl23 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Fabia 1,4 r.v. 2002 máj (květen): tesne po uplynutí záruky (ako inak) som v zimných mesiacoch spozoroval, že v polohe "stretávacie svetlá" sa rozsvietila aj zadná hmlovka, po zohriatí spínača kúrením-topením hmlovka zhasla. V lete sa to neprejavuje. Ale každú zimu je to horšie, dlho musím ohrievať spínač svetiel. Len takto zohriaty dokážem mu nájsť správnu polohu niekde medzi polohami "stretávacie" a "zadná hmlovka" v ktorej hmlovka konečne zhasne. Tú polohu hladám tak, že miernym ťahom pohybujem gombíkom spínača k sebe a zároveň striedavo vpravo a vľavo až čosi cvakne a hmlovka zhasne. Dovtedy tým za mnou idúcim asi pekne leziem na nervy. Musím spínač vymeniť, ale nedokázal som ho vymontovať. Poraďte, prosím, ako na to. V predajni mi nedokázali poradiť. Vopred ďakujem za každú dobrú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Vo vypnutej polohe zatlačíš vypínač smerom dovnútra a po zatlačení otáčať doprava. Keď je skoro vo zvislej polohe ťahom k sebe vytiahneš celý prepínač. Chce to trochu cviku, ale ide to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15474 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.V Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) Ovladač na osvětlení se demontuje jednoduše. Ve vypnutém stavu ho trošku zamáčkni a pootoč ve směru zapínání světel a pak ho celý vytáhneš odpojíš konektor a je to. Nic složitého jen to chce zkusit. Jo nevim proč si ho stahoval dolu. EDIT Martinoslav: Treti prispevek se skrytou reklamou, Romane Romane... Editováno: 21. leden 2007, autor: Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beďule Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdravím, dnes ráno jsem ve své Fábii pustit světla a všiml jsem si, že se zároveň pustily i mlhovky. Chvíli jen tak "poblikávaly", po chvíli už svítí pořád. Když na spínač zatlačím, tak je vše v pořádku. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 potřebuji ověřit číslo spínače světel (předface, přední mlhovky, regulace intenzity osvětlení, regulace sklonu). Podle Etky mi vychází 6Y1 941 531 H. Akorát si nejsem stoprocentně jistý, že tenhle má zrovna regulaci intenzity. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlinl Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Teď jsem ho kupoval a je to 6Y1 941 531 H JDY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 dík a je to tedy opravdu i s tou intenzitou svitu budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlinl Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Jo teď jsem si ho taky měnil abych měl regulaci svitu budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 ja ho sice mam, ale taraz som bol v servise kupovat drziak na xenon a mali ho tam vo vitrinke a cena pri nom bola 1100. v bratislave v porsche na dolnozemskej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomin Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 začalo mě to dělat stejný problém,poradil by mě prosím někdo jak ho odstranit? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 začalo mě to dělat stejný problém,poradil by mě prosím někdo jak ho odstranit? dík no nevim ale nejspis vymenit asi vnem je neco vychozenyho tak to je k ho.nu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Pravdepodobne bude odlomený výstupok pod kontaktami hmloviek, ktorý pri zapnutí hmloviek zapadá do osky spínača svetiel. Ak si trúfaš, malo by sa to dať opraviť, len musíš rozobrať celý spínač. Nejaké foto je tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...koldo&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No tak jsem dneska ráno zaznamenal jestli ne stejný problém tak podobný.Po přepnutí přepínače na obrysovky se mi rozsvítí přední mlhovky + kontrolka. Svítí jen v poloze obrysovek a po přepnutí do polhy potkávaček zase zhasnou. Jestli už má někdo z vás zkušenosti s rozebíráním toho spínače světel...tak se prosím podělte:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Dokážete někdo najít ten odkaz znovu? Původní link nefunguje: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...koldo&st=25 marně hledám řešení na tu samovolně se rozvícející zadní mlhovku. Teď už jsem dokonce našel link, ten ale nikam nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Ahoj, mám problé, že když rozsvítím světla, tak zároveň probliknou zadní mlhovky (reálně i kontrolkou na palubce), je špatnej ten spínač nebo je průšvih někde jinde?? Dělá mi to asi už 14 dní. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Mrkni dozadu do světel. Pokud se nepletu, tak koncový světlo a zadní mlhovka sou řešený dvouvláknovou žárovkou. Na náklaďáku se mi stalo, že se mi spekly vlákna a taky to problikávalo i s kontrolkou. Tam ko bylo koncový a brzda. Nebo mrkni na dráty u světla, jestli ti do nich nenateklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Když jsem tohle kdysi řešil, byl špatný vypínač, ale jak bylo psáno výše, může to být i něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Může bejt i tím. Ale než něco kupovat lepvnější je jen kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 možná by bylo lepší použít sekci elektrika, než interiér. tam by jsi už témata o spínači světel našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrast Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Měl jsem stejný problém a chyba byla ve vypínači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheriff Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Dokážete někdo najít ten odkaz znovu? Původní link nefunguje: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...koldo&st=25 marně hledám řešení na tu samovolně se rozvícející zadní mlhovku. Teď už jsem dokonce našel link, ten ale nikam nevede mám stejný problém a taky jsem se dostal až sem [#10340] Nemohli jsme určit které téma se pokoušíte zobrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.